Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA, TEORIJE ZAVJERE » AMERIKA IMA TEHNOLOGIJU ZA PROMJENU KLIME KOJOM NAPADA ─îITAV SVIJET

AMERIKA IMA TEHNOLOGIJU ZA PROMJENU KLIME KOJOM NAPADA ─îITAV SVIJET

zemlja-haarp-potresiSvijet je suo─Źen s iznenadnim promjenama klime i neuobi─Źajeno dugim klimatskim stanjima u pojedinim dijelovima svijeta. Neuobi─Źajeno duga i previ┼íe ┼żarka ljeta u posljednjih nekoliko godina, uzburkala su duhove u Rusiji koji za to svaljuju krivnju na SAD kao dio specijalnog HAARP rata.

Sve to bi moglo djelovati kao jo┼í jedna “Teorija zavjere” da o tome nije svoje mi┼íljenje dao i poznati i cijenjeni ruski general-pukovnik Leonid Iva┼íov, ina─Źe predsjednik Akademije za geopoliti─Źku strategiju.

On je u nedavnom javnom istupanju negirao tvrdnje SAD da je njihov sustav HAARP u slu┼żbi miroljubive upotrebe.

Iva┼íov je istakao da pouzdano zna da su Amerikanci napravili sna┼żan sustav kojim utje─Źu na izmjenu klime gdje im je to potrebno.

“Amerikanci su na tom polju puno postigli i sve su eksperimentalno provjerili”, tvrdi general.

On tvrdi da su Rusi mali jedinice koje su to sve pratile, ali da su ih ukinuli.

“HAARP je vrlo opasan sustav i nije nimalo miroljubiv” tvrdi Iva┼íov.

Amerikanci nisu ostali skrštenih ruku pa su pomno pratili akcije ruske strane po pitanju HAARPA.

Rusi posjeduju svoj HAARP, odnosno Sura, koji se tako─Ĺer temelji na Teslinim projektima i to nije tajna.

Nedavne katastrofalne poplave u Americi s velikim razaranjima i ljudskim ┼żrtvama nisu Amerikance ostavili ravnodu┼ínim pa su ubrzo iznijeli nezvani─Źne sumnje da su te razorne nepogode poja─Źali Rusi sa svojim sustavom za klimatske promjene.

HAARP sustav antene oblaciDjelovanje HAARP-a

Novozelandski pisac i redatelj Ray Varu (60) pretra┼żuju─çi vojne dokumente do┼íao je do saznanja da je SAD imao sustav za izazivanje cunamija jo┼í 1944. godine i ┼żeljeli su da ga upotrebe za potpuno slamanje Japana.

Ruski kapetan Nikolaj Karavajev ka┼że sljede─çe:

Anticiklonalno djelovanje klimatskog oru┼żja (kada se atmosfera ─Źisti od oblaka, a u to podru─Źje prodire topao zrak iz okolnih podru─Źja) ima va┼żan vojni zna─Źaj. Ono ne dovodi samo do demoraliziranja stanovni┼ítva i vojske i gubitka ljetine, ve─ç ima i ─Źisto vojni u─Źinak: u zagrijanom zraku pove─çava se duljina leta krilatih raketa, intenziviraju se o┼íte─çenja od avionskih i raketnih udara itd. U SAD i nekim drugim zemljama postoje instalacije, sposobne da isprovociraju toplinu, uragan, potres, sve ┼íto ┼żelite. Vrlo je velika vjerojatnost da je ovog ljeta bilo primijenjeno upravo klimatsko oru┼żje protiv Rusije. I mi jo┼í ne znamo to─Źno kakve posljedice je ono donijelo.

Tajnik ministarstva obrane Rusije Viktor Baranec ka┼że:

Mislim da to nije prvi put da je ispitivano djelovanje klimatskog oru┼żja. Nije slu─Źajno ┼íto upravo s radom ameri─Źkih sustava, kao ┼íto je na primjer HAARP, mnogi povezuju tehnogene katastrofe i ─Źudne klimatske pojave koje se de┼íavaju posljednjih godina u Europi, Aziji i Americi. Talijani, na primjer, do danas ne mogu shvatiti kako ih je 2002. godine opusto┼íio tajfun kojeg (po prognozama sinopti─Źara) nije moglo biti u blizini.

Ameri─Źki meteorolog Scott Stevens smatra da su uragani nazvani imenima “Rita” i “Katrina” stvoreni┬á umjetnim putem s pomo─çu tajnog “klimatskog” oru┼żja, kojeg su stvorili znanstvenici iz Sovjetskog Saveza 1976.

Prema autoru vremenske prognoze na televizijskom kanalu TV KPVI-TV (KPVI-TV), oru┼żje se zasniva na principu elektromagnetskog generatora. I Stevens je siguran da ─çe u bliskoj budu─çnosti uragani biti usmjeravani na velike ameri─Źke gradove. Ova metoda je u meteorologiji nazvana “Vremenski (klimatski) Ratovi”, pi┼íe list “Kasper Star Tribune”.

Stevens Scott dalje ka┼że da je prona┼íao prve znakove umjetne kontrole vremenskih prilika (i neprilika) pro┼íle godine u Montani. “To je bilo vrlo lo┼íe, tada kada sam ugledao umjetne oblake kona─Źno sam shvatio da je to mogu─çe”, rekao je meteorolog.

Prema tvrdnjama nekih znanstvenika u SAD, ovakav uragan su Rusi dodatno poja─Źali svojim klimatskim oru┼żjem

O─Źito je da Rusija i SAD ulaze u novu fazu pravog klimatskog rata, za sada daleko od javnosti koja kao po pravilu kasni bar desetlje─çe po spoznajama, ali hvala bogu na alternativnim medijima.

Vjerojatno ─çemo jednog dana prisustvovati nekim summitima gdje ─çe se predlagati razoru┼żavanje i smanivanje arsenala klimatskog oru┼żja.

Tko je zemljotresima srušio Fukushimu i Chernobil i sa kojim ciljem

Posljedice havarije u nuklearnoj elektrani “Fukushima -1″ ─çe biti stra┼ínije od posljedica havarije na ─Źernobilskoj nuklearnoj elektrani, ─Źija su se op─ça svojstva pojavila na “Fuku┼íimi -1″.

Stru─Źnjaci smatraju da je protiv obje nuklearne elektrane izvr┼íena diverzija uz primjenu najnovijih sredstava vo─Ĺenja rata. Kinezi su ve─ç optu┼żili Pentagon za izazivanje umjetnih potresa.

Benjamin Fulford, biv┼íi rukovoditelj azijsko-tihooceanskog sektora ─Źasopisa “Forbes”, prvi je progovorio o ruci Pentagona koja upravlja katastrofama. O njegovoj kompetentnosti govori zarada od 220 tisu─ça dolara godi┼ínje, koju je on na tom mjestu dobivao.

Benjamin je na internetu postavio snimak svog intervjua iz 2007. godine s ministrom financija Japana (Kojo Omi), koji mu je ispri─Źao da grupa ameri─Źkih tajkuna prijeti njegovoj zemlji umjetnim potresima prisiljavaju─çi Japan da im preda kontrolu nad vlastitim financijskim sustavom.

Dva dana poslije intervjua najve─çi nuklearni reaktor glavnog japanskog otoka Honshu postao je epicentar dva potresa magnitude 6,5 stupnjeva.

Odmah zatim Omi, koji kao ministar nije radio ni ─Źitavu godinu, podnio je ostavku bez slu┼żbenih obja┼ínjenja. “Ispostavilo se da je centar sada┼ínjeg potresa u Japanu neposredno ispod nuklearne elektrane ‘Fukushima -1′”, ─Źudi se Fulford.

“Doga─Ĺaji savr┼íeno to─Źno ponavljaju ono ┼íto su govorili o─Źevici doga─Ĺanja u ─îernobilu.

Trenutak prije katastrofe ispod ─îernobilske nuklearke ljuljala se zemlja. Seizmi─Źke stanice razmje┼ítene po ─Źitavoj Zemaljskoj kugli fiksirale su ─Źudan visoko-frekventni val.

Njegova neobi─Źnost bila je u tome ┼íto se spektar frekvencija koje prate seizmi─Źki val, na primjer, prilikom potresa, nalazi mnogo ni┼że.


U po─Źetku su taj visokofrekventni val smatrali za posljedicu eksplozije ─Źetvrtog reaktora, ali je kasnije utvr─Ĺeno da se eksplozija na ─Źernobilskoj nuklearnoj elektrani desila 25 sekundi kasnije.

Najindikativniji je to ┼íto se izvor pojavljivanja tog vala nalazio pa skoro ispod ─Źetvrtog energetskog bloka ─îernobilske nuklearke.

Prirodnim uzrocima to nitko ne mo┼że objasniti. “Zato jedini umjetno agregat koji je sposoban za takav trik nije potrebno dugo tra┼żiti.

Postrojenje HAARP – program visoko frekventnih realne auroralnih istra┼żivanja – izgradile su jo┼í 60-ih godina HH stolje─ça formacije mornarice i zra─Źnih snaga SAD.

Glavni objekt HAARP-a koji se nalazi na Aljasci zauzima povr┼íinu od 14 hektara, sastoji se od 360 radio-oda┼íilja─Źa i 180 antena. Ostala postrojenja po svijetu ne┼íto su manja.”

Slu┼żbena namjena kompleksa je prou─Źavanje prirode ionosfere i razvoj sustava RVO i PRO.

Me─Ĺutim, u stvarnosti on slu┼żi za djelovanje na globalne i lokalne prirodne mehanizme u zonama polo┼żaja protivnika SAD “, uvjeren je predsjednik Akademije za geopoliti─Źka pitanja, general-pukovnik Leonid Iva┼íov. “HAARP ima sposobnost utjecati na atmosferske procese sve do izazivanja stihija: provale oblaka, potresa, poplava, uragana”.

Prema nekim podacima Amerikancima polazi za rukom da realiziraju gigantske kuglaste munje duljine nekoliko kilometara. Sve to govori o stvaranju integriranih sustava geofizi─Źkog naoru┼żanja.

HAARP-radar-EngleskaHAARP

Princip rada HAARP-a ovako opisuju: antene “strijeljaju” milijarde watti mikrovalova u ionosferu koja je dio atmosfere s ogromnom koli─Źinom energije. Ionosfera se gura prema gore u svemirski prostor, a zatim se odbija natrag, uzrokuju─çi potres.

Na isti takav na─Źin HAARP mo┼że zagrijavati podzemne vode izazivaju─çi zemljotres. “Po svoj prilici tsunami i potres u Indoneziji bili su izazvani tim oru┼żjem”, ka┼że Fulford. Bijela ku─ça je 2006. godine zamolila vladu Indonezije da otvori Malakski zaljev i priklju─Źi se borbi s terorizmom. Ovi su odbili.

I ┼íta se desilo? tsunami! A Indonezija je odjednom po─Źela sura─Ĺivati. U komunisti─Źkoj Burmi trebalo je da se odr┼że izbori na kojima bi na vlast opet do┼íli komunisti.

I odjednom se desio zemljotres. ┼áto bi ste pomislili? U pravi ─Źas blizu obale na┼íli su se brodovi SAD i V. Britanije s rezervama namirnica.

U slu─Źaju neplanirane prirodne katastrofe to bi oduzelo tri tjedna. Me─Ĺutim, oni su ve─ç bili tamo! Jedina osoba koja govori u ime vlade svoje zemlje i izravno optu┼żuje vladu SAD za primjenu geofizi─Źkog oru┼żja za sada je general major Narodnooslobodila─Źke armije Kine, prvi ─Źovjek slu┼żbe za kontrolu svemirskih objekata, general major Chun-Hu.

On je izjavio da su se prema podacima njegovog resora, zemljotresi i provale oblaka koji su 2008. godine izazvali masovne katastrofe u Kini, desili u okviru realizacije tajnog vojnog programa Pentagona “Vremenske prilike kao faktor sile”.

General je ispri─Źao da su u svibnju 2008. godine o─Źevici potresa u Se─Źuanu neposredno prije po─Źetka potresa promatrali na nebu ─Źudne vatrene oblake koji li─Źe na polarnu svjetlost, ┼íto je “potpis” rada meteorolo┼íkog oru┼żja. Sem toga, tajvanski satelit je ustanovio pad razine elektriciteta u ionosferi iznad zone zemljotresa za 50 posto.

To je upravo ono ┼íto bi se desilo prilikom djelovanja HAARP-a koji je odgurnuo ionosferu nagore i obru┼íio je natrag. Zaklju─Źke potvr─Ĺuje kineska Seizmolo┼íka slu┼żba. Epicentar fakti─Źki nije ispoljavao nikakve aktivnosti sve do samog potresa.

Znanstvenici su bili zbunjeni zbog odsustva bilo kakvih predznaka, naprimer, neobi─Źnog pona┼íanja ┼żivotinja. Katastrofa u Japanu se odvijala po isto takvom scenariju.

U Tokijskom sveu─Źili┼ítu ve─ç su provjerili tragove rada magnetometra indukcije HAARP-a i vidjeli da je 9. o┼żujka 2011. godine bio uklju─Źen u rad sa punom snagom i da je u tom re┼żimu radio nekoliko dana.

Transmisija se najvjerojatnije odvijala sa plove─çe platforme “Sea-Based X-Band Radar platform” koju premje┼ítaju po Tihom oceanu kao za┼ítitu nosa─Źa aviona “Ronald Regan”.

Usput, prema priop─çenju novina Ministarstva obrane SAD, “Stars & Stripes”, 9. o┼żujka 2011. godine brod se uputio prema Ju┼żnoj Koreji da bi sudjelovao u manevrima.

Ne mo┼że se zamisliti povoljnija to─Źka za nano┼íenje udara po Japanu. Postavlja se pitanje: za┼íto je SAD “bombardirao” Japan? Isto za┼íto i Jugoslaviju, Irak i Libiju – u te┼żnji za zaradom.

HAARP BALKANU skladu s doktrinom State Departmenta – izvan granica SAD, ─Źitav svijet treba biti uronjen u kaos, stanje permanentnog gra─Ĺanskog rata, krize i sli─Źno.

Polaze─çi od toga zadatak Vlade dobitnika Nobelove nagrade za mir Barack Obam-e je da destabilizira sve ostale valute, sve ostale financijske instrumente da bi potra┼żnja za dr┼żavnim papirima i dolarima SAD ostala visoka. Akademik N. Leva┼íov smatra da je u okviru pindoske doktrine udar klimatskog oru┼żja na sebi osjetila i Rusija.

Kako obja┼ínjava Leva┼íov, ─Źitava galama o globalnom zatopljenju, koje nema, stvorena je sa jednim ciljem – da se prikrije primjena klimatskog oru┼żja.

A borba s anomalijom ┼żega pretpro┼ílog ljeta je isplanirana pored ostalog i da bi se uni┼ítila ┼żetva i nama prodavala GM p┼íenica. Pripremite se za manipulaciju vremena, a i manipulaciju va┼íeg mi┼íljnja o tome.
 
(vestinet.rs/uredio: nsp)

Filed under: KLIMA, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,