Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, ZDRAVLJE I MEDICINA » Bilderberg Grupa: ┼áokantne ─Źinjenice koje niste znali do sada

Bilderberg Grupa: ┼áokantne ─Źinjenice koje niste znali do sada

Hotel-De-BilderbergSvijest o Bilderberg grupi diljem svijeta dolazi sve vi┼íe i vi┼íe do izra┼żaja kao i svaki sastanak Bilderberg grupe. Iako je znanje i razumijevanje o Bilderberg grupi je jo┼í uvijek relativno nisko, kampanja koju su predvodili alternativni mediji protiv Bilderberg grupe je jam─Źilo da se budu─çi sastanci grupe Bilderberg vi┼íe ne─çe odr┼żavati u tajnosti i da ─çe njihov program globalizma uvijek biti izlo┼żen.

Vijesti i informacije koje proizlaze iz mainstream medija kojih je vrlo malo, obi─Źno su usredoto─Źeni oko doga─Ĺaja vezane oko skupine Bilderberg, njihovim sastancima i njihovim dnevnim redom.

Vrijeme je da alternativni mediji, aktivisti i anti-globalisti po─Źnu procjenu i analizu Bilderberg grupe na mnogo dubljoj razini. S obzirom da su sudionici Bilderberg grupe imaju kontrolu i utjecaj na preko 90% svjetske populacije, mislim da je opravdano da se dublje i temeljitije pregled ova grupa.

Zanimljive ─Źinjenice o Bilderberg Grupi

Tko je nazo─Źio Bilderberg grupi?

U poslijednje tri godine, organizatori sastancima grupe Bilderberg su objavili slu┼żbeni popis sudionika. U popisu sudionika, zanimljivo je napomenuti da su bile zastupljene samo 24 zemlje u posljednja tri susreta.

Zemlja koja je imala najve─çu prisutnost su Sjedinjene Ameri─Źke Dr┼żave (28,3%). Od 396 sudionika na 2010., 2011. i 2012. sastanaka Bilderberg grupe, 111 Amerikanaca su bili prisutni. Sudionici iz Velike Britanije su imali zastupljenost 6.57 posto i sudionici iz raznih (International) zemalja i organizacija tako─Ĺer predstavlja 6.57% sudionika.

Lista Bilderber sudionikaDakle, u poslijednja tri sastanka Bilderberg grupe  Amerika, Velika Britanija i ostale (Internationalne) zemlje predstavljaju 41% svih sudionika Bilderberg grupe  iz protekle tri godine.

─îesto se vjeruje da je make-up sudionika na svim sastancima Bilderberg Grupe isti. Na┼żalost, to nije to─Źno. Dok analiza popisa sudionika u posljednja tri sastanka grupe Bilderberg, otkriveno je da je samo 11,74% ispitanika sudjelovalo sva tri susreta. 17,44% ispitanika je sudjelovalo najmanje dva sastanka, a 70,82% ispitanika je sudjelovalo na samo jednom sastanaku.

Bilderberg Grupa planira pove─çanje cijene nafte od 400% u 1973. godini.

To je op─çe poznato da na sastancima Bilderberg Grupe, sudionici raspravljaju (u tajnosti) u globalizmu i pitanjima vezana oko novog svjetskog poretka (NWO) . Me─Ĺutim, ono ┼íto nije uobi─Źajeno da nije poznata ─Źinjenica da je┬á 1973. godine Bilderberg Grupa planirala pove─çati cijene benzina/nafte do ─Źak 400 posto.

U svibnju 1973., s dramati─Źnim padom dolara, “Princ Bernhard na Bilderberg grupi je ─Źuo ameri─Źki sudionik, Walter Levy, koji je citirao “scenarij” za predstoje─çe pove─çanje od 400% posto┬á OPEC-ovih naftnih prihoda. Svrha tajnog Saltsj├Âbaden sastanka nije bio sprije─Źiti o─Źekivani ┼íok cijena nafte, nego isplanirati kako upravljati planiranom poplavom naftnih dolara, koje je dr┼żavni tajnik Kissinger kasnije nazvao “recikliranjem protoka petrodolara. “

Nakon izjava o mogu─çnostima da ─Źe budu─çe svjetske naftne potrebe biti isporu─Źene od strane malog broja zemalja proizvo─Ĺa─Źa nafte Bliskog Istoka, Walter Levy je izjavio proro─Źanski: “Cijena uvoza nafte ─çe rasti strahovito, s te┼íkim posljedicama za bilancu pla─çanja zemalja konzumenata. Ozbiljni problemi ─çe biti uzrokovani dosad nevi─Ĺenim deviznim nakupinama u zemljama┬á poput Saudijske Arabije i Abu Dhabi.”

Potom je dodao: “potpuna promjena je u tijeku u politi─Źkim, strate┼íkim i odnosima snaga odnosa izme─Ĺu zemalja koje proizvode, uvoze i mati─Źnim zemljama me─Ĺunarodnih naftnih kompanija i nacionalnih naftnih tvrtki u zemljama koje proizvode i uvoze.”

bilderberg 1973bilderberg 1973Ove dvije slike su izvadak iz povjerljivih protokola u svibnju 1973. sastanka Bilderberg grupe u Saltsj├Âbaden, ┼ávedska. Imajte na umu da je rasprava o opasnosti da ─çe “nedovoljna kontrola financijskih sredstava iz zemalja proizvo─Ĺa─Źa nafte u potpunosti mogla naru┼íiti i ugroziti svjetski monetarni sustav “.

Drugi izvadak govori o “velikim pove─çanjem uvoza s Bliskog istoka. Cijena ovog uvoza ─çe rasti strahovito. ‘ Podaci navedeni kasnije u raspravi pokazati projekciju porast cijena OPEC-ove nafte za nekih 400 posto.” (Izvor: Engdahl, William Stolje─çe rata:.. Anglo-ameri─Źke naftne politike i novi svjetski poredak London, 2004)


Jedan od osniva─Źa Bilderberg Grupe je uhva─çen za primanje mita od 1,1 milijuna dolara mita

globalist Princ Bernhard

Princ Bernhard, koji je jedan od osniva─Źa grupe Bilderberg, priznao je u zapisniku da je uzeo mito od US 1,1 milijuna dolara od SAD proizvo─Ĺa─Źa zrakoplova Lockheed Corporation tako da utje─Źe na vladu SAD-a ┼íto se ti─Źe kupnje borbenih zrakoplova.

Naime, Princ je sam napisao pismo 1974. Lockheed Corporation-u i zahtjevao je primanje provizije za rad koji je radio. Godine 1976., izvje┼í─çe koje je naru─Źila vlada je pu┼íten u nizozemsku javnost. S obzirom da ovaj globalist slu┼żio u vi┼íe od 300 korporativnih odbora i komitetu u svijetu, zanimljivo je napomenuti da nikada nije pokrenuta kaznena prijava protiv njega.

Izabrani predsjednik Bilderberg Grupe

S obzirom da se mo┼że pretpostaviti da je najmanje 28% sudionika svakog sastanka Bilderberg grupe┬á iz Sjedinjenih Ameri─Źkih Dr┼żava, ─Źinjenica je da su svi predsjednici iz Europe. (valjda zbog masonskog podrijetla)

Ova ─Źinjenica istiskuje zajedni─Źko uvjerenje da su Sjedinjene Ameri─Źke Dr┼żave slu┼żbeno upravljane i kontrolirane od strane Bilderberg grupe. Iako to mora biti navedeno da je zbog velikog broja predstavnika iz SAD-a, je njihov utjecaj vjerojatno ve─çi od samog predsjednika.

Me─Ĺutim, s druge strane, ako uzmemo u obzir da gotovo 80% od 24 zemlje zastupljene na posljednjih tri sastanka grupe Bilderberg su europske, broj sudionika iz Sjedinjenih Ameri─Źkih Dr┼żava ne mo┼że biti tako utjecajan kako su neko─ç mislili.

Kako su mediji izvještavali o susretu Bilderberg grupe od 1954

Dobro je poznata ─Źinjenica da su do 2012. mainstream mediji zapravo imali ti┼íinu na svim izvje┼í─çivanjima o Bilderberg Grupi. Izvje┼í─çivanje oba, mainstream medija i alternativnih medija o sastanku 2012. Bilderberg grupe┬á je vjerojatno najopse┼żniji smo ikada vidjeli.

Ipak, prijavljivanje sastanaka skupine Bilderberg od svog osnutka bio zanemariv. Izme─Ĺu 1950 i 1999, bilo je samo 15 ─Źlanaka i izvje┼í─ça koji sadr┼że pojam Bilderberg Grupe “. Izme─Ĺu 2000. i 2004., 16 ─Źlanaka i izvje┼ítaja su napisani, a izme─Ĺu 2005. i 2011. ta brojka je zna─Źajno sko─Źila na 213 (Izvor: Google News)

Od ovih dokaza se lako se vidi da mainstream mediji u stvari namjerno nisu izvije┼ítavali ni o ─Źemu ┼íto se odnosi na Bilderberg grupu.

U 2012, program mainstream medija se mijenja i pove─çanje izvje┼í─ça Bilderberg grupe┬á je postalo o─Źito . To se jasno pokazuje u 7750 rezultata koji je Google News proizveo izme─Ĺu sije─Źnja 2012 i lipnja 2012. U stvari, to je 3076% pove─çanje u medijima u jednoj godini.

Google rezultati za Bilderberg Grupu

Tko upravlja slu┼żbenim stranicama Bilderberg grupe ?

Svatko tko je zainteresiran za u─Źenje o Bilderberg grupi ─çe na─çi na slu┼żbenoj web stranici grupe Bilderberg. Iako postoji vrlo malo informacija o Bilderberg grupi na vlastitim slu┼żbenim stranicama, u ovom trenutku ne postoje drugi slu┼żbeni izvori informacija gdje svatko mo┼że izvu─çi informacije o samoj grupi.

Web stranica na koja se to odnosi na sam je http://www.bilderbergmeetings.org

─îim u─Ĺete u web stranicu, njezin je izgled i dojam takav da ne mo┼że biti slu┼żbena web stranica. Nedostatak informacija, nemogu─çnost web stranice da vas izvjesti o ─Źlanovima koji su prisustvovali sastancima prije 2010., nejasno─çe i nedostatak spremnosti da pru┼żi detaljne informacije o dnevnom redu┬ásastanka je ─Źinjenica zbog kojih ne mo┼że biti slu┼żbena web stranica.

Da bi jo┼í dublje razumijevali o tome tko je webmaster slu┼żbene Bilderberg grupe web stranice je i gdje se nalazi, poku┼íali smo pokrenuti jednostavno pretra┼żivanje IP domene. Rezultati pretra┼żivanja domene da bi na┼íli IP je pro┼íao bez rezultata. Poku┼íali smo pomo─çu ─Źetiri razli─Źita web-mjesta koja pru┼żaju IP domene pretra┼żivanje, ali bez sre─çe

Dakle, tko upravlja slu┼żbenom web stranicom Bilderberg grupe┬á ili ne┼íto da krije ili ima neki drugi valjan razlog da se osigura da nitko ne zna podrijetlo web stranice.

Rezime

Iako ove jednostavne ─Źinjenice bacaju malo vi┼íe svjetla nego ┼íto je prethodno bio objelodanjeno, jo┼í uvijek postoji zna─Źajan broj istra┼żivanja i zahtijeva stra┼żivanja prije nego ┼íto mo┼żete osje─çati sigurnima da ste u potpunosti razotkrili Bilderberg grupu. (theglobalistreport.com)
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,