Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, KLIMA, MEDIJI » Zapanjujuće istine o klimi koje globalistički establišment i lažni mainstream nikada neće priznati

Zapanjujuće istine o klimi koje globalistički establišment i lažni mainstream nikada neće priznati

co2-klimaŠto zapravo znate o globalnom zatopljenju i prirodnoj klimi na Zemlji?

Alarmisti klimatskih promjena već desetljećima guraju svoju priču, a pronalaženje podataka o klimatskom ciklusu našeg planeta teže je nego pronalazak igle u sijenu.

Ali, istina je tu one koji su voljni tražiti je. Ludost globalista zalijepljena je za njihovu korumpiranu klimatsku agendu, ali to ne znači da morate pasti na njihovo ispiranje mozga globalnim zagrijavanjem.

Prije nego što su klimatske promjene prešle u mainstream medije, u prošlosti je poznato da je klima Zemlje neprestano promjenjiva pojava: od pojave dinosaurusa pa do ledenog doba, Zemlja se također razvijala.

Mnogi stručnjaci vjeruju da je Zemlja živi planet – što znači da će se vjerojatno nastaviti mijenjati na način koji ni naši najbolji znanstvenici ne mogu objasniti ili predvidjeti.

Znanstvenici mogu upotrijebiti sve podatke u svijetu za predviđanje i stvaranje teorijskih modela – ali u konačnici, čak je i najbolja hipoteza i dalje “nagađanje” koje treba dokazati.

Iako zagovornici klimatskih promjena izjavljuju da je znanost o klimatskim promjenama “podmirena”, istina je da postoji mnogo znanstvenih činjenica koje govore drugačije.

Razotkrivene istine o klimi

Mnogo je istina o Zemljinoj klimi koje su pometene pod tepih zbog politike i globalističkih planova.

Od mitova o „otrovnom“ ugljičnom dioksidu do laži o podacima o temperaturi oceana, u svijetu klimatskih znanosti ne nedostaje kontroverzi.

Znanost je daleko od istine, čak i ako alarmisti klimatskih promjena žele da mislite drugačije.

Već dugo vremena bezumni alarmisti klimatskih promjena poput male Grete Thunberg vode rat protiv ugljičnog dioksida, tvrdeći da je “staklenički plin” koji će uništiti planetu.

Jeste li znali da vi izdišete ugljični dioksid – i da se svaka živa biljka na zemlji oslanja na ugljični dioksid (CO2) za proizvodnju energije?

CO2 je važan dio fotosinteze, procesa kojim biljke stvaraju energiju za rast i napredak. CO2 je u osnovi hrana za biljke – a bez njega bi život na Zemlji bio izbrisan.

Nedavna istraživanja potvrdila su da su veće razine CO2 pridonijele sveukupnom „ponovnom preuređenju“ naše planete. Procjene govore da je ukupna produktivnost biosfere porasla za 14 posto od 1982. godine, što je daleko od neplodne pustinje u koju se Zemlja navodno pretvara.

Unatoč lažima koje guraju luđaci klimatskih promjena, CO2 hrani šume, biljke i usjeve i ogromnu masu života diljem planete.

Kako izvještava Fondacija za ekonomsko obrazovanje, klimatske promjene su zapravo normalne za Zemlju. Kroz životni vijek planete prošle su mnoge klimatske „promjene“.

Postoje manji klimatski „događaji“ i postoje veći, a postoje razlike čak i iz godine u godinu. Ništa od toga nije pokazatelj da klimatska apokalipsa ide prema našem kraju. Bilo da je vruće ili hladno, ljevičarski globalisti tvrde da je sve više dokaza globalnog zagrijavanja – ali stvarno, oni ne dokazuju ništa.

Klimatska znanost pretvorila se u jeku. To je dio zašto u znanstvenoj zajednici postoji toliko prijevara: znanstvenici iznuđuju svoje podatke kako bi odgovarali odabranoj priči – a klimatska znanost posebno je osjetljiva na korupciju.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: Featured, KLIMA, MEDIJI · Tags: , , , , , , ,