Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA, MEDIJI » IZVAN SKRIPTIRANOG GOVORA, dijete klimatske histerije Greta Thunberg jedva može odgovoriti na osnovna pitanja ili objasniti bilo što o klimatskim promjenama

IZVAN SKRIPTIRANOG GOVORA, dijete klimatske histerije Greta Thunberg jedva može odgovoriti na osnovna pitanja ili objasniti bilo što o klimatskim promjenama

greta-balavicaOčito da globalističko klimatsko derište ne zna ništa drugo reći javnosti osim skriptiranih govora…

Tijekom nedavne panel diskusije o klimatskim promjenama koja je održana u sjedištu Dječjeg fonda Ujedinjenih naroda (UNICEF), novinarki je Greta Thunberg postavila pitanje o “poruci” koju je bi ona željela poslati predsjedniku Trumpu, na što ona nije bila u stanju ponuditi kognitivan odgovor.

Naizgled nespremna i bez svog uobičajenog scenarija, zbunjena Greta zastala je na trenutak, a onda je od novinara tražila da prvo pitanje ponovi drugi put.

Nakon što je to novinar učinio, Greta je posrnula i mrmljala još nekoliko sekundi prije nego što je napokon rekla nešto o tome kako joj je “dosta”, a zatim je prebacila mikrofon nekome drugom.

„Bilo tko drugi želi odgovoriti na to pitanje?” – Greta upitala ostatak sudnionika panela nakon što joj je ponestalo “uhu” i “aha” koji su ispunili prazninu njezine nemogućnosti da nešto korisno pokuša reći.

“Ne mogu govoriti u ime svih” – dodala je, odbijajući da je se stavlja na u centar pažnje.

Tada se čuo jedan od moderatora panela kako šapuće ostalim članovima panela, svoj toj djeci, o bilo kakvoj poruci koju imaju za svjetske čelnike, a kojoj svi oni, uključujući i Gretu, nisu imali apsolutno ništa za reći.

Nakon što je tih šestero djece, među kojima je bila i Greta, završilo u potpunoj tišini i gledalo oko sebe, drugi novinar je nastavio Greti posebno postavljati pitanja o tome kako bi se osjećala da predsjednik Trump reagira na njezinu poruku, natjeravši je da odgovori:

“Mislim da bi i drugima trebalo dati neka pitanja.”

Drugim riječima, Greta ima puno toga za reći samo kad joj se precizira što točno treba reći. Ali kad nije upućena i mora razmišljati sama, Greta je u totalnoj zbrci, baš kao što smo upozoravali već neko vrijeme.

Greta “fenomen” je u tome da ljevičari iskorištavaju djecu kako bi skupili što više moći

Mnoge ljevičarske novine prikladno su zanemarile ovu totalnu sramotu u UN-u, jer je Greta razotkrivena kao glumica koja radi u ime klimatske globalističke elite za širenje klimatske propagande.

Čini se da se Tucker Carlson iz Fox Newsa slaže, sažimajući “fenomen” Grete Thunberg kao igre moćnika.

“Stvar je sada u političkoj moći”, objasnio je Carlson.

“Usvojili ste krizu i zahtijevate da se stanovništvo podvrgne vašoj volji ili inače će biti svašta” – dodao je.

“Ako to učinite, ne trebate se boriti za poštenje ili priznati demokratiju ili čak racionalno poticati svoj položaj. Učinite sve što je potrebno. Čak ćete i koristiti djecu ako vam to pomogne.”

Carlson je opisao da su liberali koristili djecu poput Grete kao “ljudski štit”, što znači da se ljevičari nadaju da javnost neće kritizirati poruku koju ona širi, jer dolazi iz djetetovih usta.

Ali već znamo da klimatska poruka nije Gretina. To je poruka koju globalisti poput Georgea Sorosa naređuju Greti da ona kaže preko svojih vlastitih odraslih „trenera“, među kojima je i njemačka aktivistkinja za klimu Luisa-Marie Neubauer iz “fondacije ONE”.

“Kad djecu koristite da biste dobili vlast, oni postaju jedna vrsta ljudskog štita. Možete se sigurno sakriti iza njih“ – upozorava Carlson.

Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: KLIMA, MEDIJI · Tags: , , , , , , ,