Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » 8 POZNATIH PIVA koje bi odmah trebali prestati piti

8 POZNATIH PIVA koje bi odmah trebali prestati piti

piva-zdravljeOtkrivamo vam 8 piva koje se nalaze u barovima i koje bi trebali prestati odmah piti

Mnogi od nas izabiru ono što jedu vrlo pažljivo, ili barem posvete malo pozornost na to. 

No, kada su u pitanju pića, pogotovo alkoholna pića, činimo vrlo malo po pitanju koja su pića najbolja za naše zdravlje. To je velika pogreška. 

Sav posao u očuvanju zdravlja vašeg tijela može biti uništen u jednom vikendu. Dok se za hranu i bezalkoholna pića traži popis njihovih sastojaka koji se prate od strane FDA, pivo ne spada u tu kategoriju. 

Industrija alkohola lobira godinama kako bi izbjegla etiketiranje svojih sastojaka. Neki da bi zaštitili svoje recepte, no većina – da bi sakrila štetne sastojke.

Ovdje je popis nekih štetnih sastojaka koji se obično nalaze u pivu:

1. NEWCASTLE BROWN ALE

1. Newcastle-GMO

Newcastlesko pivo je utvrđeno da sadrži karamel boje. Klasa 3 i 4 karamele boje se sastoe od amonijaka, koji je klasificiran kao kancerogen. Iako je alkohol sam po sebi karcinogen, konzumiranje u umjerenim količinama može  smanjiti vaše šanse na razvoj raka. Međutim, dodani kancerogeni će imati suprotan učinak.

2. BUDWEISER

1. Budweiser-GMO

Jedan od najpopularnijih piva, ili možda najreklamiranijih je Budweiser. Budweiser sadrži genetski modificirani (GMO) kukuruz. U 2007. Greenpeace je otkrio eksperimentalnu GMO rižu u pivu Anheuser-Busch (Budweiser).

3. CORONA EXTRA

Corona Extra-

Mi zasigurno volimi svi reklame za pivu Corona. One su tako mirne i opuštajući. To je trajalo do tada kada smo saznali da ovo pivo sadrži GMO kukuruzni sirup i propilen glikol. Propilen glikol je kontroverzna kemikalija, i može biti potencijalno štetna za vaše zdravlje.

4. MILLER LITE

2. Miller-Lite-GMO

Ovo je još jedno vrlo popularna pivo u Americi koja sadrži GMO. Miller Lite sadrži GMO kukuruz i kukuruzni sirup. Sada je “GMO vrijeme” za pivu.

5. MICHELOB ULTRA

0018200059890_CF_version_type_large

Manje popularna, ali još uvijek dostupna Michelob piva, koju treba eliminirati iz svog izbora. U ovom pivu je nađeno da sadrži genetički modificirani zaslađivač (GMO dekstrozu).

6. GUINNESS

Guinness-GMO-pivo

Guinness je često hvaljen radi svoje glatkoće. Međutim, nekoliko istraživanja je pokazalo da su Guinness sastojci su vrlo uznemirujući. Pivo sadrži riblji mjehur, sastojak koji dolazi iz ribljeg mjehura i visoko fruktozni kukuruzni sirup. Visoko fruktozni kukuruzni sirup je odavno zabranjen u mnogim  trgovinama i pićima.

7. COORS LIGHT

Coors_Light

Coors svjetlo pivo je napitak koji je vrlo popularan u barovima i među studentima. Uglavnom, jer je jeftin. Pivo sadrži GMO kukuruzni sirup.

8. PABST BLUE RIBBON

Pabst-Blue-Ribbon-GMO

Pabst Blue Ribbon sadrži GMO kukuruz i GMO kukuruzni sirup.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , , ,