Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » KRALJICA TEŠKO BOLESNA? Princ William daje otkaz u hitnoj službi i preuzima poslove kraljice Elizabete

KRALJICA TEŠKO BOLESNA? Princ William daje otkaz u hitnoj službi i preuzima poslove kraljice Elizabete

kraljica-elizaZadnjih 30 godina kraljica Elizabeta nije propustila božićnu i novogodišnju misu, a svjetski portali navode da je kraljica u vrlo teškom stanju, i psihički i fizički

William je služio u britanskim oružanim snagama od 2006. do 2013., a od nedavno je radio kao pilot helikoptera za potragu i spašavanje.

Britanski princ William napušta posao pilota helikoptera hitne medicinske službe kako bi se mogao posvetiti službenim dužnostima koje će u punom radnom vremenu obavljati umjesto svoje bake,kraljice Elizabete.

William (34), drugi u nasljednom redu britanske krune, usto će se s obitelji preseliti u London iz njihova sadašnjeg doma u Norfolku, na istoku Engleske.

“U vojsci sam stekao iskustva koja će mi biti dragocjena za cijeli život i pomoći mi u obavljanju kraljevskih dužnosti u idućim desetljećima”, rekao je princ. William je služio u britanskim oružanim snagama od 2006. do 2013., a od nedavno je radio kao pilot helikoptera za potragu i spašavanje.

Poslije je počeo novu karijeru kao pilot helikoptera hitne medicinske službe za postaju hitne pomoći East Anglia blizu svoga doma. Princ će na ljeto napustiti posao i sa suprugom Kate te njihovo dvoje djece Georgeom (3) i Charlotte (1) preseliti se iz vile Anmer Hall u sklopu kraljičina posjeda Sandringham u Norfolku u palaču Kensington, njihovu službenu londonsku rezidenciju.

Kraljica Elizabeta, koja je prošle godine navršila 90 godina, smanjila je službene obveze i uoči Božića objavila da više neće biti pokrovitelj brojnih humanitarnih organizacija. Dio dužnosti već je prenijela na sina, princa Charlesa i ostale članove kraljevske obitelji.

Prema portalu Deathlist.net, kraljica Elizabeta je među kandidatima koji će nas napustiti u ovoj 2017. godini. Uzmimo i to da se nakon 30 godina nije pojavila na novogodišnjoj i božićnoj misi, očito je da je kraljica u vrlo teškom stanju. Čak su mediji nedavno pisali da je kraljica stavljena i u kućni pritvor.

>> OBJAVLJENI ŠOKANTNI DOKUMENTI: Od 1917. do 1919. zbog Britanije od gladi umrlo između 8 i 10 milijuna Iranaca
 

(vecernji.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,