Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » Teroristički napad u Francuskoj je bio pod ‘lažnom zastavom’ sa ciljem pooštravanja vojnih mjera u zemlji

Teroristički napad u Francuskoj je bio pod ‘lažnom zastavom’ sa ciljem pooštravanja vojnih mjera u zemlji

nica-lazna-zastavaTeroristički napad na Dan Francuske Revolucije u Nici bio je orkestrirani vladin napad pod “lažnom zastavom” dizajniran da osujeti građanski ustanak “nove Francuske revolucije”, i da nametne oštrije vojne mjera diljem zemlje

Teroristički napad u Nici, Francuskoj nije mogao doći u povoljnije vrijeme duboko nepopularnom predsjedniku Hollandeu i njegovoj buntovnoj vladi, što je navelo mnoge da vjeruju da je to bio napad pod “lažnom zastavom” orkestriran od strane vlade.

Vlada i organi “reda” su bore da bi kontrolirali ustanak građana već posljednja tri mjeseca, a sada se mogu izreći veće mjera izvanrednog stanja koje već traje u državi oko 9 mjeseci, kao i mobilizacija vojnih rezervi u zemlji, te opravdati obrušavanje na disidente koji pokreću ustanke po Francuskoj.

Nedugo prije nego što se napad dogodio, francuski predsjednik Hollande je objavio da se nacionalno izvanredno stanje mora podignuti na višu razinu, pa se čini kao čudna slučajnost da se napad dogodio – na Dan pada Bastille, nacionalnog Dana u kojem zemlja slavi Francusku revoluciju 1789. godine – omogućavajući instaliravanje većeg izvanrednog stanja kako bi sadašnja revolucija bila osujećena i neometano se nastavio marš prema novom svjetskom poretku i prema autoritarnoj jednoj svjetskoj vladi.

Zašto je Francuska toliko puta napadnuta? Sve je počelo nakon što je Francuska izjavila da će priznati Palestinu kao državu, nakon čega su počeli doživljavati čudne ‘terorističke’ događaje koji su se koristili za demoniziranje muslimana.

Isto se dogodilo s Belgijom nakon što su se počeli kretati u istom smjeru. Norveška je također imala masovna ubijanja nakon što su stali uz Palestinu. A pro-palestinska i anti-izraelska organizacija političke mladeži je bila napadnuta, rezultirajući sa 77 mrtvih.

U listopadu 2014. francuski ministar vanjskih poslova je rekao da će Francuska priznati palestinsku državu, čak i ako mirovni pregovori s Izraelom ne uspiju.

U studenom 2015. godine imali smo teroristički napad na Pariz.

U Belgiji su se stranke iz novog centra desne vlade dogovorile da prepoznaju Palestinu kao državu. Zastupnički dom je usvojio rezoluciju u korist tog pokreta u 2015.

Onda smo imali bombaški napad u Bruxellesu u 2016.

Norveška je pretvorila palestinsku misiju u Oslu u ambasadu u prosincu 2010. godine, a ministar vanjskih poslova Jonas Gahr Store je pozvao na stvaranje palestinske države u roku od godinu dana.

Onda smo imali napad u Norveškoj 2011. godine.

Napad u Norveškoj je bio na najveću političku organizaciju mladih, Lige radničke mladeži, koja je pozivala na bojkot Izraela kao odgovor na njihove zločine protiv čovječnosti u Gazi. Mnogi anti-izraelski političari u budućnosti su ubijeni od tog dana.

Najočitiji osumnjičenik s najviše koristi od takvih događaja je CIA / Mossad.

Ako oni to rade, onda oni pokušavaju okrenuti javno mnijenje protiv muslimana, tako da će biti manji pritisak na francusku vladu od strane građana da pomognu Palestini, a Novi Svjetski Poredak može zadržati kontrolu.

Dok se mainstream mediji slažu s vlastima i potiskuju vijest o masivnom ustanku građana u Francuskoj – najveći prosvjedi u zemlji još od Francuske revolucije, koji su se desili nedavno – su “proizveli” događaj pod “lažnom zastavom” u Nici koji će kao pokrivač slijedeća dva tjedna pokrivati masovne medije, jer to odgovara svrsi njihovih gospodara, Novog svjetskog poretka.

Narod Francuske hrabro ustaje protiv njihove elitne vladajuće klase posljednja tri mjeseca, a onda na Dan pada Bastille, na dan kada Francuzi slave njihove pretke koji su se pobunili i srušili elitu, sadašnji Novi svjetski poredak usklađen sa vladom je proveo iznutra osmišljen teroristički napad kako bi spasili svoje kože i osujetiti novu francusku revoluciju koja bi se mogla dogoditi. (izvor)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,