Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » OVO MORATE POGLEDATI! Papa Franjo: ‘Odnos sa Isusom je opasan i štetan’ (VIDEO)

OVO MORATE POGLEDATI! Papa Franjo: ‘Odnos sa Isusom je opasan i štetan’ (VIDEO)

papa-franjo-isusFranjo je uhvaćen kamerom kako pokušava usmjeriti svoje stado daleko od Isusa Krista, upozoravajući da „ima ako imate osobni odnos sa Isusom, to može biti opasno i vrlo štetno„

Rušeći stoljetnu kršćansku tradiciju, Franjo je rekao mnoštvu od 33.000 katolika u Rimu da „osoban, direktan, neposredan odnos s Isusom Kristom” treba izbjegavati po svaku cijenu, strahujući za svoju poziciju kao ilegitimni papa koji provodi zlokobnu Agendu.

Govor koji je održan 25. lipnja, samo je najnoviji istup ‘liberalnog’ pape Franje.

Pogledajte govor:
 

 
Prošli tjedan papa Franjo je rekao za talijanski list La Repubblica da Sjedinjene Američke Države imaju „iskrivljenu viziju svijeta”, i da Amerikancima mora vladati svjetska vlada, što je prije moguće „za njihovo dobro.”

Tjedan dana prije nego što je pozvao na „jednu svjetsku vladu” i „politički autoritet”, tvrdio je da je potrebno stvaranje jedne svjetske vlade u borbi protiv glavnih pitanja kao što su „klimatske promjene”.

Govoreći za Ekvadorske El Universo novine, Papa je rekao da se Ujedinjenim narodima mora dati dovoljno snage i moći nad svim državama svijeta „za dobrobit čovječanstva.”

Pokret globalizacije se ne može podcijeniti. To je proces prelaska svijeta na globalnu vladu u kojem će se erodirati prava pojedinca. Svjetski vjerski vođe, na čelu sa sve više anti-kršćanskim Franjom, igraju svoju ulogu u ovoj velikoj obmani.

Pokojni David Rockefeller je ‘slavno’ jednom rekao da će se „globalna kriza” morati dogoditi prije nego ljudi u svijetu budu spremni prihvatiti Novi Svjetski Poredak. Naravno, kada je svjetska ekonomija pretrpjela dramatičan pad u 2008., svjetski čelnici su ponovno proglasili potrebu za Novim svjetskim poretkom uz pomoć globalne financijske kontrole.

Kao je pokazao papa Franjo, zavjera klimatskih promjena i globalnog zatopljenja je sada način zastrašivanja građana od strane Svjetske Elite, u pokušaju da se čovječanstvo približiti jedinstvenoj totalitarnoj vladavini.

Franjo je odlučio usmjeriti svoje stado od Isusa. Papa koji je održao islamske molitve u Vatikanu, i kasnije upozorio svoje sljedbenike da ne ulaze u osobni odnos s Isusom, predvodnik je zlokobne Agende.

Isusovačka Papa je ključni igrač u planu koji će nas uvesti u Novi svjetski poredak, odlučan da dovede svoje stado u zabludu dok radi po planu globalne Kabale. (YNW)

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , ,