Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NOVOGODIŠNJA ŽELJA TRUMPOVA SURADNIKA: ‘Nobelovac Barack neka umre od kravljeg ludila nakon seksa sa kravom’

NOVOGODIŠNJA ŽELJA TRUMPOVA SURADNIKA: ‘Nobelovac Barack neka umre od kravljeg ludila nakon seksa sa kravom’

trump-paladinoJedan američki besplatni tjednik napravio je anketu među utjecajnim Amerikancima s jedinom jedinim pitanje – što očekuju i koje su njihove želje u 2017. godini

U moru pozitivnih poruka, pronašla se i jedna koja je odudarala od većine.

“Volio bih da Barack Obama dobije kravlje ludilo nakon što je uhvate u seksualnom odnosu s kravom.”

“Neka umre prije suđenja i bude zakopana kraj Valerie Jarrett” (savjetnica Baracka Obame).

“Što se tiče Michelle Obame, želja mi je da opet bude muškarac i vratio se u bespuću Zimbabvea, gdje će udobno živjeti u pećini s gorilama…”

Ovaj šokantni komentar došao je od čovjeka pod imenom Carl Paladino, inače poznatog njujorškog investitora i bliskog suradnika Donalda Trumpa.

Ono što zabrinjava je i činjenica da je Paladino, od trenutka kada je Trump izabran, vrlo čest gost Trump Towera.

Ove riječi ipak nisu iznenadili bolje poznavatelje prilika u new Yorku, budući da ovo nije prvi put da Paladino rasistički vrijeđa.

Prije šest godina kada je bio u kampanji za guvernera New Yorka još uvijek Prvu damu SAD-a nazvao je prostitutkom.

Lavina negativnih komentara nakon ovih skandaloznih izjava iz ‘Buffala’ nisu previše dirnuli Paladina, koji je poslije objasnio da njegove izjave nisu rasističke.

Da se podsjetimo nakon ovakvih čestitki da Barack Obama i njegov režim nisu imali niti jedan dan mira u svojem mandatu od 8 godina. Obama je prvi dobitnik Nobelove nagrade za mir u povijesti koji je bombardirao 7 zemalja. No to je samo sićušan dio uznemirujućih činjenica i poteza koje je proveo tijekom svojeg mandata.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(jutarnji.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,