Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » KONAČNI DOKAZ DA JE MASAKR U PARIZU NAMJEŠTEN? Samo par sati prije napada održavala se vježba identičnog napada!

KONAČNI DOKAZ DA JE MASAKR U PARIZU NAMJEŠTEN? Samo par sati prije napada održavala se vježba identičnog napada!

pariz-lazna-zastava-teroristiSlučajnost ili? Neposredno prije napada u Parizu, 13. studenog na više mjesta u gradu ‘civilna vježba’: djelovanje hitne pomoći u slučaju teroristićkog napada!

Da su svi teroristički napadi zapravo lažni, odnosno izrežirani od strane tajnih službi, bruji cijeli svijet iako masovni mediji o tome šute.

Gotovo svaki teroristički napad pogotovo u Europi i SAD-u imao je toliko nelogičnosti da se više zaista ne zna jesu li se napadi uopće dogodili i li je sve jedna velika predstavna koju smo prisiljeni gledati.

Guardian je u subotu nakon napada citirao u Francuskoj poznatog liječnika Patricka Pellouxa koji je pružao hitnu pomoć nastrdalima u terorističkom napadu: ’Čim sam u vijestima čuo o napadima koji su se zbili protekle noći pohitao sam u bolnicu.

Stvarno smo na odjelu Hitne bili dobro pripremljeni jer smo u Perizu na petak 13. ujutro imali specijalne vježbe po gradu kako djelovati u slučaju terorističkog napada.’ (izvor Bloomberg)

Dr. Pelleux za radio-postaju France.info još je proširio svoju izjavu rekavši da su tog jutra u petak u vježbu bili uključeni osim liječničkih ekipa, i policija i vatrogasne službe.

Thomas Loeb, jedan drugi liječnik koji je osobno sudjelovao u vježbama opisao je cijeli scenarij vježbi: povod pružanja Hitne pomoći bio je napad oružane grupe koja je na više mjesta izvela fiktivne oružane napade.

Dakle, upravo ono što je par sati kasnije zadesilo središte Pariza. Sama po sebi ta preventivna vježba mogla bi se lako objasniti kao bizaran slučaj. Ali ta činjenica postaje kompleksnija ako znamo da su proteklih godina u zapadnim metropolama skoro uvijek prije teškog terorističkog napada prethodile fiktivne vježbe precizno usklađene s napadom koji bi uslijedio netom poslije a u nekim slučajevima odvijali su se događaji paralelno kao npr. u Londonu 2005. god. O tome se malo zna.

Primjer I: London 2005. Nevjerojatna koincidencija tog 7. srpnja u londonskoj podzemnoj željeznici – za vrijeme samog terorističkog čina u podzemnoj Londona izvodila se simulacija istog takvog napada u režiji zaštitarke tvrtke Visor Conultant – izjavio je tad na TV kanalu Chanell IV stručnjak za sigurnost Peter Power.

Primjer II: New York 2001. Tog dana bila je zakazana vježba otmice putničkog aviona zračnim prostorom nazvana ‘Vigilant Guardian’ u režiji snaga zračne obrane. Kada je u vojnu bazu javljeno za otmicu, jedan od vodećih oficira zračnih snaga Kevin Naspany spontano je izjavio: To nam netko podmeće, drugim riječima, netko nam je ukrao igru.

Primjer III: Norveška 2011. Samo par sati prije naoružanog Andreasa Breivika na grupu mladih na otoku Utoya specijalne snage policije završile su svoju preventivnu vježbu sa identičnim krvavim scenarijem.

Glasnogovornik policije u Oslu tad je izjavio za vodeće norveške novine Aftenposten: Vježba je završena istog dana poslijepodne kad se dogodio i napad. Radilo se o vježbi kako reagirati kad jedan ili više atentatora pokušavaju ubiti što veći broj ljudi. (!?) Scenario te vježbe ponavljamo već više godina. Istovremenost tog događaja je puka slučajnost, zar ne?

Možemo samo postaviti pitanje u kolikoj su mjeri ti teroristički napadi uistinu autonomni?

Tajne službe za većinu počinitelja naknadno tvrde da su im bili otprije poznati ali su im u međuvremenu izgubili trag, koliko je to baš istina nikad se neće utvrditi, ali da su napadi izvedeni skoro simultano sa vježbama kad je pažnja policije usredotočena na vježbe i sl. je očita, kao da im vježbe osiguravaju pozadinu i daju neki perverzno neozbiljni okvir.

Većina atentatora je ubijena ili se sama ubija, za djevojku koja se navodno sama raznijela u stanu kod upada policije u zgradu u Parizu sve je više dokaza da to nije učinila. Naime, postoji slušna snimka gdje djevojka govori tj. viče o nekim posve drugim stvarima nego što bi netko tko se sprema učiniti taj tajnovito posvećeni ritual.

Nedavno preminuli njemački kancelar Helmut Schmidt još je prije desetak i više godina u jednom intervjuu javno izjavio: Postoji državni terorizam, da, ali više me nemojte pitati, također, bivši američki marinac ali i agent CIA-e Robert David Steele izjavio je: “Većina terorističkih napada je pod “lažnom zastavom”. Te napade kojima svjedočimo stvorila je tajna služba.”

VIDEO: Poznati Bloomberg je također potvrdio vježbe u Parizu na dan napada
 

 

 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

Američki mediji prikazali rusko bombardiranje kao američko (VIDEO)
MASOVNI MEDIJI SU – desna ruka terorizma!

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

reklama