Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » POLICIJSKA KAMERA u Americi razotkrila šokantan video. Policija javno pogubila nenaoružanog dječaka (VIDEO – OPREZ!)

POLICIJSKA KAMERA u Americi razotkrila šokantan video. Policija javno pogubila nenaoružanog dječaka (VIDEO – OPREZ!)

pucnjava-policijaZabrinjavajuća video snimka koja je objavljena ovaj tjedan pokazuje policiju iz grada Fresno u Kaliforniji kako ubija nenaoružanog Dylana Noblea

Jedino što je ovaj 19-godišnji dječak krivo napravio je da je bio zaustavljen od strane policajaca koji su bili trenirani da ga ubiju.

Video prikazuje policajce kako pucaju u Noblea zbog jedinog razloga zato što nisu bili u mogućnosti vidjeti obje ruke.

Dylan Noble, prema onima koji su ga poznavali, je volio sve ljude, rado nasmijavao ljude, i uživao u životu – ali policija u Fresnu je to naglo prekinula.

“Izgubili smo vrlo jedinstven i lijep život”, objavio je Dylanov prijatelj zbog prerane smrti u rukama policije, u skladu sa portalom Daily Beast.

“On nikada nije bio čovjek koji je vjerovao u jedan dan bez smijeha … On je davao osjećaj svima kao da su dio obitelji … On je napravio svoj ​​trag na ovoj zemlji koji je uvijek bio pun smijeha i radosti.”

Prema policiji, policajci su bili pozvani na područje zbog izvješća o čovjeku koji nosi pušku, i vjerojatno je vozio kamionet. Dylan – koji je po svemu sudeći bilo uhvaćen na krivom mjestu u najgorem mogućem trenutku – je vozio također kamionet.

Policija je uočila Dylanov kamion i pokušala ga zaustaviti, ali mladić je vozio nekoliko blokova do Chevron stanice – no valjda nije bio svjestan da je policija iza jer je njegov kamionet imao malo povišeni položaj.

Ubrzo nakon izlaska iz kamineta Dylan još postao još jedna nepotrebna žrtva policijskog nasilja.

Policijski zamjenik šefa postaje Fresno, Pat Farmer je pokušao opravdati ubojstvo novinarima na konferenciji u subotu uvečer.

“Subjektu je rečeno da pokaže svoje ruke” Farmer je naveo.”Jedini putnik u kamionetu je pokazao časniku jednu ruku, a drugu je ruku skrivao iza leđa”.

“Ubijeni je izjavio da mrzi svoj život i napravio potvrdan pokret ruke iza leđa nakon čega ga je nekoliko puta nastrijeljen od policijskih službenika na mjestu događaja.”

Čak i nakon što je tinejdžer bio dolje na zemlji, policajac je ispalio još dva puta, i jednom iz sačmarice. Dylan Noble nije umro zato što je bio kriminalac – umro je zbog toga što policajci žive.

Čak i ako je Noble bio u životnoj depresiji svojem životu, on nije izazivao i tražio policiju. Oni su ga zaustavili. Policija je navodno bila u potrazi za čovjekom koji je nosio pušku, a to je njihova greška koja je odvela Dylana u smrt.

U nastavku je grafički primjer kako smrtonosan strah policije može biti.

To je razlog zašto vlade zabranjuje javnosti pristup ovim vido materijalima. (izvor)

UPOZORENJE: IZRAZITO UZMENIRUJUĆ VIDEO
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,