Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » MUČNE SCENE IZ POKRAJINE KOJA JE UVELA ŠERIJAT: Žena urla i previja se od bolova dok je bičuju, a krvožedna rulja slavi svaki udarac (VIDEO)

MUČNE SCENE IZ POKRAJINE KOJA JE UVELA ŠERIJAT: Žena urla i previja se od bolova dok je bičuju, a krvožedna rulja slavi svaki udarac (VIDEO)

serijat-bicevanjeU javnosti se pojavio video na kojem se vidi kako vjerska policija iz indonezijske pokrajine Aceh zadužena za provođenje šerijatskog zakon brutalno šiba ženu

Na videu se može čuti kako žena urla od bolova dok prima udarce šibom. Zbog teških udaraca i bolova žena se čak u jednom trenutku sruši na pod.

Za vrijeme šibanja okupljena je publika glasno navijala te snimala cijeli događaj mobitelima.

Muškarac koji ženu udara šibom u jednom se trenutku provokativnim držanjem šibe dodvoravao publici. Nakon što joj je zadao peti udarac, žena je pala na pod na opće oduševljenje publike.

Nakon ženinog kolapsa, osoblje hitne pomoći i dvije žene pritrčale su joj u pomoć te su je odnijele s ad hoc izgrađene pozornice.

Video sugerira da je prilikom odnošenja s pozornice bila bez svijesti.

Novinar Tarek Fatah u petak je na svojem Twitter profilu objavio video koji je nastao u prosincu 2015. godine. U ovom trenutku nije poznato što je žena napravila da je zaslužila šibanje.
 


 

 

(jutarnji.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , ,