Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI IZ SVIJETA » ┼áOKANTNO: HAARP nedavno instaliran i uklju─Źen nad Srbijom !

┼áOKANTNO: HAARP nedavno instaliran i uklju─Źen nad Srbijom !

sistem-antena-haarp

Program HAARP ─Źini mno┼ítvo nizova radiotransmitera ogromne snage i odgovaraju─çih instrumenata za detekciju. To─Źnije sadr┼żi preko 180 antena smje┼ítenih na nekoliko hektara. HAARP je smje┼íten blizu Gekone, jedne zaba─Źene lokacije na Aljasci.

U Srbiji 3. srpnja 2012. je aktiviran IHY sistem (potprojekat specijalnog ameri─Źkog sistema antena HAARP – elektronski akcelerator magnetnih valova), koji se koristi u vojne i nau─Źne svrhe, a za koji je nadle┼żan ameri─Źki univerzitet Stanford. Ironi─Źno je to ┼íto se u opisu ovog projekta nalazi podatak da taj napredni sistem mo┼że da bude koristan srednjo┼íkolcima i studentima prirodnih nauka za razna istra┼żivanja, a samo nekoliko redova kasnije pi┼íe da nadgleda komunikaciju me─Ĺu podmornicama?!

Ovi mo─çni transmiteri svakodnevno, u kontinuitetu, oda┼íilju preko 3.000.000 watt-a koriste─çi 6 generatora ja─Źine 3,6 tisu─ça konjskih snaga.

HAARP srbija oblaciTo je 100 puta sna┼żniji oda┼íilja─Ź od onih kakve na primjer, u Europi koristi TV BBC. Ipak, pulsna energija koju oda┼íilje HAARP mo┼że biti i vi┼íe desetina tisu─ça puta ja─Źe. Tvorac ovog demonskog ─Źuda je dr Bertran Istlund sa Univerziteta Kolumbija , a prvi izgra─Ĺen oda┼íilja─Ź na Aljasci isproban je jo┼í 1996. i to vrlo uspe┼íno, na snazi od oko 20 milijardi watta. Ameri─Źki Senat svake godine odobrava u prosjeku 20 milijardi dolara za usavr┼íavanje sistema HAARP.

Na site-u VLF Field Sites┬áse nalazi aktivna mapa sa polo┼żajem antene HAARP-a koja se nalazi u mjestu Beljina kod Beograda malo iza Barajeva.
 

Prikaz ve─çe karte
Za ovu antenu se na site-u ─Źas navodi malo da je linijski poja─Źiva─Ź, te malo da je to linijski prijemnik.

 

mapa-objavljena-na-sajtu-stanforda-koji-je-u-srbiji-instalirao-sistem

HAARP-u-Srbiji
Ovaj sistem ima vi┼íestruke funkcije i mnogo jer vi┼íe od izu─Źavanja fenomena polarne svjetlosti i radio komunikacija, kako tvrde zvani─Źnici istra┼żiva─Źkog ‘Geofizi─Źkog instituta na Aljasci’ i njihovi financijatori – Ratna mornarica i Ratno zrakoplovstvo SAD-a.

Vojska SAD-a je sa HAARP-om postavila slijede─çe ciljeve:

  • komuniciranje sa podmornicama u velikim dubinama oceana, pomo─çu radijacija ekstremno niske frekcvencije (ELF)
  • prodiranje na isti na─Źin u zemljino tlo, radi pretra┼żivanja skrivenih tunela, ili podzemnih skrovi┼íta od vojnog interesa
  • za┼ítita teritorije Amerike od neprijateljskih aviona i interkontinentalnih balisti─Źkih projektila
  • uni┼ítavanje neprijateljskih satelita
  • raspoznavanje vrsta projektila koji se pribli┼żavaju ameri─Źkoj teritoriji
  • ometanje i apsolutno onemogu─çavanje komunikacija na odre─Ĺenim podru─Źjima
  • mjenjanje kemijske strukture vi┼íih slojeva atmosfere, odnosno programiranje klime na ┼żeljenom dijelu planete (nema vi┼íe nikoga ko se ne pita; ‘┼áta se to de┼íava sa klimom? Sada znate odgovor. )
  • izazivanje zemljotresa
  • kontrola mentalnih funkcija i reakcija miliona ljudi
  • upravljanje zdravljem ljudi i biolo┼íkim procesima na Zemlji !!!

 
Seljacima je re─Źeno da je oda┼íilja─Ź mobilne telefonije mada uop─çe ne izgleda tako. U drugom slu─Źaju, elektronski sistem koji uti─Źe na promjenu klime postavljen u Barajevu pod izgovorom da na njemu mogu u─Źiti studenti.
 

 
Komentator sa site-a Fakti: “Siguran sam da HAARP na Srbe ne deluje kao na neke druge, na┼í um je otporan na svaku manipulaciju.” (Milan Vidojevi─ç, izvor: Fakti)
 
izvor kurir-info.rs, youtube.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=10260"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,