Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Putin: ‘Papa Franjo nije Božji čovjek’

Putin: ‘Papa Franjo nije Božji čovjek’

papa-putinPredsjednik Putin je proznao papa Franju zato što „gura političku ideologiju umjesto da vodi crkvu”, i upozorio da vođa Katoličke Crkve „nije čovjek Božji”

„Papa Franjo koristi svoju platformu da bi promovirao opasnu ljevičarsku političku ideologiju osjetljivim ljudima širom svijeta, ljudima koji mu vjeruju zbog njegovog položaja” – rekao je Putin.

„Ako pogledate što on (papa) kaže, očito je da on nije Božji čovjek. Barem ne kršćanskog Boga. Niti Boga Biblije„ – rekao je Putin u mornaričkoj katedrali Svetog Nikole u Kronstadtu.

„On sanja o svjetskoj vladi i globalnom komunističkom sustavu represije.”

„Kao što smo već vidjeli u komunističkim državama, ovaj sustav nije kompatibilan sa kršćanstvom.”

Papa je postao ove godine sve više i više drzak reklamirajući masama globalističku Agendu i retoriku krajnje ljevice. Ranije ove godine je pozvao na utemeljenje globalne središnje banke i financijske ovlasti, te je nedavno rekao: „Amerikancima treba vladati svjetska vlada u što kraćem roku za njihovo vlastito dobro .”

Ideja pape Franje da bi Amerikancima bilo bolje pod jednom svjetskom vladom, tu ne prestaje. Radikalni ljevičarski pontif je ostao također zapamćen po tome da je rekao da bi Europa trebala postati jedna zemlja pod jednom vladom.

On je također pozvao zapadne zemlje na politiku “jednog djeteta”, poput one koje je do nedavno postojala u Kini kao i nedavni nastup u Rimu pred desecima tisuća vjernika kada je rekao da je osobni odnos sa Isusom „opasan i štetan.”

Dok je Putin praktični kršćanin, on nije rimokatolik, pa mu papa nije vođa. Prema njegovim posljednjim izjavama, predsjednik Putin je čak uzeo u obzir da papa Franjo nije uopće kršćanin.

Ruski predsjednik je rijetko otvoreno kritičan prema stranim čelnicima, umjesto da radije koristiti diplomaciju da bi pridobio ljude na svoju stranu.

Međutim zloglasni globalisti uključujući George Sorosa, Jacob Rothschilda i Billa Gatesa su razotkriveni, te primaju svakodnevne kritike javnosti, a sada se i Franjo pridružio njihovom društvu.

Franjo pokušava postaviti temelje za globalnu komunističku vladu. Predsjednik Putin ga je zbog toga prozvao. Vrijeme je da svjetski čelnici kažu papi da ostane u svojoj traci.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,