Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA, TEORIJE ZAVJERE » AMERIKA IMA TEHNOLOGIJU ZA PROMJENU KLIME KOJOM NAPADA ČITAV SVIJET

AMERIKA IMA TEHNOLOGIJU ZA PROMJENU KLIME KOJOM NAPADA ČITAV SVIJET

zemlja-haarp-potresiSvijet je suočen s iznenadnim promjenama klime i neuobičajeno dugim klimatskim stanjima u pojedinim dijelovima svijeta. Neuobičajeno duga i previše žarka ljeta u posljednjih nekoliko godina, uzburkala su duhove u Rusiji koji za to svaljuju krivnju na SAD kao dio specijalnog HAARP rata.

Sve to bi moglo djelovati kao još jedna “Teorija zavjere” da o tome nije svoje mišljenje dao i poznati i cijenjeni ruski general-pukovnik Leonid Ivašov, inače predsjednik Akademije za geopolitičku strategiju.

On je u nedavnom javnom istupanju negirao tvrdnje SAD da je njihov sustav HAARP u službi miroljubive upotrebe.

Ivašov je istakao da pouzdano zna da su Amerikanci napravili snažan sustav kojim utječu na izmjenu klime gdje im je to potrebno.

“Amerikanci su na tom polju puno postigli i sve su eksperimentalno provjerili”, tvrdi general.

On tvrdi da su Rusi mali jedinice koje su to sve pratile, ali da su ih ukinuli.

“HAARP je vrlo opasan sustav i nije nimalo miroljubiv” tvrdi Ivašov.

Amerikanci nisu ostali skrštenih ruku pa su pomno pratili akcije ruske strane po pitanju HAARPA.

Rusi posjeduju svoj HAARP, odnosno Sura, koji se također temelji na Teslinim projektima i to nije tajna.

Nedavne katastrofalne poplave u Americi s velikim razaranjima i ljudskim žrtvama nisu Amerikance ostavili ravnodušnim pa su ubrzo iznijeli nezvanične sumnje da su te razorne nepogode pojačali Rusi sa svojim sustavom za klimatske promjene.

HAARP sustav antene oblaciDjelovanje HAARP-a

Novozelandski pisac i redatelj Ray Varu (60) pretražujući vojne dokumente došao je do saznanja da je SAD imao sustav za izazivanje cunamija još 1944. godine i željeli su da ga upotrebe za potpuno slamanje Japana.

Ruski kapetan Nikolaj Karavajev kaže sljedeće:

Anticiklonalno djelovanje klimatskog oružja (kada se atmosfera čisti od oblaka, a u to područje prodire topao zrak iz okolnih područja) ima važan vojni značaj. Ono ne dovodi samo do demoraliziranja stanovništva i vojske i gubitka ljetine, već ima i čisto vojni učinak: u zagrijanom zraku povećava se duljina leta krilatih raketa, intenziviraju se oštećenja od avionskih i raketnih udara itd. U SAD i nekim drugim zemljama postoje instalacije, sposobne da isprovociraju toplinu, uragan, potres, sve što želite. Vrlo je velika vjerojatnost da je ovog ljeta bilo primijenjeno upravo klimatsko oružje protiv Rusije. I mi još ne znamo točno kakve posljedice je ono donijelo.

Tajnik ministarstva obrane Rusije Viktor Baranec kaže:

Mislim da to nije prvi put da je ispitivano djelovanje klimatskog oružja. Nije slučajno što upravo s radom američkih sustava, kao što je na primjer HAARP, mnogi povezuju tehnogene katastrofe i čudne klimatske pojave koje se dešavaju posljednjih godina u Europi, Aziji i Americi. Talijani, na primjer, do danas ne mogu shvatiti kako ih je 2002. godine opustošio tajfun kojeg (po prognozama sinoptičara) nije moglo biti u blizini.

Američki meteorolog Scott Stevens smatra da su uragani nazvani imenima “Rita” i “Katrina” stvoreni  umjetnim putem s pomoću tajnog “klimatskog” oružja, kojeg su stvorili znanstvenici iz Sovjetskog Saveza 1976.

Prema autoru vremenske prognoze na televizijskom kanalu TV KPVI-TV (KPVI-TV), oružje se zasniva na principu elektromagnetskog generatora. I Stevens je siguran da će u bliskoj budućnosti uragani biti usmjeravani na velike američke gradove. Ova metoda je u meteorologiji nazvana “Vremenski (klimatski) Ratovi”, piše list “Kasper Star Tribune”.

Stevens Scott dalje kaže da je pronašao prve znakove umjetne kontrole vremenskih prilika (i neprilika) prošle godine u Montani. “To je bilo vrlo loše, tada kada sam ugledao umjetne oblake konačno sam shvatio da je to moguće”, rekao je meteorolog.

Prema tvrdnjama nekih znanstvenika u SAD, ovakav uragan su Rusi dodatno pojačali svojim klimatskim oružjem

Očito je da Rusija i SAD ulaze u novu fazu pravog klimatskog rata, za sada daleko od javnosti koja kao po pravilu kasni bar desetljeće po spoznajama, ali hvala bogu na alternativnim medijima.

Vjerojatno ćemo jednog dana prisustvovati nekim summitima gdje će se predlagati razoružavanje i smanivanje arsenala klimatskog oružja.

Tko je zemljotresima srušio Fukushimu i Chernobil i sa kojim ciljem

Posljedice havarije u nuklearnoj elektrani “Fukushima -1″ će biti strašnije od posljedica havarije na černobilskoj nuklearnoj elektrani, čija su se opća svojstva pojavila na “Fukušimi -1″.

Stručnjaci smatraju da je protiv obje nuklearne elektrane izvršena diverzija uz primjenu najnovijih sredstava vođenja rata. Kinezi su već optužili Pentagon za izazivanje umjetnih potresa.

Benjamin Fulford, bivši rukovoditelj azijsko-tihooceanskog sektora časopisa “Forbes”, prvi je progovorio o ruci Pentagona koja upravlja katastrofama. O njegovoj kompetentnosti govori zarada od 220 tisuća dolara godišnje, koju je on na tom mjestu dobivao.

Benjamin je na internetu postavio snimak svog intervjua iz 2007. godine s ministrom financija Japana (Kojo Omi), koji mu je ispričao da grupa američkih tajkuna prijeti njegovoj zemlji umjetnim potresima prisiljavajući Japan da im preda kontrolu nad vlastitim financijskim sustavom.

Dva dana poslije intervjua najveći nuklearni reaktor glavnog japanskog otoka Honshu postao je epicentar dva potresa magnitude 6,5 stupnjeva.

Odmah zatim Omi, koji kao ministar nije radio ni čitavu godinu, podnio je ostavku bez službenih objašnjenja. “Ispostavilo se da je centar sadašnjeg potresa u Japanu neposredno ispod nuklearne elektrane ‘Fukushima -1′”, čudi se Fulford.

“Događaji savršeno točno ponavljaju ono što su govorili očevici događanja u Černobilu.

Trenutak prije katastrofe ispod Černobilske nuklearke ljuljala se zemlja. Seizmičke stanice razmještene po čitavoj Zemaljskoj kugli fiksirale su čudan visoko-frekventni val.

Njegova neobičnost bila je u tome što se spektar frekvencija koje prate seizmički val, na primjer, prilikom potresa, nalazi mnogo niže.

U početku su taj visokofrekventni val smatrali za posljedicu eksplozije četvrtog reaktora, ali je kasnije utvrđeno da se eksplozija na černobilskoj nuklearnoj elektrani desila 25 sekundi kasnije.

Najindikativniji je to što se izvor pojavljivanja tog vala nalazio pa skoro ispod četvrtog energetskog bloka Černobilske nuklearke.

Prirodnim uzrocima to nitko ne može objasniti. “Zato jedini umjetno agregat koji je sposoban za takav trik nije potrebno dugo tražiti.

Postrojenje HAARP – program visoko frekventnih realne auroralnih istraživanja – izgradile su još 60-ih godina HH stoljeća formacije mornarice i zračnih snaga SAD.

Glavni objekt HAARP-a koji se nalazi na Aljasci zauzima površinu od 14 hektara, sastoji se od 360 radio-odašiljača i 180 antena. Ostala postrojenja po svijetu nešto su manja.”

Službena namjena kompleksa je proučavanje prirode ionosfere i razvoj sustava RVO i PRO.

Međutim, u stvarnosti on služi za djelovanje na globalne i lokalne prirodne mehanizme u zonama položaja protivnika SAD “, uvjeren je predsjednik Akademije za geopolitička pitanja, general-pukovnik Leonid Ivašov. “HAARP ima sposobnost utjecati na atmosferske procese sve do izazivanja stihija: provale oblaka, potresa, poplava, uragana”.

Prema nekim podacima Amerikancima polazi za rukom da realiziraju gigantske kuglaste munje duljine nekoliko kilometara. Sve to govori o stvaranju integriranih sustava geofizičkog naoružanja.

HAARP-radar-EngleskaHAARP

Princip rada HAARP-a ovako opisuju: antene “strijeljaju” milijarde watti mikrovalova u ionosferu koja je dio atmosfere s ogromnom količinom energije. Ionosfera se gura prema gore u svemirski prostor, a zatim se odbija natrag, uzrokujući potres.

Na isti takav način HAARP može zagrijavati podzemne vode izazivajući zemljotres. “Po svoj prilici tsunami i potres u Indoneziji bili su izazvani tim oružjem”, kaže Fulford. Bijela kuća je 2006. godine zamolila vladu Indonezije da otvori Malakski zaljev i priključi se borbi s terorizmom. Ovi su odbili.

I šta se desilo? tsunami! A Indonezija je odjednom počela surađivati. U komunističkoj Burmi trebalo je da se održe izbori na kojima bi na vlast opet došli komunisti.

I odjednom se desio zemljotres. Što bi ste pomislili? U pravi čas blizu obale našli su se brodovi SAD i V. Britanije s rezervama namirnica.

U slučaju neplanirane prirodne katastrofe to bi oduzelo tri tjedna. Međutim, oni su već bili tamo! Jedina osoba koja govori u ime vlade svoje zemlje i izravno optužuje vladu SAD za primjenu geofizičkog oružja za sada je general major Narodnooslobodilačke armije Kine, prvi čovjek službe za kontrolu svemirskih objekata, general major Chun-Hu.

On je izjavio da su se prema podacima njegovog resora, zemljotresi i provale oblaka koji su 2008. godine izazvali masovne katastrofe u Kini, desili u okviru realizacije tajnog vojnog programa Pentagona “Vremenske prilike kao faktor sile”.

General je ispričao da su u svibnju 2008. godine očevici potresa u Sečuanu neposredno prije početka potresa promatrali na nebu čudne vatrene oblake koji liče na polarnu svjetlost, što je “potpis” rada meteorološkog oružja. Sem toga, tajvanski satelit je ustanovio pad razine elektriciteta u ionosferi iznad zone zemljotresa za 50 posto.

To je upravo ono što bi se desilo prilikom djelovanja HAARP-a koji je odgurnuo ionosferu nagore i obrušio je natrag. Zaključke potvrđuje kineska Seizmološka služba. Epicentar faktički nije ispoljavao nikakve aktivnosti sve do samog potresa.

Znanstvenici su bili zbunjeni zbog odsustva bilo kakvih predznaka, naprimer, neobičnog ponašanja životinja. Katastrofa u Japanu se odvijala po isto takvom scenariju.

U Tokijskom sveučilištu već su provjerili tragove rada magnetometra indukcije HAARP-a i vidjeli da je 9. ožujka 2011. godine bio uključen u rad sa punom snagom i da je u tom režimu radio nekoliko dana.

Transmisija se najvjerojatnije odvijala sa ploveće platforme “Sea-Based X-Band Radar platform” koju premještaju po Tihom oceanu kao zaštitu nosača aviona “Ronald Regan”.

Usput, prema priopćenju novina Ministarstva obrane SAD, “Stars & Stripes”, 9. ožujka 2011. godine brod se uputio prema Južnoj Koreji da bi sudjelovao u manevrima.

Ne može se zamisliti povoljnija točka za nanošenje udara po Japanu. Postavlja se pitanje: zašto je SAD “bombardirao” Japan? Isto zašto i Jugoslaviju, Irak i Libiju – u težnji za zaradom.

HAARP BALKANU skladu s doktrinom State Departmenta – izvan granica SAD, čitav svijet treba biti uronjen u kaos, stanje permanentnog građanskog rata, krize i slično.

Polazeći od toga zadatak Vlade dobitnika Nobelove nagrade za mir Barack Obam-e je da destabilizira sve ostale valute, sve ostale financijske instrumente da bi potražnja za državnim papirima i dolarima SAD ostala visoka. Akademik N. Levašov smatra da je u okviru pindoske doktrine udar klimatskog oružja na sebi osjetila i Rusija.

Kako objašnjava Levašov, čitava galama o globalnom zatopljenju, koje nema, stvorena je sa jednim ciljem – da se prikrije primjena klimatskog oružja.

A borba s anomalijom žega pretprošlog ljeta je isplanirana pored ostalog i da bi se uništila žetva i nama prodavala GM pšenica. Pripremite se za manipulaciju vremena, a i manipulaciju vašeg mišljnja o tome.
 
(vestinet.rs/uredio: nsp)

Filed under: KLIMA, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,