Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » WIKILEAKS: Hillary Clinton se obogatila naoružavajući teroriste ISIS-a

WIKILEAKS: Hillary Clinton se obogatila naoružavajući teroriste ISIS-a

hillary-isisWikiLeaksov osnivač Julian Assange je otkrio da je Hillary Clinton zaradila nevjerojatnih 100.000 dolara dok je vodila tvrtku zaduženu za naoružavanje ISIS-ovih militanata u Siriji

Assange je rekao za portal Democracy Now da je Clinton bila direktor francuske tvrtke Lafarge, a istovremeno je služila mandat na mjestu državnog tajnika SAD-a.

Tvrtka Lafarge je pokušala srušiti predsjednika Assada naoružavanjem ISIS-a i podupiranjem njihovih napora u destabilizaciju zemlje.

Kako list Daily Pakistan izvjestio, neovlašteno e-mailovi Hillary Clinton su uključivali informacije o naoružavanja pobunjenika u Siriji – koji su u konačnici postali militantna skupina Islamske države”, on je rekao, odgovarajući na upit.

On je dalje dodao: “Kako je državna tajnica Hillary Clinton pomogla naoružati teroriste u Siriji i Libiji, ona je pomogla svrgnuti i predsjednika Assada, pa čak se i smijala smrti bivšeg libijskog predsjednika Gadafija”.

Tom prigodom, također je urgirala kod agencije FBI koja je trebala uhititi zbog razotkrivanja tajnih emailova, da je “stvarno željela”.

Ona je arhivirala svoju e-poštu kao “knjižnica u Aleksandriji”, i postoji dokaz unutar tih e-mailova koji otkriva svjesno naoružavanje džihadsta uključujući ISIS”.

Odmah nakon što je FBI objavio da neće uhititi Hillary Clinton u svezi emailova koji su procurili, WikiLeaksov šef je najavio da će objaviti još više kriminalnih informacija o njoj.

Assange je rekao da bi informacije lako mogle biti korištene od strane američke vlade da optuže Hillary Clinton, ali da je skeptičan, ako bi FBI ikada zapravo slijedio taj smjer djelovanja.

“Sadržaj tih poruka e-pošte će potvrditi da je Hillary Clinton odbacila je nespremnost Pentagona da svrgnue libijskog predsjednik Muamer Gadafija u 2011. godini, dok su također predvidjeli mogući ishod rata u Libiji, o čemu svjedočimo još i danas”, rekao je šef WikiLeaksa.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,