Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Demokratska stranka Hillary Clinton je naručila ubojstvo Seth Richa jer je oktrio WikiLeaksu njihov prljavi veš!?

Demokratska stranka Hillary Clinton je naručila ubojstvo Seth Richa jer je oktrio WikiLeaksu njihov prljavi veš!?

seth-richUBIJEN POD SUMNJIVIM OKOLNOSTIMA – SA DVA METKA U LEĐA, A NOVČANIK MU NIJE NI TAKNUT

U Washingtonu je pod sumnjivim okolnostima ubijen bivši suradnik aparata Nacionalnog komiteta Demokratske stranke Seth Rich (27) koji je dovođen u vezu sa “odlijevanjem” kompromitiranih tajnih podataka iz njenog vrha ka WikiLeaksu.

          Otac žrtve – Joel Rich – rekao je u izjavi telekanal Fox News da njegov sin nije krivac što je prljavi veš demokrata u vrijeme predsjedničke kampanje došao do američke, pa i svjetske javnosti:

          “Svima koji su znali Setha, potpuno je jasno da on probleme nije na takav način rješavao. Jer, on nikada izlaz nije tražio izvan sustava, odnosno izvan Nacionalnog komiteta”.

          Joel ne dijeli sumnje – bar želi ostaviti takav dojam – da je njegov sin postao žrtva zavjere s političkom pozadinom. On iznosi vlastitu pretpostavku:

          “Uzrok njegove smrti (10-og srpnja prošle godine) vjerojatno je u tome što se u nezgodnom trenutku našao na mjestu na kojem nije smio biti. Da, znam da postoji masa pretpostavki, ali će one to i ostati dok se ne nađu novi dokazi “.      

          Fox News je svojim gledateljima ukazao da je osnivač WikiLeaks Julian Assange ponudio $ 20 tisuća dolara za pomoć u otkrivanju i hvatanju ubojice Seth Richa.

          Ovoj sumi treba pridodati $ 100 tisuća dolara koje je za isto obećao utjecajni član lobija Republikanske stranke Jack Berkman i – 25 tisuća dolara koje je obećala policija.

          Iako WikiLeaks iz principijelnih razloga skriva svoje informatore i izvore svojih publikacija, Assange je još ljetos jednoj nizozemskoj televiziji rekao da dopušta mogućnost da su informacije iz Nacionalnog komiteta Demokratske partije mogle biti dobivene od Richa.

          Rich je ubijen s dva metka ispaljena u leđa. Na ulici u Washingtonu.

          Policija je objavila da je Rich u jednom baru ostao do 1 sat iza ponoći i da je – vraćajući se kući – usput telefonirao ocu, bratu i prijateljici.

          Ona je potom posvjedočila da je – dok su razgovarali – čula i neke tuđe glasove, ali da joj je Seth rekao da je sve u redu i da samo što nije stigao do kuće.

          Ubijen je dvije minute kasnije. Točnije: umro je nešto kasnije u bolnici.

          Nitko nije ni taknuo njegov novčanik, smartphone, sat, zlatni lanac oko vrata i ključeve.

          Kamera video-nadzora obližnje prodavaonice je snimila dvojicu nepoznatih koji su bili Richu iza leđa. Međutim, kamera je snimila samo noge ubojica i žrtve koja je poslije dva pucnja pala na zemlju.

          WikiLeaks je prepisku članova Nadionalnog komiteta DP objavio upravo početkom srpnja, a otkrila je da su u predsjedničkoj kampanji aktivno podržavali Hillary Clinton i istovremeno saplitali njenog konkurenta – demokratu Bernija Sandersa.

          Uslijedio je skandal koji je koštao položaja predsjednicu Nacionalnog komiteta Demokratske stranke Debbie Wasserman Schultz i niz drugih iz vrha Demokratske stranke.

          Administracija Barack Obame, kao što se zna, posljednjih tjedana uporno tvrdi da su prljavi veš Assangeu doturili “ruski hakeri”, a ne Seth Rich …
 
(fakti.org)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,