Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Kraj američke imperije: Ruski ratni brodovi upravo stigli na Filipine

Kraj američke imperije: Ruski ratni brodovi upravo stigli na Filipine

rusija-ratni-brodFilipinska mornarica priredila je svečani doček za dva ruska vojna broda koja su uplovila u Manilu, nakon što je predsjednik Rodrigo Duterte najavio da će se njegova zemlja odreći suradnje s Amerikom, kao dominantnim partnerom u zapadnom Pacifiku

Ruski predsjednik Vladimir Putin je tako u liku Punishera, kako Dutertea zovu zbog surovog obračuna s narko-dilerima, dobio novog saveznika.

Ruski brod “Admiral Tribuce”, čija je specijalnost uništavanje podmornica, i tanker “Boris Boothom” uplovili su u južnu luku u Manili.

Ruski brodovi će sudjelovati u zajedničkoj pomorskoj vježbi, dok će ruski vojnici sa svojim domaćinom diskutirati o taktici i borbi protiv terorizma i pirata.

Visoka filipinska delegacija je u studenom posjetila Moskvu i tada su obje strane izrazile spremnost finalizirati sporazum o vojno-tehničkoj suradnji.

Predsjednik Duterte je najavio da će Filipine otrgnuti iz američke zone utjecaja i okrenuti se Kini i Rusiji kao novim saveznicima.

Pogledajte video:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(kurir.rs)

OBAMA I DALJE ŽELI ZAPOČETI RAT SA RUSIJOM DO KRAJA MANDATA: NATO i Amerika ponovo šalju na rusku granicu masivnu vojnu pomoć Europi!
GLOBALNO ZAGRIJAVANJE? Polarni udar zahvatio Europu. U Moskvi je zadnji put ovako bilo hladno prije 120 godina, Istanbul pod snijegom, u Poljskoj 10 mrtvih

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,

reklama