Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » VIDEO ANKETA: Hrvati više vole lažljivicu i ratnu huškačicu nego pomalo ludog ali pravednog Trumpa

VIDEO ANKETA: Hrvati više vole lažljivicu i ratnu huškačicu nego pomalo ludog ali pravednog Trumpa

hrvati-trump-hillaryHrvatska nacija je opranog mozga! To pokazuje na lokalnim izborima već 25 godina. Sada su izrazili svoje mišljenje u svezi američkih predsjedničkih izbora

Trošeći vrijeme na razne Big Brother emisije, igrajući pokemone i slikajući selfije, naravno da nisu uspjeli saznati pozadinu američkih predsjedničkih kandidata jer ih masovni mediji skrivaju, zato jer većina Hrvata nisu skloni preispitivanju i istraživanju onoga što im masovni mediji kažu.

Očita je da većina Hrvata bi radije glasala za Hillary Clinton koja je sudjelovala u ubojstvu Muamer Gadafija 2011. godine, da je lagala naciji u svezi dokumenata koji su procurili sa njezinog osobnog servera, huškala na ubojstvo Juliana Assangea 2012. godine, da je kao državna tajnica radila na stvaranju ISIS-a, i da ju podržava njezina prijateljica Madeleine Albright koja je u javnoj emisiji izjavila da je smrt 500.000 iračke djece opravdani čin. Ta ista Madeleine je rekla da će svaka žena koja ne glasa za Hillary ići u pakao! Možemo tako nabrajati čitavu noć…

S druge strane Donald Trump nije bio toliko “umočen” u politiku, već mu se nabacuje par seksualnih prijestupa za koje nikada nije bio osuđivan.

Što su rekli građani u video anketi?

“Glas bih dao Hillary Clinton. Ja sam po vokaciji demokrata. Osim toga potpuno je bezočno da kažem, vulgarno, kretenski da jedan čovjek koji je uspješan biznismen govori takve gluposti. Ja znam da 99 posto toga što melje ne bi napravio da je predsjednik, to je uvijek tako. Ali to se ne govori”, smatra poznati hrvatski glumac Franjo Jurčec, publici dobro znan s TV ekrana.

Susreli smo i šefa skijališta Sljeme kao i jednog od tvorca utrke Snježna kraljica, Dragu Žiljka. On bi također glas dao Clinton.

Hillary je moj izbor. Trump u najmanju ruku izgleda čudno. Nije primjeren čovjek za predsjednika tako velike zemlje, odnosno skoro pola planete”, kaže Žiljak.

“Izbor ne može biti gori. No ako moram birati ipak Clinton. Na žalost Clinton jer je ovaj budala, kreten, može stisnuti krivi crveni gumb i odosmo svi kvragu“, rekao nam je jedan od prolaznika.

Zaustavili smo i mladu djevojku pitajući je prati li političku scenu u SAD-u i bez razmišljanja nam je kazala da bi svoj glas dala Hillary Clinton. Na pitanje zašto samo je kratko rekla “jer da”.

No, da ne ispadne da smo samo naišli na pristaše Hillary Clinton, naišli smo i na jednog Trumpovca.

“Trumpu bi dao glas jer je pravi čovjek za voditi Ameriku. Bolji je sto puta od Clinton”, kazao je. Na pitanje zašto, nije nam htio odgovoriti već je samo dodao da “ne bi sad o tome”, a što su ostali rekli pogledajte u video snimci.

Stockholmski sindrom je prisutan sve više u Hrvata. Da se Sanader vrati u politiku, kroz par godina, on bi zasigurno bio predsjednik države.

Pogledajmo anketu koju je proveo Index na ulicama Zagreba:
 

 
(index.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,