Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » Poznata liječnica otkriva: Radite ovo svaki dan i izliječite se od svake bolesti!

Poznata liječnica otkriva: Radite ovo svaki dan i izliječite se od svake bolesti!

dr-sladana-velkov-zdravlje-hranaDr. Sladjana Velkov rodjena je 1964 god u Skoplju. Odrasla je u Srbiji. Studirala je medicinu u Nišu i Skoplju gdje je i diplomirala.

Radila je za Ujedinjene Narode u Makedoniji, kao lekar opste prakse na hitnom odjelu u Vranju i u Kuvajtu kao liječnik i menadzer za razvoj medicine. Od 2006 godine je odrzala preko 300 besplatnih predavanja, radio i TV gostovanja o zdravoj ishrani i zdravom životu ukljucujući sve aspekte cijepljenja u 13 zemalja Saudijskoj Arabiji, Indiji, Australiji, Spaniji, Kuvajtu, Bugarskoj, Sloveniji, Srbiji, Makedoniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Americi.

Ona tvrdi da ova dijeta i savjeti za zdrav način života pomažu kod svih bolesti, a da je poštovanje svakog od njih od velike važnosti za kompletno izlječenje.

~ Tijekom prvog sata poslije izlaska ili prije zalaska Sunca prakticirajte gledanje u Sunce, počnite s 10 sekundi, povećavajte 10 sekundi svakog dana. Stanite bosonogi na suhu zemlju ili beton dok gledate u Sunce.

~ Pijte čistu vodu bez fluorida ili filtrirajte vodu iz slavine povratnom osmozom. Najbolja je prirodna, izvorska neflaširana voda. Ostavite vodu na Suncu nekoliko sati u prozirnim, bezbojnim, staklenim bocama da bi upila Sunčevu energiju. Ne ostavljajte je noću vani.

~ Budite fizički aktivni na svježm zraku svakoga dana. To je jedna od najboljih metoda detoksikacije.

~ Izlažite se što više Suncu (ne nosite naočale za sunce i ne koristite kemijske zaštitne kreme).

~ Izbjegavajte fluorescentno svjetlo.

~ Hodajte bosi najmanje 15 minuta dnevno. Provedite jedan sat dnevno u miru.

~ Disati duboko na svježem zraku najmanje 20 minuta ujutro i navečer.

~ Spavajte između 10 navečer i 2 ujutro, zato što tada naše tijelo luči ljekovite hormone. Pratite ritam Sunca.

~ Izbjegavajte gledanje televizije, filmova (izuzev selektiranih sadržaja), kao i čitanje dnevnih novina. Pronađite hobi koji vas ispunjava, čitajte knjige, slikajte i slušajte relaksirajuću muziku.

~ Izbjegavajte komercijalne kozmetičke preparate – zamijenite ih prirodnim.

~ Prehranu bazirajte na sirovom voću, povrću i žitaricama, bez životinjskih proizvoda.

~ Ako jedete kuhano povrće, jedite dvostruko više sirovo povrće.

~ Izbjegavajte industrijsku hranu, posebno juhe ili začine koji sadrže mono sodium glutamat (koji se nalazi u skoro svakoj slanoj industrijskoj hrani); upotrebljavajte morsku sol i prirodno bilje.

~ Izbjegavajte dijetalne produkte koji sadrže umjetne zaslađivače.

~ Izbjegavajte alkohol, cigarete, kavu, crni čaj, žvakaće gume, hranu ili pića iz konzervi.

~ Postepeno eliminirajte sve lijekove pod nadzorom vašeg liječnika.

~ Izbjegavajte sintetičke vitamine.

~ Zamijenite umjetne sobne osvježivače prirodnim (lavanda).

~ Izbjegavajte upotrebu mobilnog telefona, koristeći slušalice i odmaknite telefon dalje od tijela.

~ Budite pozitivni, imajte osmijeh uvijek na licu, to će pospiješiti lučenje ljekovitih hormona.


~ Ne razmišljajte i ne govorite negativno o sebi ili drugima jer vaša podsvijest prati vaše misli. Ponašajte se kao da ste zdravi.

~ Kad oprostimo, oslobađamo se mržnje i ljutnje koji utječu na lučenje negativnih hormona i oštećuju naše zdravlje. Opraštajući drugima, mi pomažemo sebi.

~ Čak se i mentalne bolesti mogu liječiti sirovom biljnom hranom i suncem.

Jelovnik vez životinjskih proizvoda dr Slađane Velkov

Doručak: Gledanje u Sunce. Svježi sok i svježe voće.

Ručak: Svježi sok od mrkve, salata od voća (banana, jabuka, smokve itd.) ili salata od povrća.

Večera: Svježi sok od mrkve, velika salata od zelenog povrća (zelena salata, brokuli, špinat, karfiol, celer, mrkva, etc.). Kasnije u tijeku večeri možete popiti čašu ili dvije organskog jabukovog soka ili pojesti komad voća.

Idealna dijeta je potpuno sirova biljna hrana.

Prijelazna dijeta za početnike, također bez životinjskih proizvoda

Doručak: Gledanje u Sunce. Velika čaša soka od naranče, mrkve ili jabuke. Pahuljice od raznih žitarica, dodajte po jednu žlicu prethodno samljevenih lanenih, suncokretovih i bučinih sjemenki kao i nekog suhog voća. Ulijte vodu preko mješavine navečer i ostavite preko noći. Jedite ujutro za doručak. Voće. Domaći kruh od kukuruza ili heljde, namazati medom.

Ručak: Svježa salata od miješanog povrća. Čorba od povrća (kuhana s malo vode i na tihoj vatri). Velika čaša soka od jabuka ili mrkve. Pečeni krumpir. Svježe kuhano povrće.

Večera: Jelovnik je isti kao za ručak.

Možete jesti drugačije povrće i voće kao i različite metode pripremanja krumpira i organske integralne riže. Između obroka možete piti svježe voćne sokove, šaku prethodno potopljenih preko noći, badema, oraha, sjemenki kao i povrće i voće. Povremeno uzimajte mahunarke: azuki grah, fažolet, grašak. Kuhajte na niskoj temperaturi. Za bolji ukus koristite maslinovo ulje, morsku sol i suho povrće. Kompletno isključiti iz ishrane: bijelo brašno i šećer kao i njihove produkte, meso, ribu, jaja, mlijeko i sve vrste industrijske i procesuirane hrane. Pijte vodu bez fluorida.

Dijeta za teško bolesne – bolesti nastaju uslijed:

  1. Nedovoljno elektromagnetne (Sunčeve) energije
  2. Nedostatka hranljivih materija (samo kuhana hrana)
  3. Previše toksina (akumuliranih u tijelu tijekom vremena)

Sukladno tome, preporučuje liječnica, liječenje se sastoji od sljedećeg:

~ Preplaviti tijelo hranjivim sastojcima i sunčevom energijom.

Gledanje u sunce. Ne jesti kuhanu hranu najmanje 3 mjeseca. Kasnije možete dodati 15% jednostavne kuhane hrane samo za večeru (pečeni krumpir, integralna riža, kuhano povrće), ali je bolje biti na kompletno sirovoj hrani dok simptomi potpuno ne iščeznu.

~ Treba piti 13 čaša svježeg soka dnevno, svakog sata: 1 sok od naranče, 4 soka od zelenog lisnatog povrća, 5 jabuka/mrkva i 3 soka od mrkve. U početku, ako ne možete piti toliku količinu soka, možete piti manje količine ali morate ih piti svakog sata. Također, prvih dan-dva u početku možete preskočiti 3 soka od mrkve.

Sok mora biti svjež, ali ako morate pripremiti unaprijed sok od mrkve možete pomiješati sa sokom od jabuka da biste zaštitili sok od oksidacije. Nemojte gutati sok direktno, zadržati kratko u ustima da bi se sok pomiješao sa sllinom.

~ Možete jesti voće i povrće, male količine prethodno potopljenih badema ili oraha. Poželjne su i 2 žlice lanenog ulja dnevno ili 2 žlice svježe samljevenog lanenog sjemena.

LIJEČNICA NAPOMINJE: Ova brošura je edukativne prirode, nije namijenjena dijagnosticiranju, liječenju ili prevenciji nijedne bolesti. Ako ste bolesni, potražite savjet vašeg liječnika.
 

 

 
(kurir.rs/uredio:nsp)

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,