Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » NA RUBU ZNANOSTI: Najva┼żnija tajna dru┼ítva i krugovi mo─çi

NA RUBU ZNANOSTI: Najva┼żnija tajna dru┼ítva i krugovi mo─çi

george-skull-bones┼áto je to ┼íto pokre─çe svijet? Novac, ljubav, strast, razum, slu─Źaj, odgovora ima koliko i ljudi. Jedan od njih je i Tajna dru┼ítva. Romanti─Źna slika tajnih dru┼ítava prikazuje grupice ljudi u ─Źudnim odorama koji se dr┼że nekih svojih pravila i tako umre┼żeni provode neke svoje planove. Na pripisuje im se veliki zna─Źaj niti dalekose┼żni u─Źinci.

Dramati─Źniji pogled na stvari tvrdi da iza ve─Źine velikih povijesnih doga─Ĺaja stoje tajna dru┼ítva bez ─Źijeg se upliva ne de┼íava ba┼í ni┼íta. Ono ┼íto nema nikakve sumnje je da su tajna dru┼ítva postojala i da postoje jo┼í i danas. Nekada je tajno njihovo postojanje, a nekad i nije. No njihovi pripadnici, u pravilu, ─Źlanovi dru┼ítvenih elita re─çi ─çe da su samo pripadnici odre─Ĺenog kluba koji se okupljaju radi ─Źa┼íice razgovora.
 

 
Tajna dru┼ítva se naj─Źe┼í─çe spominju u kontekstu teorija zavjera, Novog svjetskog poretka i upravljanja svijetom iz drugog plana:

Iluminati
Skupina prosvijetljenih osnovana 1. svibnja 1776. u njema─Źkom Ingolstadtu. Radi se o najtajanstvenijem i najmo─çnijem dru┼ítvu koje prema teoreti─Źarima zavjera iz drugog plana vlada svijetom. Navodno upravljaju masovnim medijima. Nemaju web stranicu, nije poznato tko ih predvodi niti gdje im se danas nalazi sjedi┼íte. Svojedobno najmo─çniji ─Źlan bio je europski bankar Mayer Amschel Rothschild. Posljednju tajnu, ultimativni put do Novog svjetskog poretka (Novus Ordo Seclorum), poznaju samo ─Źlanovi koji su do┼íli do najvi┼íeg kruga (rex).

Dru┼żba Bilderberg
Osnovao ju je nizozemski princ Bernhard 1954. u hotelu Bilderberg u nizozemskom gradu Oosterbeek. Slu┼żbeno sjedi┼íte danas se nalazi na Sveu─Źili┼ítu Leiden u Nizozemskoj. Dru┼żbom predsjeda Etienne Davignon iz belgijskog energetskog koncerna Suez-Tractebel. Svake godine se odr┼żava konferencija na kojoj sudjeluje 130 utjecajnih osoba iz medija, vojske, politike, obrazovnog sustava i plemstva. Navodno stoje iza naftne krize 1973., ujedinjenja Njema─Źke i rata u Iraku 2003.

Skull & Bones
Studentsko udru┼żenje osnovano 1832. na Sveu─Źili┼ítu Yale gdje se i danas nalazi sjedi┼íte. Nije poznato ime predsjednika ni u┼żeg vodstva. Slu┼żbeno ime skupine glasi “Russell Trust Association”. ─îlanovi svake godine tajnim ritualom primaju 15 novih studenata (od 1991. u konkurenciju ulaze i studentice). Pretpostavlja se da trenutno u svijetu ima oko 600 ┼żivu─çih ─Źlanova (poduzetnika, diplomata, direktora CIA-e, biv┼íih predsjednika SAD-a) od kojih je ─Źetvrtina aktivna. Godi┼ínja skup┼ítina odr┼żava se na otoku Deer Island. Bonesmen i Boneswomen u SAD-u navodno djeluju kao podru┼żnica Iluminata.


Bohemian Grove
Skupina kojom predsjeda stanoviti Jay Mancini osnovana je 1878. u San Franciscu. Bohemian Grove je zapravo kampirali┼íne veli─Źine 1100 hektara koje se nalazi 100-njak kilometara sjeverno od San Francisca. U vlasni┼ítvu je Bohemian Cluba i godi┼ínje okuplja 2000 utjecajnih mu┼íkaraca iz gospodarstva, umjetnosti, politike i medija. ─îlansku iskaznicu navodno imaju svi biv┼íi ameri─Źki predsjednici iz redova Republikanaca.

The Fellowship
“The Fellowship Foundation” poznata je i pod imenima “The International Foundation” i “The Family”. Radi se o najmo─çnijoj protestantskoj skupini u SAD-u koja je odli─Źno povezana s politi─Źkim krugovima (od Eisenhowera do Obame). Osnovana je 1935. u Arlingtonu (Virginija), a slu┼żbeni predsjednik je Douglas Coe. ─îlanovi ‘obitelji’ okupljaju se svake godine u Washingtonu i diskutiraju o aktualnim doga─Ĺajima u svijetu.

Put do Novog svjetskog poretka

1. Globalizacija – ekonomska mo─ç u rukama manjeg broja poduze─ça

2. Zajedni─Źka valuta i financijske institucije – dr┼żave gube vlastite valute, stvarna mo─ç je u zajedni─Źkim organizacijama koje pove─çavaju ovisnost dr┼żava o bankama kroz zadu┼żivanje. Kona─Źan cilj je zajedni─Źka svjetska valuta kojom ─çe upravljati manja skupina.

3. Tajne slu┼żbe – tijela koja se ne vode demokratskim na─Źelima, ljudske slobode ih ne zanimaju.

4. Masovni mediji – sustavno pranje mozga kroz kontrolu medija kako bi se stanovni┼ítvo usmjerilo prema Novom svjetskom poretku.

5. Sirovine, voda i hrana – kontrola svih va┼żnih sirovina i kemikalije u hrani koje mijenjaju ljudsko pona┼íanje.

6. ─îipovi – umetanje RFID ─Źipova ispod ko┼że za nadzor i upravljanje ljudima (ciljevi se djelomi─Źno posti┼żu i ─Źipovima u putovnicama, bankovnim karticama…)

7. Klimatske promjene, terorizam, ratovi – manipulacija svjetskim doga─Ĺajima.

 
 
(metro-portal.hr, youtube.com/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=13874"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,