Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » 7 ČUDNIH PITANJA O TERORISTIČKOM NAPADU U BRUXELLESU KOJA SE MAINSTREAM MEDIJI NE PITAJU

7 ČUDNIH PITANJA O TERORISTIČKOM NAPADU U BRUXELLESU KOJA SE MAINSTREAM MEDIJI NE PITAJU

bruxelles-napadStravični teroristički napadi u Bruxellesu, Belgiji 22. ožujka 2016. će odjeknuti u godinama koje dolaze, a možda je to bila i namjera

Teroristički napadi su dizajnirani za stvaranje straha i da bi dobili pozornost, a ovi napadi su svakako učiniti oboje.

U utorak ujutro, dvije velike eksplozije raznijele su Zaventem zračnu luku u Bruxellesu, kada su putnici bili spremni za ukrcaj na svoje jutarnje letove, piše Infowars.

Nedugo zatim, još jedna ogromna eksplozija je bila prijavljena na stanici metroa samo nekoliko metara od sjedišta Europske komisije.

No, ono što je bio pravi motiv za ove napade? Slijede 7 čudne pitanja o terorističkim napadima Bruxellesu koja se mainstream mediji ne pitaju …

# 1 Zašto je baš Bruxelles trebao biti meta za terorističke napade?

Većina Amerikanaca ne razumije koliko je važan grad Bruxelles. Jer, u njemu je sjedište NATO saveza, te su se ministri obrane iz 49 različitih zemalja sastali tamo prošlog mjeseca kako bi razmotrili potencijalnu kopnenu invaziju Sirije.

Drugo, to je ujedno i neslužbeni glavni grad Europske unije. Sljedeći dolazi iz Wikipedije …

# 2 Da li je Donald Trump bio u pravu o Bruxellesu?

Tijekom intervjua za Fox Business Network, Donald Trump je posebno ukazao na Brussels kao primjer onoga što je on želio izbjeći u ovoj zemlji …

“Možete ići u Bruxelles – Bio sam u Bruxellesu davno, prije 20 godina, tako lijep grad, sve je tako lijepo – a sada je živjeti kao u paklu.”, Trump je nastavio.

# 3 Zašto postoje neka islamska geta u Bruxellesu za koje se smatra da su “nedodirljiva” za nemuslimane?

Naravno, to nije samo slučaj u Bruxellesu. Diljem Europe postoje dijelovi većih gradova koje su bili u potpunosti i potpuno preuzeli radikalni muslimani.

U Belgiji, brzi rast Islamske zajednice dalo je nekim političarima da mogu sanjati o šerijatskoj zemlji u roku od samo nekoliko desetljeća.

Ove geta, koja su u stvari velika područja Bruxellesa, smatra se da su nedostupna za Europljane i radikalni muslimani će vjerojatno činiti većinu stanovništva u roku od 20 godina.

“Mislim da moramo senzibilizirati ljude, učiniti da razumiju prednosti da imaju islamske ljude i islamske zakone, a onda će biti sasvim prirodno da se uvedu islamski zakoNI, a mi ćemo postati islamska država”, rekao je muslimanski političar iz Bruxellesa, Redouane Ahrouch u 2012., u Belgiji, naravno!”

# 4 Da li 3/22 ima posebno okultno značenje?

Postoje neki ljudi koji sugeriraju da se ti napdi nisu slučajno dogodili na 3/22. I bez sumnje, vidjeli smo druge događaje ove prirode da padaju na datume koji imaju poseban značaj za okultizam.

Ne znam točno što da mislite o svemu tome, ali znamo da brojka 322 izuzetno značajna za tajno društvo “Lubanje i kosti” na Sveučilištu Yale (od kojeg su potekli George W. Bush i John Kerry kao njezini članovi) …

# 5 Zašto je Obama potrošio manje od minute da govori o terorističkim napadima u Bruxellesu tijekom svog govora na Kubi?

Vi mislite da bi tako nešto povijesno zaslužilo više od 51 sekundi govora, ali to je upravo ona vrsta ponašanja kakvu očekujemo od Obame.

# 6 Nije li vam čucno da su mainstream mediji tako brzo izvijestili da je ISIS preuzeo punu odgovornost za ove napade?

Sasvim je moguće da ISIS stoji iza tih napada. No, također je sasvim moguće da su ti napadi pripisani ISIS-u.

Ono što znamo je da je “bilten” navodno islamske države objavio u utorak punu odgovornost za bombaške napade. To znači ISTI DAN!

“Islamska država i njezini borci proveli su niz bombaških napada s eksplozivnim pojasevima i uređajima u utorak, ciljajući zračne luke i središnje postaja podzemne željeznice u središtu glavnog gradu Belgije, Bruxellesu, zemlje sudionice u koaliciji protiv islamske države”, rekao je bilten.

“Borci Islamska država su otvorili vatru u zračnoj luci Zaventem, prije nego što su neki od njih detonirali svoje eksplozivne pojaseve, kao i mučenick bombaš koji je detonirao svoj eksplozivni pojas u metro stanici Maelbeek”.

# 7 Hoće li se teroristički napadi u Bruxellesu koristiti kako bi opravdali kopnenu invaziju Sirije?

Ovi napadi su proizveli ogromnu količinu bijesa u zapadnom svijetu, a već mnogi ugledni glasovi pozivaju na američku invaziju na Siriju kako bi konačno stali na kraj ISIS-u.

U stvari, bivši savjetnik Hillary Clinton je odmah započeo pozivati na kopnenu akciju u Siriji, samo 1 sat nakon napada. Kao da je znao, zar ne….

Nemamo sve odgovore, ali za razliku od mainstream medija, barem se ne bojimo pitati teška pitanja …
 
(NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,