Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Papa Franjo poziva na uspostavu ‘jedne svjetske vlade’ koja će ‘spasiti čovječanstvo’

Papa Franjo poziva na uspostavu ‘jedne svjetske vlade’ koja će ‘spasiti čovječanstvo’

papa-nwoFranjo pozvao je na uspostavu „jedne svjetske vlade” i „političke vlasti” ovog tjedna, tvrdeći da je potrebno stvaranje jedne svjetske vlade u borbi protiv glavnih pitanja kao što su „klimatske promjene”

Govoreći za ekvadorske novine „El Universo”, Papa je rekao da Ujedinjeni narodi imaju dovoljno snage i moraju provesti punu državnu kontrolu „za dobrobit čovječanstva”.

No, ono što je podiže obrve je Papin poziv za novu globalnu političku vlast.

Kako Guardian navodi:

Franjo će ovaj tjedan pozvati na promjene u načinu života i potrošnji energije kako bi izbjeglo „neviđeno uništavanje ekosustava” prije kraja ovog stoljeća, prema nacrtu papinske enciklike koja je procurila u javnost.

U dokumentu objavljenom od strane talijanskog magazina u ponedjeljak, Papa će upozoriti da ukoliko se ne postupi kako on kaže, to može imati „ozbiljne posljedice za sve nas”.

Franjo je također pozvao na novu globalnu političku vlast sa zadatkom „rješavanja pitanja … poput smanjenje zagađenja i razvoj siromašnih zemalja i regija”. Njegov poziv je citirao njegovog prethodnika, papu Benedikta XVI, koji je u 2009. u svojoj enciklici predložio neku vrstu super UN-a za rješavanje gospodarskih problema i nepravdi u svijetu.

Riječ „globalizacija” znači točno ono što kaže. To je proces prelaska svijet u ruke globalne vlade. Vjerski vođe igraju svoju ulogu u ovoj velikoj obmani.

David Rockefeller je slavno rekao da se „globalna kriza” mora dogoditi prije nego će ljudi u svijetu biti spremni prihvatiti Novi Svjetski Poredak. Kada je svjetska ekonomija pretrpjela dramatičan pad u 2008., svjetski čelnici su ponovno proglasili potrebu za Novim svjetskim poretkom sa globalnom financijskom kontrolom.

Kao što pokazuje papa Franjo, zavjera klimatskih promjene i globalnog zatopljenja je sada preferirani način medijske promocije Svjetske Elite, koja pokušava skupiti čovječanstvo u stado da bi ih približili jedinstvenoj totalitarnoj vladavini.

Zabrinjavajuće je da i svjetski vjerski vođe počinju zajedno kao jedan propovijedati sa iste liste hvalospjeva, upućujući svoje ovce da prihvate komponente novog svjetskog poretka kao jednu svjetsku vladu.

U slučaju da ste propustili, svjetske vođe iz raznolikih vjerskih zajednica su pozvali na svjetsko jedinstvo u video poruci objavljenoj prošlog tjedna.

Poziv za uvođenje svjetske vlade, na čelu sa papom Franjom, Ajatolah Al-Milanijem, Dalaj Lamom i rabinom Abrahamom Skorka, se gleda kao veliki korak na putu prema novom svjetskom poretku koji se prorokovao prije više od 2.000 godina.

Svjetski vjerski vođe okupili su se 14. lipnja kako bi zajedničkim priopćenjem putem videa pozvali ljude da prihvate ideje prijateljstva i jedinstva, te da prevladaju negativnosti i podjele u društvu.

U stvarnosti, poziv za uspostavom globalne vlade papa Franjo i drugi bogati elitisti nema nikakve veze sa podizanjem siromašnihe naroda ili sa „spašavanjem čovječanstva.”

Takva vlada će umjesto toga jamčiti globalni nadzor, globalnu nejednakost bogatstva i svijet vođen od strane korumpiranih interesa koji trenutno konsolidiraju bogatstvo i moć u svijetu.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,