Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » OGLAĆ AVANJE

OGLAĆ AVANJE

ZaĆĄto se oglaĆĄavati na portalu Novi Svjetski Poredak?

Novi-svjetski-poredak.com je jedan od najčitanijih alternativnih medija s prosjekom do 100 tisuća jedinstvenih posjetitelja dnevno (prema internet servisima za praćenje prometa na stranicama – Alexa i Google Analytics) te je također među najčitanijim nezavisnim portalima u Srbiji, BiH, Sloveniji, Makedoniji i joơ u 160 zemalja.

Novi svjetski poredak portal bezbroj Facebook članova s velikom tendecijom dnevnog rasta novih članova i omogućava vam da, ukoliko imate svoju web-stranicu, zainteresirana skupina osoba tj. potencijalni kupci i/ili klijenti u velikom broju, i to neprekidno tj. 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, primijeti i klikne na vaơ oglas te posjeti vaơu web-stranicu gdje mogu pregledati i/ili naručiti vaơe proizvode i/ili usluge

Omogućava vam da se, ukoliko nemate svoju web-stranicu, zainteresirana skupina osoba tj. potencijalni kupci i/ili klijenti u velikom broju, i to neprekidno tj. 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, izravno informira o vaĆĄim proizvodima i/ili uslugama (zajedno s kontakt informacijama, poput broja telefona, faxa, mobitela ili e-maila, koje se nalaze na vaĆĄem fiksnom banner ili tekstualnom oglasu), a zbog niĆŸih troĆĄkova odrĆŸavanja, cijene oglaĆĄavanja na naĆĄem web-portalu daleko su niĆŸe od oglaĆĄavanja u drugim medijima poput novina, radija ili televizije.

Banner oglasi su vidljivi na svakoj web stranici na naĆĄem web-portalu. NaĆĄem web-portalu moĆŸe se pristupiti iz svih dijelova svijeta

Razina prometa i domet sada doseĆŸu razinu koja je na razinama konkurentnih portala koji su pri vrhu slične tematike kao i Novi-Svjetski-poredak.com, ali cijena oglaĆĄavanja je niĆŸa i povoljnija. Pomozite nam da dođemo do ogromnog broja publike potencijalnih kupaca.

VaĆĄa Internetska nazočnost je snaĆŸan marketinĆĄki alat.  Da biste dobili najviĆĄe od vaĆĄe firme i vaĆĄeg marketinga, morate imati promet kupaca, svaki dan.

KONTAKT: marketing@novi-svjetski-poredak.com

Brosura-Oglasavanje-zadnja-page-0011
Brosura-Oglasavanje-zadnja-page-0021Brosura-Oglasavanje-zadnja-page-0041Brosura-Oglasavanje-zadnja-page-0051

OglaĆĄavajte na “Novi-Svjetski-Poredak.com”

portalu upravo sada…

… Za sve upite posjetite nas na http://www.novi-svjetski-poredak.com/oglasavanje/ i ispunite kontakt forumular.

VaĆĄa Internetska nazočnost je snaĆŸan marketinĆĄki alat.
Da biste dobili najviĆĄe od vaĆĄe firme i vaĆĄeg marketinga, morate imati promet kupaca, svaki dan.

VAĆœNO JE ZNATI ! NaĆĄa stranica se intenzivno prati u inozemstvu i dijaspori.

KOLIKO IMA WEB STRANICA U SVIJETU?

To je malo problematično pitanje, jer nema definitivnog odgovora.

Međutim, sada je 644 milijuna aktivnih web stranice na internetu. Internet je joơ uvijek raste u skokovima.

Cjenik oglaĆĄavanja na portalu Novi-svjetski-poredak

Ukoliko nemate napravljen banner oglas, ne brinite, naĆĄi dizajneri će to učiniti za vas (cijena izrade bannera prema dogovoru). Ukoliko se oglaĆĄavate 6 mjeseci ili duĆŸe, izrada jednostavnih bannera je besplatna (uključuje .jpg i .gif formate).

Banneri:

Ova vrst oglaơivanja uključuje objavu bannera raznih diemnzija. Vaơ oglas se pojavljuje nasumično zajedno sa svim oglasima koji su u tom trenutku aktualni.

Oglasni banneri na naĆĄoj su dimenzija 600×90 pixela, 310×160 pixela, 310×250 pixela, 970×90 pixela. Baneri se nalaze na slijedećim lokacijema (na slici). Ukoliko imamo viĆĄe oglasa jednakih dimenzija, njhova se pozicija na stranici podjednako izmjenjuje. Banner moĆŸe biti u sljedećim grafičkim formatima: .gif, .jpeg, ili flash formatu. Banneri (osim flash formata) imaju omogućeni clicktracking pa tako upitom moĆŸete saznati koliko su vaĆĄi oglasi posjećivani. Oglasni banneri se izmjenjuju sa ostalim oglasima, na istoj poziciji.

Cjenik u tablici vrijedi samo za rotirajuće oglase! Ukoliko ĆŸelite fiksni banner (samo vaĆĄa reklama na određenoj pozicji), i ukoliko je ta pozicija zauzeta – cijena je 100% veća.

oglaĆĄavanje cijena oglas* SVE CIJENE OGLAĆ AVANJA su prema dogovoru i na gornje spomenutim reklamnim mjestima.

6 Responses to "OGLAĆ AVANJE"

 1. Prepper says:

  OglaĆĄavajte se! PodrĆŸite stranicu!

 2. Sanela Dizdaric says:

  Pozdrav iz USA, pratim vas na FB I tako mi je drago da vidim website takvog sadrzaja na nasim prostorima.
  Zelim Vam puno uspjeha I srece u obavjestavanju javnosti o tome sto se stvarno dogada. U USA New world order is already here, and Im living it everyday.Im illegaly chiped without my consent,I live with smart meter everyday,and EMF harassment. But I fight and I will not stop.
  Love,sanela

 3. neo says:

  PoĆĄtovani,
  VaĆĄa je stranica izuzetno bitna, i treba podrĆŸati istinu. Ukoliko smatrate spamom, uklonite komentar, međutim ljudi trebaju bi informirani, ako je vidljivost veća. SVE jest povezano, i to će sada koĆĄtati.

 4. xphorm says:

  Bilo bi dobro da obradite temu kripto-valuta sa aspekta preuzimanja bolesne ekonomije, tj. pretvaranja u zdravu. Ovakav tekst bi se vrlo dobro uklopio u koncept sajta.

  Pozdrav!

 5. sanel says:

  Svaka cast za Stranicu(NWO)odlicno,sve pohvale…..pozdravlja vas vas Bosanac ravno iz Afganistana(Kabul)

 6. KAPETANOVIC MUHAMED says:

  Ne pratim vashu stranicu(ovo je prvi put). Clanak o hrani je istinit, vazno je i kolika je citljivost vashe stranice u narodu.Oficielni mediji nece objaviti ovakve textove. Dobro je da ima komentar ispod odredjenog texsta. Zivim u Francuskoj i vec odavno jedemo psenicu, kukuruz itd.od Monsonto i komp. Seljak feancuskoj mora da kupi njihovo sjeme-inace kazna ili zatvor. Poznati zastitnik prirodne hrane Jose Bove se usutio. Vec nekoliko godina kako je postao Euro deputat???, ili mu je signalizirano da pazi sta prica.
  Usitnjavanje zemalja kao sto je nas slucaj je metoda da se takve i slicne ideje lakse provode. Usitni-zavadi pa vladaj-opasno. Sto se desava na bliskom istoku-Ukraina je proizvod te iste demokratske mafije.

  Nastavite ovako.

  Pozdrav

Leave a Reply

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>