Articles Comments

New World Order | Croatia » UVJETI KORIŠTENJA

UVJETI KORIŠTENJA

Uvjeti korištenja internetske stranice Novi Svjetski Poredak Croatia (http://www.novi-svjetski-poredak.com)

Preuzimanjem tekstova i podataka ove internetske stranice i / ili dostupnih datoteka korisnik prihvaća uvjete koji su propisani u daljnjem tekstu:

1. Dopuštenje za uporabu

Korištenje materijala ove internetske stranice i datoteka za preuzimanje  namijenjeno je za privatne, a ne komercijalne svrhe. Upotreba u druge svrhe, kao što su komercijalne, te kopiranje ili distribuiranje zahtijeva prethodno pismeno odobrenje od autora http://www.novi-svjetski-poredak.com. Isti materijal  se može koristiti isključivo u nepromijenjenom obliku zajedno sa slikama, linkovima i  s direktnim jasno vidljivim linkom povezanim na originalni tekst http://www.novi-svjetski-poredak.com

2. Jamstvo i odgovornost

Ne preuzimamo nikakvu odgovornost za aktualnost, točnost i potpunost informacija sadržanih na internetskoj stranici, uključujući tehničke informacije, podatke, prijevode tekstova drugih stranica i objave prenesene s drugih stranica ili autorske tekstove. Podaci predstavljeni na http://www.novi-svjetski-poredak.com mogu u međuvremenu biti izmijenjeni ili se u međuvremenu može doći do novih saznanja s kojima mi nismo upoznati.

Podatke s http://www.novi-svjetski-poredak.com preuzimate na vlastitu odgovornost. Bilo kakva odgovornost za daljnju upotrebu te izravnu ili neizravnu štetu uzrokovanu upotrebom je isključena. To uključuje i gubitak podataka.

3. Linkovi

Za sadržaj internetskih stranica koje su povezane s http://www.novi-svjetski-poredak.com putem linkova, nismo odgovorni. Takvi su linkovi  namijenjeni samo kao podrška za korisnika stranice. Ne utječemo na sadržaj povezanih internetskih stranica i ne možemo utjecati na sadržaj povezanih stranica koje nisu dio naše internetske prezentacije.

Uredništvo Novi Svjetski Poredak

Leave a Reply

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
reklama