Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » PRESS KONFERENCIJA VOJSKE SAD: ‘Amerika je spremna za rat u Europi’

PRESS KONFERENCIJA VOJSKE SAD: ‘Amerika je spremna za rat u Europi’

generali-sadNATO-a i ameri─Źke snage su poja─Źale svoje vojne snage na ruskoj granici, instaliraju─çi anti-balisti─Źke raketne sustave i opremu u nastojanju da izazovu nuklearni rat s Rusijom

U odgovoru na ovu provokaciju, ruski predsjednik Vladimir Putin je rasporedio raketne protuzra─Źne sustave oko Moskve kako bi za┼ítitio zemlju od masivnog napada, izvje┼ítava AN.

Obrambeni sustav protuzra─Źne obrane S-400 Trijumf je sposoban obraniti Rusiju od ameri─Źkih i NATO zrakoplova i raketa, a ima domet radijusa 400 km.

Dailymail.co.uk izvještava:

Odjel za informiranje i masovne komunikacije Ministarstva obrane rekao je za Interfax: “Borbeni odredi SAM zrakoplovnih snaga moskovske regije su stavili novi raketni sustav protuzra─Źne obrane “S-400 Triumph” u funkciju, te su se aktivirali borbenu spremnost za obranu Moskve i sredi┼ínjeg industrijskog podru─Źja Rusije.

“Glavni zadatak protuzrakoplovnih raketnih postrojbi ruskih “Aerospace” snaga je protuzra─Źna obrana i za┼ítita vitalnih dr┼żavnih, vojnih, industrijskih i energetskih postrojenja, kao i postrojbi oru┼żanih snaga i prometne komunikacije, od zrakoplovnih napada neprijatelja.

S-400 je dizajniran kao za┼ítitni mehanizam protiv zra─Źnih napada, prenosi RT .

Ameri─Źki tenkovi i oklopna vozila su nedavno masovno po─Źeli stizati u Poljsku u sklopu najve─çeg ameri─Źkog vojnog poja─Źanja u Europi jo┼í od doba Hladnog rata, pi┼íe BBC .

Vojnici ─çe provesti vojne vje┼żbe u balti─Źkim zemljama u sklopu njihove turneje u sklopu odgovora Obamine administracije na rusku intervenciju u Ukrajini.

“Turneja” ameri─Źkih ratnih snaga u Europi ─çe trajat devet mjeseci prije nego vojne trupe rotiraju, ali da li ─çe ostati ili ne pod Trumpovom administracijom, ostaje nam samo da ─Źekamo i vidimo.

Izbor novoizabranog predsjednika Donald Trumpa za ministra obrane je pao na umirovljenog generala James Mattisa, koji ─çe se suo─Źiti na saslu┼íanju u Senatu koje ─çe uslijediti uskoro.

Pogledajte press konferenciju ameri─Źkih generala u Europi koji su, kako oni ka┼żu – spremni za rat:
 

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , ,