Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » Teroristi─Źki napad u Francuskoj je bio pod ‘la┼żnom zastavom’ sa ciljem poo┼ítravanja vojnih mjera u zemlji

Teroristi─Źki napad u Francuskoj je bio pod ‘la┼żnom zastavom’ sa ciljem poo┼ítravanja vojnih mjera u zemlji

nica-lazna-zastavaTeroristi─Źki napad na Dan Francuske Revolucije u Nici bio je orkestrirani vladin napad pod “la┼żnom zastavom” dizajniran da osujeti gra─Ĺanski ustanak “nove Francuske revolucije”, i da nametne o┼ítrije vojne mjera diljem zemlje

Teroristi─Źki napad u Nici, Francuskoj nije mogao do─çi u povoljnije vrijeme duboko nepopularnom predsjedniku Hollandeu i njegovoj buntovnoj vladi, ┼íto je navelo mnoge da vjeruju da je to bio napad pod “la┼żnom zastavom” orkestriran od strane vlade.

Vlada i organi “reda” su bore da bi kontrolirali ustanak gra─Ĺana ve─ç posljednja tri mjeseca, a sada se mogu izre─çi ve─çe mjera izvanrednog stanja koje ve─ç traje u dr┼żavi oko 9 mjeseci, kao i mobilizacija vojnih rezervi u zemlji, te opravdati obru┼íavanje na disidente koji pokre─çu ustanke po Francuskoj.

Nedugo prije nego ┼íto se napad dogodio, francuski predsjednik Hollande je objavio da se nacionalno izvanredno stanje mora podignuti na vi┼íu razinu, pa se ─Źini kao ─Źudna slu─Źajnost da se napad dogodio – na Dan pada Bastille, nacionalnog Dana u kojem zemlja slavi Francusku revoluciju 1789. godine – omogu─çavaju─çi instaliravanje ve─çeg izvanrednog stanja kako bi sada┼ínja revolucija bila osuje─çena i neometano se nastavio mar┼í prema novom svjetskom poretku i prema autoritarnoj jednoj svjetskoj vladi.

Za┼íto je Francuska toliko puta napadnuta? Sve je po─Źelo nakon ┼íto je Francuska izjavila da ─çe priznati Palestinu kao dr┼żavu, nakon ─Źega su po─Źeli do┼żivljavati ─Źudne ‘teroristi─Źke’ doga─Ĺaje koji su se koristili za demoniziranje muslimana.

Isto se dogodilo s Belgijom nakon ┼íto su se po─Źeli kretati u istom smjeru. Norve┼íka je tako─Ĺer imala masovna ubijanja nakon ┼íto su stali uz Palestinu. A pro-palestinska i anti-izraelska organizacija politi─Źke mlade┼żi je bila napadnuta, rezultiraju─çi sa 77 mrtvih.

U listopadu 2014. francuski ministar vanjskih poslova je rekao da ─çe Francuska priznati palestinsku dr┼żavu, ─Źak i ako mirovni pregovori s Izraelom ne uspiju.

U studenom 2015. godine imali smo teroristi─Źki napad na Pariz.

U Belgiji su se stranke iz novog centra desne vlade dogovorile da prepoznaju Palestinu kao dr┼żavu. Zastupni─Źki dom je usvojio rezoluciju u korist tog pokreta u 2015.


Onda smo imali bombaški napad u Bruxellesu u 2016.

Norve┼íka je pretvorila palestinsku misiju u Oslu u ambasadu u prosincu 2010. godine, a ministar vanjskih poslova Jonas Gahr Store je pozvao na stvaranje palestinske dr┼żave u roku od godinu dana.

Onda smo imali napad u Norveškoj 2011. godine.

Napad u Norve┼íkoj je bio na najve─çu politi─Źku organizaciju mladih, Lige radni─Źke mlade┼żi, koja je pozivala na bojkot Izraela kao odgovor na njihove zlo─Źine protiv ─Źovje─Źnosti u Gazi. Mnogi anti-izraelski politi─Źari u budu─çnosti su ubijeni od tog dana.

Najo─Źitiji osumnji─Źenik s najvi┼íe koristi od takvih doga─Ĺaja je CIA / Mossad.

Ako oni to rade, onda oni poku┼íavaju okrenuti javno mnijenje protiv muslimana, tako da ─çe biti manji pritisak na francusku vladu od strane gra─Ĺana da pomognu Palestini, a Novi Svjetski Poredak mo┼że zadr┼żati kontrolu.

Dok se mainstream mediji sla┼żu s vlastima i potiskuju vijest o masivnom ustanku gra─Ĺana u Francuskoj – najve─çi prosvjedi u zemlji jo┼í od Francuske revolucije, koji su se desili nedavno – su “proizveli” doga─Ĺaj pod “la┼żnom zastavom” u Nici koji ─çe kao pokriva─Ź slijede─ça dva tjedna pokrivati masovne medije, jer to odgovara svrsi njihovih gospodara, Novog svjetskog poretka.

Narod Francuske hrabro ustaje protiv njihove elitne vladaju─çe klase posljednja tri mjeseca, a onda na Dan pada Bastille, na dan kada Francuzi slave njihove pretke koji su se pobunili i sru┼íili elitu, sada┼ínji Novi svjetski poredak uskla─Ĺen sa vladom je proveo iznutra osmi┼íljen teroristi─Źki napad kako bi spasili svoje ko┼że i osujetiti novu francusku revoluciju koja bi se mogla dogoditi. (izvor)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,