Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » EKSKLUZIVNO: NAKON IZBACIVANJA IZ RUSIJE SOROS POKRECE AMERIČKE DEMONSTRACIJE PROTIV DONALD TRUMPA!

EKSKLUZIVNO: NAKON IZBACIVANJA IZ RUSIJE SOROS POKRECE AMERIČKE DEMONSTRACIJE PROTIV DONALD TRUMPA!

soros-trumpNeke od demonstracija protiv Trumpa u SAD organizirale su skupine koje sponzorira simpatizer Hillary Clinton i milijarder George Soros nakon što ga je Putin izbacio van iz Rusije

Među e-mailovima šefa izbornog stožera Clintonove John Podeste, koje je objavio “WikiLeaks”, nalazi se strateški dokument u kojem se spominje organizacija “MoveOn.org”, koju podržava Soros, kao i organiziranje i financiranje najnižih slojeva te organizacije.

“MoveOn.org” izdala je priopćenje u srijedu popodne o prosvjedima, u kojem je pisalo da se “stotine Amerikanaca i desetine organizacija mirno okupilo ispred Bijele kuće i u gradovima diljem SAD kako bi nastavilo s borbom protiv mizoginije, rasizma, islamofobije i ksenofobije”.

“Večeras će tisuće Amerikanaca biti na stotinama mirnih okupljanja u gradovima i mjestima diljem zemlje, uključujući i ispred Bijele kuće, nakon rezultata predsjedničkih izbora.”

“Okupljanja, koja organiziraju ‘MoveOn.org’ i njezini suradnici, potvrdit će kontinuirano odbijanje netrpeljivosti, ksenofobije, islamofobije i mizoginije Donalda Trumpa i pokazati našu odlučnost da se borimo zajedno za Ameriku, za što vjerujemo da je još uvijek moguće”, navodi se u priopćenju.

“Oni koji ih raspiruju, a mnogi od njih zaista rade za organizacije koje financira Soros, zaista govore tim nevinim prosvjednicima, a možda i manje nevinim prosvjednicima, da su u opasnosti od Trumpa, iako Trump nije napravio ništa osim propovijedanja jedinstva od kada je pobijedio na izborima”, smatra Marko Gašić, politički komentator.

Protivljenje svjetske elite novoizabranom predsjedniku SAD Donald Trumpu možda se razlikuje od onog što se govori prosvjednicima.

“Ovo su izbori u kojima su oni imali sve medije, moć i novac, a ipak su ih izgubili. Onda znate koliko su ljuti i bijesni”.

“Sada se odlučuje između stavki Clintonove i Sorosa da je jedina dopuštena demokracija jednopartijska demokracija, koja se slaže s onim što oni kažu, a ukoliko se to ne desi, oni su spremni napraviti kontrarevoluciju i uništiti demokraciju i demokratsko glasovanje.

Međutim, anlitičari ne misle da će oni pokušati se osloboditi Trumpa.

“Ali željet ga zastrašiti da bi pristao na socijalni mir u kući, sve dok svjetska elita može nastaviti voditi svoje ratove u inozemstvu. Oni žele da Trump postane neokonzervativac, kao što su oni”, dodaje se.

Od pobjede Trumpa na izborima u utorak održavaju se prosvjedi u gradovima diljem SAD, od kojih su svi uporišta Demokratske partije.

Protestira se svaku noć, a više prosvjeda planirano je za vikend.

Na prosvjedu u Portlandu u četvrtak sudjelovalo je više od četiri tisuće ljudi, policija je proglasila nemire i upotrijebila suzavac i ispalila gumene metke na demonstrante, nakon što je tvrdila da su ih napali prosvjednici.

Vodeći financijeri Demokratske partije u Kaliforniji započeli su kampanju pozivom na odbacivanje izbornih rezultata, tvrdeći da oni nisu bili u skladu s državnim vrijednostima.

Analitičari smatraju da je netko “umiješao prste”, jer “Amerika nikada tradicionalno nije imala problem s prihvaćanjem izbornih rezultata”.

“Imamo Sorosa iza mnogih “obojenih revolucija” u drugim zemljama i financiranje u suštini poluobojene revolucije u SAD”, navodeći kao primjer narančastu revoluciju u Ukrajini.

“Ne znam da li se to svrstava u izdaju. On svakako djeluje iz sjene. Njegov jedini legitimitet njegov novčanik. Njegova jedina briga je stvoriti vrstu demokracije koju može podupre i iz koje može izvući korist. To je osoba koja stoji iza ovog prosvjeda protiv validnih, legitimnih, slobodnih izbora.”

Među e-mailovima Podeste, a koje je hakirao i objavio “WikiLeaks”, nalazi se pismo od 9. rujna 2007. godine koje je Podesta poslao ekspertskoj grupi Centra za američki napredak i podijelio sa “MuoveOn.org”.
 

 
U njemu se kao prilog nalazi strateški dokument u kojem se traži financijska podrška Georgea i Jonathana Sorosa, Petera i Jonathana Luisa, Herba i Marion Sandler, Steve Binga i Johna Sperlinga za aktivnosti najnižih slojeva stranke.

“Iako su izgledi za dobivanje izbora čvrsti, a imovina progresivnog pokreta daleko bolja nego ranijih godina, ima nekoliko praznina koje treba popuniti.

Glavna među njima je bolja veza između terenskih aktivnosti i značajnog sadržaja i obavještavanja “, napisao je Podesta u dokumentu financijerima Demokratske partije. “Da bismo sljedeće godine pobijedili, moramo napraviti bolji posao kontroliranja javnog dijaloga i opće strukture izbora.”

Dalje se u dokumentu navodi kontrola političkog govora uporabom “mreže osnovnih organizacija, propagandnih grupa, ekspertnih grupa, rada s mladima, rada vjerskih zajednica, skupina usmjerenih na pojedince, internet i blogosfere … da bi se politički sadržaj plasirao kroz jaku ‘eho-komoru’ i sustav poruka”. Sve u svemu, pranje mozga….

“I jasno je da će svatko od vas kao pojedinac igrati važnu ulogu u financiranju preostalih poslova.”

U članku iz 2004. godine “Washington Post” je otkrio da su Soros i njegova supruga Susan Weber Soros dali 1,46 milijuna dolara organizaciji “MoveOn.org”.

Tvrtka za obradu podataka “Catalist”, koja je specijalizirana za napredne ciljeve, primila je 2014. godine novi krug investicija, uključujući i 2,25 milijuna dolara od liberalnog milijardera George Sorosa, objavio je tada “CNN”.

>> State Department podivljao: Rusija zatvorila sve Soroseve mašine nevladinih organizacija za proizvodnju “Obojenih revolucija”
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(novosti.rs,RT.com)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , ,