Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » ┼áVEDSKI MEDIJI: MIGRANTI PREREZALI ┼ŻENI GRLO, UBILI MU┼ŻA, ZATIM SE SMIJALI TOME

┼áVEDSKI MEDIJI: MIGRANTI PREREZALI ┼ŻENI GRLO, UBILI MU┼ŻA, ZATIM SE SMIJALI TOME

svedska-ubojstvo┼áef policije tra┼żi poja─Źanja nakon pet ubojstava u posljednjih nekoliko dana

Migranti u ┼ávedskoj su prerezali ┼żeni grlo, gotovo do odrubljivanja glave, a zatim su izboli njezinog supruga do smrti prije nego ┼íto se smijali tom gnjusnom dvostrukom ubojstvu koje su upravo po─Źinili, pi┼íe Infowars.

Policija je pozvana na incident koji se dogodio u Hallonbergenu na sjeveru Stockholma u ┼ávedskoj u podru─Źju u kojem stanuje vi┼íe od 67% stanovnika ro─Ĺenih u inozemstvu, a ve─çina ih je iz Libanona, Sirije i Eritreje.

Kada je policija stigla na ku─çu, prona┼íli su ─Źovjeka kako sjedi na ┼żrtvi, drugom ─Źovjeku koji je bio izboden na smrt, prisiljavaju─çi jednog od policajaca da puca na osumnji─Źenog. Unutar ku─çe, policija je otkrila da je u ┼żena ve─ç bila brutalno ubijena.

┼Żenine karotidne arterije su bile prerezane s obje strane vrata, a drugo izvje┼í─çe je reklo da joj je zapravo bila odrubljena glava.

┼Żrtve su roditelji male djece i bili su na meti ubojstva zato jer su bili o─Źevici drugom kriminalnom djelu i bili su spremni svjedo─Źiti, prema izvje┼í─çima.

“Izvje┼ítaji navode da mo┼żda postoji veza s ranijim ubojstvima u Stockholmu, gdje je jedan od roditelja mo┼żda bio svjedok”, navodi ┼ívedski portal Nyheter idag.

─îetiri osobe su uhi─çene su zbog dvostrukog ubojstva, uklju─Źuju─çi i dva mladi─ça u dobi od 20 i 21 godine. ─îetiri osumnji─Źene osobe su bliskoisto─Źnog i sjevernoafri─Źkog podrijetla.

Mu┼íkarci, koji su prema izvje┼ítajima bili napu┼íeni, o─Źito nisu pokazivali kajanje za ubojstva i smijali su se cijelo vrijeme.

Ovaj incident je samo posljednji u nizu ubojstava u Stockholmu. U srijedu nave─Źer, dvojci mu┼íkaraca je pucano u glavu dok su sjedili u automobilu na podru─Źju naseljenom migrantima u Stockholmu.

┼áef Stockholmske policije Ulf Johansson sada tra┼żi nacionalnog ┼íefa policije ve─çe “resurse i poja─Źanja”, a direktor istrage Patrick Ungs├Ąter je rekao da ne mo┼że isklju─Źiti mogu─çnost za jo┼í vi┼íe ubojstava u bliskoj budu─çnosti.

Incident još jednom naglašava kako je Donald Trump bio u pravu kada je rekao da Švedska ima velike probleme kao rezultat otvorenih granica za masovne imigracije.

Pro┼ílog mjeseca, nagra─Ĺivani policajac Peter Springare je “puhnuo u zvi┼żdaljku” o epidemiji zlo─Źina po─Źinjenih od strane muslimanskih imigranata, ┼íto je izazvalo nacionalnu polemiku u zemlji u kojoj se bilo kakva kritika masovne imigracije tretira od strane mnogih – kao kriminalne rasisti─Źke misli.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Uncategorized · Tags: , , ,