Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » WIKILEAKS: Hillary Clinton se obogatila naoru┼żavaju─çi teroriste ISIS-a

WIKILEAKS: Hillary Clinton se obogatila naoru┼żavaju─çi teroriste ISIS-a

hillary-isisWikiLeaksov osniva─Ź Julian Assange je otkrio da je Hillary Clinton zaradila nevjerojatnih 100.000 dolara dok je vodila tvrtku zadu┼żenu za naoru┼żavanje ISIS-ovih militanata u Siriji

Assange je rekao za portal Democracy Now da je Clinton bila direktor francuske tvrtke Lafarge, a istovremeno je slu┼żila mandat na mjestu dr┼żavnog tajnika SAD-a.

Tvrtka Lafarge je poku┼íala sru┼íiti predsjednika Assada naoru┼żavanjem ISIS-a i podupiranjem njihovih napora u destabilizaciju zemlje.

Kako list Daily Pakistan izvjestio, neovla┼íteno e-mailovi Hillary Clinton su uklju─Źivali informacije o naoru┼żavanja pobunjenika u Siriji – koji su u kona─Źnici postali militantna skupina Islamske dr┼żave”, on je rekao, odgovaraju─çi na upit.

On je dalje dodao: “Kako je dr┼żavna tajnica Hillary Clinton pomogla naoru┼żati teroriste u Siriji i Libiji, ona je pomogla svrgnuti i predsjednika Assada, pa ─Źak se i smijala smrti biv┼íeg libijskog predsjednika Gadafija”.

Tom prigodom, tako─Ĺer je urgirala kod agencije FBI koja je trebala uhititi zbog razotkrivanja tajnih emailova, da je “stvarno ┼żeljela”.

Ona je arhivirala svoju e-po┼ítu kao “knji┼żnica u Aleksandriji”, i postoji dokaz unutar tih e-mailova koji otkriva svjesno naoru┼żavanje d┼żihadsta uklju─Źuju─çi ISIS”.

Odmah nakon što je FBI objavio da neće uhititi Hillary Clinton u svezi emailova koji su procurili, WikiLeaksov šef je najavio da će objaviti još više kriminalnih informacija o njoj.

Assange je rekao da bi informacije lako mogle biti kori┼ítene od strane ameri─Źke vlade da optu┼że Hillary Clinton, ali da je skepti─Źan, ako bi FBI ikada zapravo slijedio taj smjer djelovanja.

“Sadr┼żaj tih poruka e-po┼íte ─çe potvrditi da je Hillary Clinton odbacila je nespremnost Pentagona da svrgnue libijskog predsjednik Muamer Gadafija u 2011. godini, dok su tako─Ĺer predvidjeli mogu─çi ishod rata u Libiji, o ─Źemu svjedo─Źimo jo┼í i danas”, rekao je ┼íef WikiLeaksa.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,