Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » ŠOKANTNA ANALIZA: TEORORISTIČKI NAPAD U BRUXELLESU je bio napad pod ‘lažnom zastavom’ na sotonistički blagdan

ŠOKANTNA ANALIZA: TEORORISTIČKI NAPAD U BRUXELLESU je bio napad pod ‘lažnom zastavom’ na sotonistički blagdan

bruxelles-322Ako smatrate da “radikalni muslimani” slave sotonističke blagdane i imenuju svoje skupine prema poganskim božicama, onda ste sigurno u krivu

“Radikalni muslimani” (što označava fanatične vehabije i druge ekstremne vrste) ne slave tuđe praznike … a najmanje da slave praznike sotonista, piše Veteranstoday.

Ipak, rečeno nam je da je ISIS, čiji je akronim priziva pogansku božicu, proveo veliku ljudsku žrtvu u Bruxellesu na glavni sotonistički praznik 22. ožujka.

I za to je svakako opet kriv “radikalni islam”.

Da baš.

Datum 3/22 (322) nije samo simbol američke vodeće CIA-slobodno-zidarske elitne skupine, “lubanje i kosti”….

… 3/22 je ujedno i vrhunac trodnevnog sotonskog blagdan Pelusia, koji se sastoji od – pazi sad ovo – “zazivanje Isis-a”

Kada masonski sotonisti pozivaju ​​Isis (ili ISIS) na 3/22, oni također odaju počast drugom ženskom božanstvu: “Ishtar,boginji plodnosti, ljubavi, rata i seksa.”

Tu stvari postaju stvarno zanimljive (ili lošije, ovisno svoj ​​stav): Ishtar “je posebno obožavana u Gornjem mezopotamskom kraljevstvu Asiriji (teritorij današnjeg sjevernog Iraka, sjeveroistočne Siriji i jugoistočne Turske).” To bi bilo teritorija kojom trenutno vlada … pogodili ste … ISIS.

Obratite dalje pozornost, ukoliko ne kolutate očima i vrištite da je sve to glupost.

Ja sam musliman od 1993. godine, a imam doktorat s komponentom islamske studije. Jedno vam mogu reći je da je promatranje sotonističkih svetih datuma povezano s Isis-om i Ishtar-om sve samo ne “islamski košer”.

Muslimani nisu veliki poštivatelji poganskih božica. Vjerujte mi.

ISIS je američko-cionistička skupina. Ona nema nikakve veze s islamom.

Muslimani ne prinose ljudske žrtve. Najveći muslimanski praznik, Eid, slavi kraj ljudskih žrtava. Ona obilježava trenutak kada monoteisti prekinu sa žrtvenim praksama poganskog boga-i-boginjom štovatelja, koji su imali naviku spaljivanja ili pokapanja vlastite žive djece kao žrtvovanje svojim božanstvima.

Zato je terorizam – namjerno ubijanje nasumično odabranih nevinih žrtava – prije svega praksa sotonista koji su vezani uz najveće vlade svijeta (i njihovih lakovjernka).

Operacija Gladio

“Operacija Gladio priča je o špijunaži, zavjeri i političkom nasilju, koje su na tlu Italije, provodile tajna NATO vojska. Gladio jedan od najtajnijih programa koji je ikada postojao, odnosno tajna teroristička mreža, koja predstavlja tipičan obrazac djelovanja NATO saveza u Europi. Jednom riječju, operacija Gladio prethodnica je američke strategije mrežnog rata za 21. stoljeće.

Prema dosada dostupnim podacima, tajne NATO vojskesu u okviru ove operacije likvidirale na stotine nedužnih Europljana, radi realizacije “strategije napetosti” američkih specijalističkih službi. Cilj tajnih operacija, bio je zastrašivanje i kontola političkih klasa, prije svega u Italiji i Belgiji, a radi očuvanja američke dominacije na europskom kontinentu.”

Bruxelles je uvijek bio glavni stožer operacije Gladio-a, koja je program NATO-a, pokrenuta iz sjedišta NATO-a. Ovaj put u Bruxellesu, oni su jednostavno postavili “lažnu zastavu” nekoliko kilometara od sjedišta NATO-a u Europi:

“Sjedište NATO-a, samo nekoliko milja od napada Bruxelles, pojačano stanje uzbune”

Tijekom hladnog rata, operativci NATO-a masakrirali su obične ljude u Belgiji, pucajući u njih u supermarketima i na nogostupima, a zatim okrivljujući “ljevičarske teroriste.” Googlajte “Brabant masakr” za detalje.
 

 
Cilj je bio da se spriječi rast ljevičara u Europi.

Danas, nova generacija operativaca NATO “raznose” obične ljude u zračnim lukama i željezničkim postajama, i okrivljuju “muslimanske teroriste”.

Cilj je spriječiti nastajanje islama u Europi.

Ovi masonsko-sotonsistički napadi pod “lažnom zastavom”, uključujući i napad u parizu 2015. u Parizu, kao i Charlie Hebdo koji je i još jedan francuski “False Flag”, postavljeni su da bi spriječili demografski rast islama u Europi.

Zato su cionistički središnji bankari, i njihov Izrael, stvorili rat protiv islama preko insceniranja napada pod “lažnom zastavom” na World Trade Center u 1993., Oklahoma City 1995., afričkih bombaških napada na ambasade 1998. godine, a USS Cole napad u 2000. – i svi oni su bili “prethodnici” lažnih zastave koji su stvorili uvjerljivo put za veliki događaj 11. rujna 2001. godine.

Od tada, oni su držali da lonac vrije, a rat na islam je krenuo punom parom naprijed, s još više lažnih zastava na Baliju, u Madridu, Londonu, Mumbaiju, Parizu, San Bernardinu, i sada Bruxellesu, kao i mnogim drugim mjestima.

Hoće li ovaj najnoviji false flag dovesti do poziva na “akciju čizama” u Siriji, kako bi iskoristili rusko povlačenje?

Hoće li to ubrzati tijek izgradnje policijske države Europe?

Ili će to samo povećati poticaj za zatvaranje granica Europe i omogućiti establišmentu koji mrzi muslimane postizanje izbornih ciljeva?
 
(NSP)

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,