Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PREDVIDJELI SMRT MILIJARDERA: David Rockefeller i kraljica Elizabeta će umrijeti u 2017.

PREDVIDJELI SMRT MILIJARDERA: David Rockefeller i kraljica Elizabeta će umrijeti u 2017.

david--rockOčekuje se da će američki milijarder David Rockefeller umrijeti ove godine, navodi se na web stranici koja je točno predvidjela smrt 16 poznatih osoba u 2016.

Prema vlasnicima DeathList.net, kraljice Elizabeta II, bivši američki predsjednici George H.W. Bush i Jimmy Carter, i sljedbenik Novog Svjetskog Poretka – David Rockefeller će biti pokriveni smrtnim pokrivačem u 2017.

Prošle godine, ova web stranica je točno predvidjela smrt američke boksačke zvijezde Muhamed Alija i kubanskog revolucionarnog vođe Fidel Castra, piše YNW.

Ove godine, stručno povjerenstvo smatra da će kraljica (90), i njezin suprug princ Philip (95), vjerojatno umrijeti.

Kraljica je patila od “teških prehlada” koncem prošlog mjeseca, prema izvještaju Buckinghamske palače. “Vladarica svijeta” se razbolila prije Božića, propuštajući božićnu i novogodišnju misu, što se nije dogodilo već 30 godina.

Njezin suprug, koji ima srčanih problema i drugih zdravstvenih problema, također je patio od prehlade za vrijeme Božića. On je rangiran vrlo visoko na listi onih koji će umrijeti ove godine.

Popis također uključuje dva bivša predsjednika SAD-a Busha i Cartera, uz starog predsjednika Zimbabvea 93-godišnjeg Roberta Mugabea. On je vladao afričkom zemljom više od 36 godina. Bivši papa Benedikt XVI također je na popisu.

Prošle godine je umrlo dvanaest ljudi koji su bili u užem izboru na web stranici DeathList.net, uključujući bivšu američku prvu damu Nancy Reagan.

Neki drugi kandidati na popisu smrti, uključujući i Stephena Hawkinga i princ Philipa, su međutim preživjeli predviđanja za 2016.

Prikaz prvih 30 mjesta (od 50) koje je predvidjela web stranica za 2017. godinu:

lista

NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,