Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Å OKANTNA ISPOVIJEST ROBERT DE NIRA: ‘Kad sam Äuo da je Trump pobijedio, obuzeo me isti osjećaj kao kad sam doznao da su napali Blizance 11. rujna 2001.’

Å OKANTNA ISPOVIJEST ROBERT DE NIRA: ‘Kad sam Äuo da je Trump pobijedio, obuzeo me isti osjećaj kao kad sam doznao da su napali Blizance 11. rujna 2001.’

de-niro-hillaryU Americi je skoro svima ispran mozak uz pomoć masovnih medija u predizbornoj kampanji, pa tako i poznatom ameriÄkom glumcu. Isti taj glumac usporeÄ‘uje psihozu uzrokovanu gubitnom na izborima sa 11. rujnom 2001.

AmeriÄki glumac Robert De Niro podupro je u petak u Los Angelesu prosvjednike koji diljem Amerike izražavaju nezadovoljstvo zbog izbora Donalda Trumpa na mjesto predsjednika, kazavÅ¡i kako je zbog toga “u depresiji”.

SedamdesettrogodiÅ¡nji je glumac na novinarsko pitanje kako se nosi s Trumpovom pobjedom odgovorio da je “u depresiji”.

“Sada moramo Äekati da vidimo kako će se stvari razvijati… moramo budno pratiti poteze nove vlade”, rekao je novinarima na crvenom tepihu prije premijernog prikazivanja filma “The Comedian” u kojoj ima glavnu ulogu, a režirao ga je Sean Penn.

U intervjuu za britanski Daily Telegraph de Niro je rekao da ga Trumpova pobjeda podsjeća na 11. rujna.

Osjećam se kao u trenutku kada je napadnut Svjetski trgovaÄki centar. ÄŒekam da vidim. U Å¡oku sam. Vidjet ćemo. Dat ću mu Å¡ansu i vidjet ćemo Å¡to će se dogoditi. Ovdje je rijeÄ o svjetskom poretku, o rjeÅ¡avanju brojnih meÄ‘unarodnih i domaćih problema, a za to trebate biti odrasla osoba”, rekao je de Niro.

Na pitanje jesu li prosvjedi prikladan odgovor na ishod izbora odgovorio je potvrdno. Glumac ni prije Trumpova izbora za predsjednika nije Å¡tedio rijeÄi kritike na raÄun ameriÄkog biznismena, kazavÅ¡i u video snimci da je “svinja i idiot” te da bi mu “rado razbio nos”.

Prosvjednici već treću noć zaredom prosvjeduju na ulicama Miamija, Los Angelesa, New Yorka i ostalih većih ameriÄkih gradova.
 
(jutarnji.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,