Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » SAD PRED OBOJENOM REVOLUCIJOM U REŽIJI MASONA: Protiv Trumpa će biti organizirani ‘majdani’ u velikim gradovima

SAD PRED OBOJENOM REVOLUCIJOM U REŽIJI MASONA: Protiv Trumpa će biti organizirani ‘majdani’ u velikim gradovima

anti-zastava-truProsvjedi su uslijedili zato što je dobar dio državnog aparata, zajedno s medijima i stručnjacima, stanovništvo SAD prethodnih mjeseci podvrgao možda najvećoj operaciji `ispiranja mozgova` u povijesti zemlje

AMERIČKA POLICIJA ŠIROM ZEMLJE JE DO SADA UHITILA 250 SUDIONIKA DEMONSTRACIJA PROTIV TRUMPA

Američka policija je diljem SAD pohapsila je više od 250 sudionika demonstracija protiv izbora Donalda Trumpa za šefa države.

Najviše je pohapšeno tijekom nereda u Los Angelesu – čak 185. Ponajviše zbog blokiranja ulica, ali i razbijanja izloga i “rata” protiv policije.

U Oaklandu je uhićeno 11 prosvjednika, a nekoliko policajaca je ozlijeđeno.

U Portlandu (država Oregon) uhićeno je 26, au New Yorku 30 sudionika prosvjeda i nereda koji su uslijedili.

Prosvjedi su tijekom dana izbili iu Chicagu, Austinu i Berkeleyu.

Amerčki politikolog Andrew Koribko procjenjuje su prosvjedi uslijedili zato što je dobar dio državnog aparata, zajedno s medijima i stručnjacima, stanovništvo SAD prethodnih mjeseci podvrgao možda najvećoj operaciji `ispiranja mozgova` u povijesti zemlje, a sa namjerom da ga uvjeri da bi Donald Trump bio pogrešan izbor i da će sigurno izgubiti od Hillary Clinton.

Zato oni koji su stajali iza Clintonove – suočeni s gubitkom pozicija – imaju namjeru da svim mogućim sredstvima diskreditiraju i rezultate izbora i samog Trumpa.

Andrew Koribko čak upozorava: “Protestni mitinzi po našim velikim gradovima, koji često prerastaju u nerede, nisu ništa drugo nego elementi tehnologija obojenih revolucija koje su primjenjivane poslije izbora u Gruziji, a potom u Ukrajini i nizu zemalja Bliskog istoka. Organizatori prosvjeda žele situaciju u zemlji toliko usijati do Trumpove inauguracije (u siječnju) da on bude prisiljen primjeniti silu protiv vlastitih građana.”

Koribko posebno ukazuje da se sama Clinton, kao i njezina pomoćnica Huma Abedin i milijarder George Soros, boje da bi FBI mogao protiv bivše državne tajnice pokrenuti pravi kazneni postupak.

On procjenjuje da je malo vjerojatno da će Barack Obama biti u stanju izaći na kraj s prosvjedima koji će se najvjerojatnije pojačavati i širiti.

Koribko je uvjeren da će američki demokrati, ali i neokonzervativci koji su imali položaje u državnim strukturama, činiti sve što je u njihovoj moći da dokažu da će SAD pod Trumpovom vlašću postati “fašistička diktatura”. Još naglašava:

“Da bi u tome uspjeli, trudit će se u svakom velikom gradu SAD da organiziraju svoj “majdan”. Tehnologija je već razrađena. Obama niti će biti u stanju, niti će htjeti se nositi s nemirima koji mogu zahvatiti dobar dio zemlje. Čak se neću iznenaditi ako Obama – čim napusti Bijelu kuću – stane na čelo pokreta protiv Donalda Trumpa”.

Koribko procjenjuje da će Trump biti prisiljen protiv sudionika “majdana” koristiti nacionalnu gardu, a da će organizatori uvesti u igru ​​kriminalce, što je također jedna od opruga obojenih revolucija …
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,