Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » NOVAC » Mesić ponudio pomoć Trumpu: ‘Pobijedili ste iako je sve bilo protiv vas’

Mesić ponudio pomoć Trumpu: ‘Pobijedili ste iako je sve bilo protiv vas’

stipe-mesic-trumpBivši predsjednik RH Stipe Mesić, još je jedan u nizu koji je čestitao novoizabranom američkom predsjedniku Donaldu Trumpu. Pritome nije štedio na riječima hvale i oduševljenja novim predsjednikom SAD-a

“Kao netko tko je, za razliku od vas, većinu svog života proveo u politici (bio sam i deset godina predsjednik Hrvatske), vjerujte mi da znam što govorim kada kažem da ste pobijedili iako je sve bilo protiv vas.

Iako nisam više aktivno uključen u politiku, pažljivo sam i s velikim zanimanjem pratio cijelu kampanju. Osjetio sam olakšanje kada sam čuo kako govorite o vanjskoj politici te mjestu i ulozi SAD-a u svijetu, navodi Mesić.

Dio je to čestitke koju je na engleskom jeziku bivši predsjednik RH objavio i na svojoj službenoj stranici.

Bili ste suočeni s udruženom frontom establišmenta i mainstream medija i briljantno ste se s njima borili, dobili ste veliku bitku, piše Mesić.

Nametanje režima i izazivanje konfrontacije s Rusijom su najveće pogreške koje je Washington učinio posljednjih godina. Vjerujem da ćete moći voditi i Ameriku i svijet prema boljoj i obećavajućoj budućnosti, piše Mesić.

Bilo bi mi drago kada bih dobio priliku susresti se s vama, pogotovo ako biste bilo kada pomislili da bi vam iskustvo i znanje predsjednika jedne malene europske države moglo biti od pomoći, zaključio je svoju čestitku Mesić.
 

(vecernji.hr)

Filed under: NOVAC · Tags: , , , , ,