Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » NAJVEĆA PRIJEVARA IDENTITETA IKAD: Michelle Obama je transseksualac (VIDEO ANALIZA)

NAJVEĆA PRIJEVARA IDENTITETA IKAD: Michelle Obama je transseksualac (VIDEO ANALIZA)

obama-micAko je ona zapravo on, što je Obama?

Na površinu izlaze sve prljavije i prljavije stvari i vraćaju se činjenice poput one na koju su svi zaboravili; Obama je navodno gay. Podigla se javnost na noge; LGBT koji hvali gay predsjednika i ponosi se njime i ovaj drugi dio javnosti koji traži hitnu ostavku predsjednika, a koji je obmanuo cijelu jasnost i krivo se identificirao te se lažno predstavio biraćima. Tko je uopće Barack Obama, pitaju se svi.

Ako je Barack Obama gay, što je tad njegova žena? Može li normalna žena uopće živjeti s takvim Obamom? Ili ni s njom nešto ne štima? Na internetu je već dugo vremena u jeku vruća raprava o predsjednikovoj obitelji. Sve je više onih koji misle da je Michelle zapravo Michael, dakle muškarac i transeksualac. To tvrde i neki vjerodostojni svjedoci koji su poznavali Baracka Obamu u prošlosti.

Jedan njegov poznanik iz 90-ih, Larry Sinclair čak je o Obami napisao knjigu: “Barack Obama & Larry Sinclair” (Kokain, seks, laži i umorstvo?) u kojoj tvrdi da je bio Obamin seksualni partner, ali i opisuje sve druge Obamine bliskosti i požude. Obamu, prema knjizi najviše privlače srednjovječni bijeli muškarci. On također tvrdi da Michelle, zapravo nije žena kako se predstavlja.

Homoseksualnost nije zabranjena  u SAD-u, ali lagati građane i birače, praviti od svog života kazalište i tako ih vući za nos, ipak je. Nemoralno je i o tome se radi. Što je ustvari istina o navodno sretnom predsjedničkom paru i sumnjivoj homoseksualnosti predsjednika SAD-a?

U svakoj prilici, bilo u državnim posjetima, na banketima, svugdje, oboje se pokazuju kao svježe zaljubljeni par iako su navodno u braku 22 god. Navodno, jer ni to nije točno provjerljiva činjenica kao ni Obamin rodni list. Njihove fotografije iz mladosti naočigled su vidljivo retuširane, produkt photoshopa kad se crte odraslog čovjeka ublažavaju i mješaju s crtama lica nekog djeteta ili mlađe osobe, potvrđuju fotografski stručnjaci. Za psihologa i pedagoga dr. Ronalda J. Pollanda, predsjednička obitelj Obama je “najveća prijevara identiteta svih vremena.

“Većina Obaminih, ali Michelinih slika su fotošopirane, Obama nema rodni list, nitko ne zna tko je predsjednički par i nema činjeničnog dokaza da su oni muškarac i žena kako se predstavljaju. Obame su prema njemu konstrukcija ili još bolje proizvod kojeg nije bilo teško nametnuti američkom narodu. Amerikanci su bili zasićeni bijelim, klanovskim obiteljima ‘a la Bush’, i tražili su svjetski otvorenog, globalistički tolerantnog i zašto ne i crnog predsjednika, a dobili su pravo kazalište, upozorio je Polland.

Zemlja lutaka

U politici se pri tom ništa nije promjenilo. Bešćutni imperijalizam gazi sve pred sobom, ne preza se ni od konflikata koji prijete Trećim svjetskim ratom.

Uostalom, Amerika je navikla na razne humanoide tipa Marlyn Monroe ili Norma Jean, Miley Cyrus ili Michael Jacksona – sve su to tipovi koji tako malo imaju sa svojim prvorođenim prirodnim spolom, Amerika je jednostavno majstor za stvaranje humanoidnih lutaka.

No, ako je Obama gay, tko je onda Michelle i kako se nosi sa time? Je li ona stvarno “zaposlena samohrana majka” kako se jednom izbrbljala na CBS-u? Ako je Obama homo onda je  Michelle zapravo Michael, kako ju je Barack Obama jednom javno zabunom nazvao. Je li to bilo slučajno nazvati ju muškim imenom?

Na alternativnom blogu Before It News javio se informator iz Bijele kuće koji je navodno radio u medijskoj kući prve američke dame. Tvrdi da njegovu/njezinu intimu ni jedne mainstream novine ne bi objavile, jer je istina o Michelle zapravo o Michaelu nevjerojatna, on/ona je kao Alisa u zemlji laži.

On tvrdi da je Michelle/Michael, sin čikaškog dilera kokainom i vjerni potrčko čikaškog gradonačelnika te navodnog mafijaškog bosa Richard J. Daleya i jedne ulične prostitutke koja čak bila i HIV pozitivna. Michael Lavaughn, rođen je 1964. a kao dobar nogometaš i školski atleta dobio je stipendiju za fakultet i uspješno je branio boje svog kluba Oregon State Beavers, sve dok najednom nije sve to prekinuo i jednostavno nestao.

Kolegama iz kluba znao se žaliti da se osjeća jako čudno. Kao žena u tijelu muškarca. Navodno je prva dama SAD-a zapravo mladić koji je na klinici pod nazivom Hopkins University promijenio spol i identitet u Michelle te nastavio školovanje na Princentonu. Godinu dana kasnije upoznala je Baracka Obamu koji je kao homoseksualac shvatio sve njegove probleme. Učinila mu se idealnom suprugom za njega.

Dalje je sve povijest. Njegov politički zaštitinik i mentor bio je sin gradonačelnika za kojega je nekad radio i Michaelov otac, Richard mlađi Daley koji je od oca naslijedio sinekuru i moćne veze, a njegov brat Wlliam Daley postao je kasnije čak šef Obaminog štaba u Bijeloj kući.

Činjenica je da Michelle i na izgled ima mnoge muške osobitosti kao što je široki torzo i neuobičajenu visinu, čak 187 cm kao i Obama. Glasine o njezinoj transeksualnosti ne jenjavaju. Jedan američki policajac koji je dugo radio u Trinidadu, prijestolnici transeksualnih osoba s uvjerenjem izjavljuje: Mogu s pouzdanjem reći, Michelle je muškarac!
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(dnevno.hr)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,