Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » UNIŠTAVA VAM MOZAK: Američka Vlada je pokušavala napraviti oružje od Pokemona već dva desetljeća – i konačno su uspjeli!

UNIŠTAVA VAM MOZAK: Američka Vlada je pokušavala napraviti oružje od Pokemona već dva desetljeća – i konačno su uspjeli!

pokemon-ciaDana 16. prosinca 1997. godine, djeca diljem Japana su se srušila ispred svojih televizora gledajući epizodu Pokemona

700 te djece njih nikada nije vidjelo kraj tog crtića.

Stotine djece je doživjelo ovakve napade te su požurili u bolnicu nakon što su svjedočili kako je Pikachu koristito munje da bi raznio rakete. (video na kraju)

Epizoda, pod nazivom ‘Electric Soldier Porygon’ je bila zabranjena za ponovno emitiranje, čak i u promjenjenom obliku.

Učinci su bili tako pogubni za Pokemon da je cijela emisija uklonjena sa TV-a četiri mjeseca.

Međutim, dok je svijet pokušavao shvatiti što je eventualno moglo izazvati ovakvu reakciju, američka vojska je tiho počela istraživati ​​epizode – da bi od njih napravila oružje. Ozbiljno.

Vojska je htjela razorne impulsa slične onima koje se koriste u epizodi u lice svojih protivnika preopterećujući im mozak i izazivajući kod njih trzanje.

Primjena “elektromagnetskih impulsa” može prisiliti neurone da reagiraju svi odjednom, uzrokujući “poremećaj voljne kontrole mišića”, navodi se u opisu zloslutnog oružja, koji se nalazi u razotkrivenom dokumentu Centra nacionalne obavještajne službe.

“Smatra se da se korištenjem metode koja bi zapravo izazvala živčane sinapse izravno s električnim poljem, 100% pojedinaca bi bilo osjetljivo na izazivanje napadaja.”

Prema izvješću portala Wired, vojsci je potrebno oružje poput ovog, jer su TV vijesti osakatile tradicionalne sklonosti vojske da ubije svoj ​​put do pobjede: Sada živimo u svijetu u kojem “Ne pobjeđujete osim ako CNN kaže da ste pobijedili”, kaže se u izvještaju.

Uznemirujuće Pokemon oružje bi ometalo kemikalije u mozgu i izazivalo neposredni napadaj – kod 100% stanovništva.

“Prekidi mišićne kontrole su trenutni”, kaže vojno izvješće iz 1997. godine. “Uzbuda ide izravno na mozak.”

A “100% stanovništva” bi trebao biti osjetljivo na učinke – na udaljenosti “do nekoliko stotina metara”.

Izvještaj je pokazao kako su dužnosnici vojske vjerojatno žudno “slinili” nad pojmom izazivanja napadaja kod nesvjesne žrtve, posebno pri spomenu epizode Pokemon.

“Ovaj fenomen induciran je i dokazan 16. prosinca 1997. godine na japanskoj televiziji kad su tretirane stotine gledatelja uz pomoć popularnog crtanog filma, nehotice, inducirajući fotičke napadaje”, navodi analiza.

Naravno, vojska je zanijekala da postoji bilo koje oružje takve vrste. Međutim, vojska također nema problema u laganju.

To je orvelovski mokri san svake vlade.

Vlada je prešla je dug put, u svojim pokušajima da od crtića napravi oružje prije 19 godina. Možda čak i više opasnije od pravog pištolja, međutim, aplikacija koju građani plaćaju da ih nesvjesno špijunira – sve je to dio zabave.

Kao što je James Corbett primjećuje, Aldous Huxley bi bio ponosan.

OPREZ! NE GLEDATI OVU SCENU POKEMONA VIŠE PUTA! (sporna scena)
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , ,