Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » NOVAC » Mesić ponudio pomoć Trumpu: ‘Pobijedili ste iako je sve bilo protiv vas’

Mesić ponudio pomoć Trumpu: ‘Pobijedili ste iako je sve bilo protiv vas’

stipe-mesic-trumpBivÅ¡i predsjednik RH Stipe Mesić, joÅ¡ je jedan u nizu koji je Äestitao novoizabranom ameriÄkom predsjedniku Donaldu Trumpu. Pritome nije Å¡tedio na rijeÄima hvale i oduÅ¡evljenja novim predsjednikom SAD-a

“Kao netko tko je, za razliku od vas, većinu svog života proveo u politici (bio sam i deset godina predsjednik Hrvatske), vjerujte mi da znam Å¡to govorim kada kažem da ste pobijedili iako je sve bilo protiv vas.

Iako nisam viÅ¡e aktivno ukljuÄen u politiku, pažljivo sam i s velikim zanimanjem pratio cijelu kampanju. Osjetio sam olakÅ¡anje kada sam Äuo kako govorite o vanjskoj politici te mjestu i ulozi SAD-a u svijetu, navodi Mesić.

Dio je to Äestitke koju je na engleskom jeziku bivÅ¡i predsjednik RH objavio i na svojoj službenoj stranici.

Bili ste suoÄeni s udruženom frontom establiÅ¡menta i mainstream medija i briljantno ste se s njima borili, dobili ste veliku bitku, piÅ¡e Mesić.

Nametanje režima i izazivanje konfrontacije s Rusijom su najveće pogreÅ¡ke koje je Washington uÄinio posljednjih godina. Vjerujem da ćete moći voditi i Ameriku i svijet prema boljoj i obećavajućoj budućnosti, piÅ¡e Mesić.

Bilo bi mi drago kada bih dobio priliku susresti se s vama, pogotovo ako biste bilo kada pomislili da bi vam iskustvo i znanje predsjednika jedne malene europske države moglo biti od pomoći, zakljuÄio je svoju Äestitku Mesić.
 

(vecernji.hr)

Filed under: NOVAC · Tags: , , , , ,