Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » ORBAN ZADIVIO SVOJ NAROD: Ma─Ĺarska protjeruje George Sorosa!

ORBAN ZADIVIO SVOJ NAROD: Ma─Ĺarska protjeruje George Sorosa!

george-soros-madjarska-orbanMa─Ĺarska je najavila planove za protjerivanje globalisti─Źkog milijardera George Sorosa iz zemlje nakon pobjede Donalda Trumpa u studenom

Ma─Ĺarska vlada ─çe “razotkriti” sve organizacije povezane sa Sorosem, prema zamjenika ravnatelja stranke premijera Viktor Orbana.

Nakon ┼íto je Rusija proglasila Fond George Sorosa nepo┼żeljnim i prijetnjom za sigurnost i ustavni poredak, to je odlu─Źio slijediti i predsjednik Ma─Ĺarske, Viktor Orban.

U odlu─Źnom i hrabrom potezu, du┼żnosnici u Ma─Ĺarskoj planiraju osloboditi zemlju od svih nevladinih organizacija koje financira Soros koji “slu┼żi globalnoj eliti i podr┼żava politi─Źku korektnost iznad nacionalnih vlada.”

Bloomberg.com je izvijestio da se nitko ne javlja na telefon u Sorosevom Institutu “Otvoreno dru┼ítvo” u Budimpe┼íti, kada je Bloomberg News nazvao unutar radnog vremena.

“Osje─çamo da postoji prilika za to, na me─Ĺunarodnom planu, zbog izbora Trumpa” rekao je ma─Ĺarski dr┼żavni vrh, prenijela je dr┼żavna novinska agencija MTI. Zastupnici ─çe zapo─Źeti raspravu o prijedlogu zakonu o internim revizijama Nevladinih Organizacija NGO, u skladu s parlamentarnom zakonodavnom dnevnom redu.


Orban je prvi europski lider koji je javno podupro kampanju predsjednika Donald Trumpa, i ignorirao kritike Europske komisije i ameri─Źkog predsjednika Baracka Obame.

U 2014. godini, Orban je osobno naredio dr┼żavnu reviziju organizacija koje se financiraju iz Norve┼íke i rekao da su skupine civilnog dru┼ítva koje se financiraju iz inozemstva zapravo paravan za “pla─çene politi─Źke aktiviste”.

Orban i njegova vlada ─Źesto su izdvajali Nevladine organizacije koje podr┼żava Soros, ameri─Źki prista┼ía Hillaryine i Obamine Demokratske stranke sa ┼íirokom mre┼żom organizacije koje promi─Źu “demokraciju” u nekada komunisti─Źkoj isto─Źnoj Europi, koja uvijek zavr┼íava krvavim “obojenim revolucijama”.

‘Struktura mo─çi’

Trump je tako─Ĺer optu┼żio 86-godi┼ínjeg milijardera da je dio “globalne elite koja je odgovorna za ekonomske odluke koje su oplja─Źkale radni─Źku klasu, osiroma┼íili zemlju i stavili novac u d┼żepove nekolicine velikih korporacija i politi─Źkih subjekata.”

U predizbornom spotu, on je pokazao slike Sorosa zajedno sa ┼íeficom FED-a Janet Yellen, i CEO-om Goldman Sachs Group Inc. Lloyd Blankfeinom, koji su svi ┼Żidovi.”

Ô×í Ô×í U IME ISTINSKIH LJUDSKIH PRAVA: Putin nakon Sorosa, Rothschilda i Madeleine Albright izbacio i Amnesty International iz zemlje!
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , ,