Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » POKRETI ‘STOP SOROS (SOS)’ POTRESAJU EUROPU!

POKRETI ‘STOP SOROS (SOS)’ POTRESAJU EUROPU!

soros-glavaSoros stoji iza skoro svake “obojene revolucije” u zadnjih 30 godina u Europi, ima┬á prste u raspadu SSSR-a, Jugoslavije i ─îehoslova─Źke

Nova inicijativa pod nazivom “Stop Operation Soros (SOS)” se pokrenula u balkanskoj zemlji Makedonije u borbi protiv utjecaja globalisti─Źkog milijardera George Sorosa.

Osniva─Źi grupe su pozvali sve “slobodoumne gra─Ĺane” da im se pridru┼że u “borbi protiv jednoumlja u civilnom sektoru, koje je osmislio i predvodi George Soros,” izvje┼ítava Infowars.

“Soros financira nevladine organizacije koje monopoliziraju civilno dru┼ítvo u Makedoniji, a koriste svoj utjecaj za suzbijanje disidentskih┬á stavova”, rekao je suosniva─Ź SOS-a Nikola Srbov.

“Zaklada Otvoreno dru┼ítvo, koja djeluje pod Sorosevim ki┼íobranom, koristi svoja sredstava i osoblje za podr┼íku nasilnim procesima u Makedoniji”, rekao je na konferenciji za novinare u utorak. “To je neprihvatljivo i nadilazi na─Źela gra─Ĺanskog organiziranja.”

Soros je osnovao zakladu Otvoreno dru┼ítvo u 1980-im s navedenim ciljem pomaganja biv┼íim sovjetskim zemljama i njihov prijelaz iz komunizma u kapitalizam, ali u stvarnosti, temelj ove zaklade slu┼żi za destabilizaciju vlade i poticanje nezadovoljstva gra─Ĺana unutar zemalja.

I Makedonija nije prva zemlja koja je okrenula protiv Sorosa.


Ranije ovog mjeseca, ma─Ĺarski premijer Viktor Orban najavio je da ─çe ma─Ĺarska vlada po─Źeti izbacivanje iz zemlje svih organizacija povezanih sa Sorosem.

“U svakoj zemlji, oni ─çe ┼żeljeti izbaciti Sorosa”, rekao je Orban u prosincu. “U narednoj godini, Soros i njegove snage ─çe biti uni┼ítene.”

U 2014, Soros je otvoreno priznao na CNN-u da je “Otvoreno dru┼ítvo” bilo uklju─Źeno u nasilno ru┼íenje demokratske Ukrajinske vlade, ┼íto je rezultiralo da bi Rusija izbaci iz zemlje Sorosa i njegove nevladine organizacije, nazvav┼íi ga “prijetnjom” ruskoj nacionalnoj sigurnosti.

“Utvr─Ĺeno je da aktivnost “Zaklade Otvoreno dru┼ítvo” i “Institut Zaklade Otvoreno dru┼ítvo za pomo─ç” predstavlja prijetnju temeljima ustavnog poretka Ruske Federacije i sigurnosti dr┼żave”, navode ruski dr┼żavni mediji.

Kao što nacionalizam i dalje raste u svijetu potaknut izborima predsjednika Trumpa, razumno je pretpostaviti da ovo neće biti posljednja instanca europskih zemalja u tjeranju George Sorosa i njegove sjenovite skupine.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , ,