Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » POKRETI ‘STOP SOROS (SOS)’ POTRESAJU EUROPU!

POKRETI ‘STOP SOROS (SOS)’ POTRESAJU EUROPU!

soros-glavaSoros stoji iza skoro svake “obojene revolucije” u zadnjih 30 godina u Europi, ima  prste u raspadu SSSR-a, Jugoslavije i Čehoslovačke

Nova inicijativa pod nazivom “Stop Operation Soros (SOS)” se pokrenula u balkanskoj zemlji Makedonije u borbi protiv utjecaja globalističkog milijardera George Sorosa.

Osnivači grupe su pozvali sve “slobodoumne građane” da im se pridruže u “borbi protiv jednoumlja u civilnom sektoru, koje je osmislio i predvodi George Soros,” izvještava Infowars.

“Soros financira nevladine organizacije koje monopoliziraju civilno društvo u Makedoniji, a koriste svoj utjecaj za suzbijanje disidentskih  stavova”, rekao je suosnivač SOS-a Nikola Srbov.

“Zaklada Otvoreno društvo, koja djeluje pod Sorosevim kišobranom, koristi svoja sredstava i osoblje za podršku nasilnim procesima u Makedoniji”, rekao je na konferenciji za novinare u utorak. “To je neprihvatljivo i nadilazi načela građanskog organiziranja.”

Soros je osnovao zakladu Otvoreno društvo u 1980-im s navedenim ciljem pomaganja bivšim sovjetskim zemljama i njihov prijelaz iz komunizma u kapitalizam, ali u stvarnosti, temelj ove zaklade služi za destabilizaciju vlade i poticanje nezadovoljstva građana unutar zemalja.

I Makedonija nije prva zemlja koja je okrenula protiv Sorosa.

Ranije ovog mjeseca, mađarski premijer Viktor Orban najavio je da će mađarska vlada početi izbacivanje iz zemlje svih organizacija povezanih sa Sorosem.

“U svakoj zemlji, oni će željeti izbaciti Sorosa”, rekao je Orban u prosincu. “U narednoj godini, Soros i njegove snage će biti uništene.”

U 2014, Soros je otvoreno priznao na CNN-u da je “Otvoreno društvo” bilo uključeno u nasilno rušenje demokratske Ukrajinske vlade, što je rezultiralo da bi Rusija izbaci iz zemlje Sorosa i njegove nevladine organizacije, nazvavši ga “prijetnjom” ruskoj nacionalnoj sigurnosti.

“Utvrđeno je da aktivnost “Zaklade Otvoreno društvo” i “Institut Zaklade Otvoreno društvo za pomoć” predstavlja prijetnju temeljima ustavnog poretka Ruske Federacije i sigurnosti države”, navode ruski državni mediji.

Kao što nacionalizam i dalje raste u svijetu potaknut izborima predsjednika Trumpa, razumno je pretpostaviti da ovo neće biti posljednja instanca europskih zemalja u tjeranju George Sorosa i njegove sjenovite skupine.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , ,