Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » PRESS KONFERENCIJA VOJSKE SAD: ‘Amerika je spremna za rat u Europi’

PRESS KONFERENCIJA VOJSKE SAD: ‘Amerika je spremna za rat u Europi’

generali-sadNATO-a i američke snage su pojačale svoje vojne snage na ruskoj granici, instalirajući anti-balističke raketne sustave i opremu u nastojanju da izazovu nuklearni rat s Rusijom

U odgovoru na ovu provokaciju, ruski predsjednik Vladimir Putin je rasporedio raketne protuzračne sustave oko Moskve kako bi zaštitio zemlju od masivnog napada, izvještava AN.

Obrambeni sustav protuzračne obrane S-400 Trijumf je sposoban obraniti Rusiju od američkih i NATO zrakoplova i raketa, a ima domet radijusa 400 km.

Dailymail.co.uk izvještava:

Odjel za informiranje i masovne komunikacije Ministarstva obrane rekao je za Interfax: “Borbeni odredi SAM zrakoplovnih snaga moskovske regije su stavili novi raketni sustav protuzračne obrane “S-400 Triumph” u funkciju, te su se aktivirali borbenu spremnost za obranu Moskve i središnjeg industrijskog područja Rusije.

“Glavni zadatak protuzrakoplovnih raketnih postrojbi ruskih “Aerospace” snaga je protuzračna obrana i zaštita vitalnih državnih, vojnih, industrijskih i energetskih postrojenja, kao i postrojbi oružanih snaga i prometne komunikacije, od zrakoplovnih napada neprijatelja.

S-400 je dizajniran kao zaštitni mehanizam protiv zračnih napada, prenosi RT .

Američki tenkovi i oklopna vozila su nedavno masovno počeli stizati u Poljsku u sklopu najvećeg američkog vojnog pojačanja u Europi još od doba Hladnog rata, piše BBC .

Vojnici će provesti vojne vježbe u baltičkim zemljama u sklopu njihove turneje u sklopu odgovora Obamine administracije na rusku intervenciju u Ukrajini.

“Turneja” američkih ratnih snaga u Europi će trajat devet mjeseci prije nego vojne trupe rotiraju, ali da li će ostati ili ne pod Trumpovom administracijom, ostaje nam samo da čekamo i vidimo.

Izbor novoizabranog predsjednika Donald Trumpa za ministra obrane je pao na umirovljenog generala James Mattisa, koji će se suočiti na saslušanju u Senatu koje će uslijediti uskoro.

Pogledajte press konferenciju američkih generala u Europi koji su, kako oni kažu – spremni za rat:
 

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , ,