Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » POLICIJSKA KAMERA u Americi razotkrila ┼íokantan video. Policija javno pogubila nenaoru┼żanog dje─Źaka (VIDEO – OPREZ!)

POLICIJSKA KAMERA u Americi razotkrila ┼íokantan video. Policija javno pogubila nenaoru┼żanog dje─Źaka (VIDEO – OPREZ!)

pucnjava-policijaZabrinjavaju─ça video snimka koja je objavljena ovaj tjedan pokazuje policiju iz grada Fresno u Kaliforniji kako ubija nenaoru┼żanog Dylana Noblea

Jedino ┼íto je ovaj 19-godi┼ínji dje─Źak krivo napravio je da je bio zaustavljen od strane policajaca koji su bili trenirani da ga ubiju.

Video prikazuje policajce kako pucaju u Noblea zbog jedinog razloga zato što nisu bili u mogućnosti vidjeti obje ruke.

Dylan Noble, prema onima koji su ga poznavali, je volio sve ljude, rado nasmijavao ljude, i u┼żivao u ┼żivotu – ali policija u Fresnu je to naglo prekinula.

“Izgubili smo vrlo jedinstven i lijep ┼żivot”, objavio je Dylanov prijatelj zbog prerane smrti u rukama policije, u skladu sa portalom Daily Beast.

“On nikada nije bio ─Źovjek koji je vjerovao u jedan dan bez smijeha … On je davao osje─çaj svima kao da su dio obitelji … On je napravio svoj ÔÇőÔÇőtrag na ovoj zemlji koji je uvijek bio pun smijeha i radosti.”

Prema policiji, policajci su bili pozvani na podru─Źje zbog izvje┼í─ça o ─Źovjeku koji nosi pu┼íku, i vjerojatno je vozio kamionet. Dylan – koji je po svemu sude─çi bilo uhva─çen na krivom mjestu u najgorem mogu─çem trenutku – je vozio tako─Ĺer kamionet.

Policija je uo─Źila Dylanov kamion i poku┼íala ga zaustaviti, ali mladi─ç je vozio nekoliko blokova do Chevron stanice – no valjda nije bio svjestan da je policija iza jer je njegov kamionet imao malo povi┼íeni polo┼żaj.


Ubrzo nakon izlaska iz kamineta Dylan jo┼í postao jo┼í jedna nepotrebna ┼żrtva policijskog nasilja.

Policijski zamjenik ┼íefa postaje Fresno, Pat Farmer je poku┼íao opravdati ubojstvo novinarima na konferenciji u subotu uve─Źer.

“Subjektu je re─Źeno da poka┼że svoje ruke” Farmer je naveo.”Jedini putnik u kamionetu je pokazao ─Źasniku jednu ruku, a drugu je ruku skrivao iza le─Ĺa”.

“Ubijeni je izjavio da mrzi svoj ┼żivot i napravio potvrdan pokret ruke iza le─Ĺa nakon ─Źega ga je nekoliko puta nastrijeljen od policijskih slu┼żbenika na mjestu doga─Ĺaja.”

─îak i nakon ┼íto je tinejd┼żer bio dolje na zemlji, policajac je ispalio jo┼í dva puta, i jednom iz sa─Źmarice. Dylan Noble nije umro zato ┼íto je bio kriminalac – umro je zbog toga ┼íto policajci ┼żive.

─îak i ako je Noble bio u ┼żivotnoj depresiji svojem ┼żivotu, on nije izazivao i tra┼żio policiju. Oni su ga zaustavili. Policija je navodno bila u potrazi za ─Źovjekom koji je nosio pu┼íku, a to je njihova gre┼íka koja je odvela Dylana u smrt.

U nastavku je grafi─Źki primjer kako smrtonosan strah policije mo┼że biti.

To je razlog zašto vlade zabranjuje javnosti pristup ovim vido materijalima. (izvor)

UPOZORENJE: IZRAZITO UZMENIRUJU─ć VIDEO
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,