Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA, MEDIJI » ŽENA ROĐENA U NACISTIČKOJ NJEMAČKOJ: TRUMP NIJE POPUT HITLERA, NASILNI I BIJESNI LJEVIČARI SU POPUT HITLERA

ŽENA ROĐENA U NACISTIČKOJ NJEMAČKOJ: TRUMP NIJE POPUT HITLERA, NASILNI I BIJESNI LJEVIČARI SU POPUT HITLERA

rump-svjedocanstvo“Ono što me podsjeća više na Hitlera nego išta drugo je uništenje slobode govora na sveučilištima u Americi, a ne Trump”

Žena koja je rođena u nacističkoj Njemačkoj, kaže da je ono što ju podsjeća na Hitlera je bilo što drugo nego Donald Trump, već neredi ljevičara koji pokušavaju zabraniti slobodu govora na sveučilištima.

Inga Andrews je živjela u Düsseldorfu u Njemačkoj za vrijeme Drugog svjetskog rata i provela je neko vrijeme skrivajući se od zračnih napada u skloništima, te je pomagala očistiti ruševine uništenih zgrada.

Ako netko s pravom ima mišljenje o histeričnom odnosu i sličnostima ljevice i Donald Trumpa sa Hitlerom, to je Inga. Evo što je rekla za Independent Review Journal:

“Ono što se događa u ovoj zemlji prožima me trncima. Trump nije poput Hitlera. Samo zato što je lider želi red ne znači da je on poput diktatora.

Ono što me podsjeća više na Hitlera više nego Trump je uništenje slobode govora na sveučilištima – Agende koje provode profesori.

Tako je Hitler počeo, povukao je mlade ljude sa svojom retorikom, te im isprao mozak, i to se događa i danas.

Amerika treba odrasti. Mladi ljudi koji rade nerede i uništavaju imovinu, nemaju poštovanje prema starijima i slobodi govora, a ja sam bila tako ponosna da postanem građaninom ove zemlje.

Profesori ne treba govoriti svojim učenicima da poštuju slobodu govora. Oni bi trebali njima govoriti da je ovo najveća zemlja na svijetu.

Demonstranti vam ne mogu vam reći zašto prosvjeduju. Nisam republikanac. Ja nisam demokrat. Samo želim da se zemlja bude u miru.

Vidim da ono što se događa ovdje odražava neke od stvari koje smo vidjeli u Njemačkoj, i to je zastrašujuće. Tužno je. Ali to nije zbog Trumpa. To je zbog lošeg obrazovanja.

Trump nije poput Hitlera. Teorija da je on propaganda. Da, živjela sam u nacističkoj Njemačkoj, ali sve što morate učiniti je pročitati knjige o tom razdoblju i vidjeti kako je kriva ova teorija o Trumpu kao Hitleru.

Rastužuje me da učimo smeće u školama i na faksu. Mi ne učimo više povijest. Povijest se ponavlja iznova i iznova.

Današnja djeca nisu niti približno imala takvo djetinjstvo kakvo sam ja imala u ratu. Sjećam se kako smo sjedili na hrpi ruševina, čisteći ruševine, obnovljajući Njemačku. Sjećam se da smo jeli lišće javora i travu kako bi preživjeli.”, rekla je Inga.

Inga Andrews je preživjela rat prije nego što je otišla u SAD-u nakon što se njezina majka udala za Amerikanca, ali ne prije nego je prošla kroz ekstremne provjere u nekoliko različitih vojnih logora u SAD-u.

Pogledajte video:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
<<>> PAPA FRANJO USPOREDIO DONALD TRUMPA SA HITLEROM

NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: GLOBALNA KRIZA, MEDIJI · Tags: , , , , , ,