Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Kraljica Elizabeta upozorava na ‘sveti rat za kraj svih ratova’! Mnogi će umrijeti u ovim posljednjim danima

Kraljica Elizabeta upozorava na ‘sveti rat za kraj svih ratova’! Mnogi će umrijeti u ovim posljednjim danima

kraljica-kruna-ciscenjeKraljica Elizabeta se susrela sa s vjerskim vođama kako bi razgovarali o neposrednom globalnom ratu koji, kako ona tvrdi, će dovesti do “kraja vremena” za čovječanstvo

Na sastanku sa ruskim patrijarhom Kirilom i nadbiskupom Canterburyja, kraljica je rekla:

“Čovjek sada mora napraviti potrebne pripreme i reći zbogom voljenima jer on ne može pretpostaviti tko će živjeti, a tko umrijeti. Mnogi će umrijeti u ovim posljednjim danima”, prenose članovi produkcije BBC-a.

“Moja dragi zemlja trenutno ulazi u svoje najmračnije razdoblje u narednim mjesecima jer će ući u brutalni i apokaliptični rat koji će voditi na istoku.”

“Ja se ne bavim trivijalnosti Božića. Zabrinuta sam zbog strašnih posljedica sa kojima se moramo suočiti jer ratni bubnjevi tuku sve jače”, rekla je kraljica.

Nakon susreta s kraljicom Elizabetom, patrijarh Moskve i cijele Rusije je pozvao sve zemlje da se ujedine u borbi za poraz “zla”.

“Današnji rat protiv terorizma mora biti zajednički napor.”

“Ovo nije samo ruska borba. To je borba za sve zemlje, trebamo se ujedinjeni i poraziti to zlo”, rekao je Kiril, dodajući: “I ovaj rat ja zovem SVETIM RATOM.”

Najviši dužnosnik u Ruskoj pravoslavnoj crkvi Kiril je u bliskim osobnim odnosima s predsjednikom Vladimirom Putinom.

U 2012. godini on je sudjelovao u kampanji za donošenje zakona kojim bi se kriminalizirao vandalizma vjerskih objekata, a sad se pridružio kraljicu u pozivanju kršćana u svijetu da se ujedine.
 

 
Rasprava između patrijarha i kraljica je bila “posvećena položaju kršćana u Europi”, rekao je Kirilov tajnik Alexander Volkov. “Crkva treba igrati ulogu u međunarodnim odnosima. Po vjeri, preko Crkve, duša jednog naroda se očituje.”
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,