Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » State Department podivljao: Rusija zatvorila sve Soroševe mašine nevladinih organizacija za proizvodnju “Obojenih revolucija”

State Department podivljao: Rusija zatvorila sve Soroševe mašine nevladinih organizacija za proizvodnju “Obojenih revolucija”

soros-obojana-revolucijaState Department SAD je iskritizirao odluku Rusije da zatvori Zakladu otvorenog društva George Sorosa

“Današnja odluka o zatvaranju Zaklade otvorenog društva kao takozvane “nepoželjne” organizacije će samo ograničiti daljnje napredovanje građanstva u Rusiji koje ide u korist ruskom narodu”, rekao je ironično glasnogovornik State Departmenta, Mark Toner.

“Ovakav potez je samo još jedan primjer toga kako ruska vlada gasi neovisne glasove namjerno pokušavajući izolirati ruski narod od ostatka svijeta”, izjavio je Toner braneći George Sorosa.

Rusija je u studenom označila Zakladu otvorenog društva kao nepoželjnu inozemnu nevladinu organizaciju, piše Infowars.

Iz ureda ruskog glavnog tužitelja se navodi da ta organizacija predstavlja “prijetnju po temelje ustavnog sustava Ruske federacije i po sigurnost države”.

Poznato je da su ove “prodemokratske” organizacije Georgea Sorosa pokrenule obojene revolucije i društvene nemire u Makedoniji, nedavno u Crnoj Gori, Gruziji, Egiptu, Turskoj, Makedoniji i Ukrajini….spisak je predug.

Pored toga, ove nevladine organizacije su izazvale društvene nemire u Fergusonu, Missouriju i Baltimoreu u američkoj državi Maryland.

“Svaki put kada vidim da George Soros govori nešto o demokraciji i europskim vrijednostima, znam da će dr nešto desiti.
Tako je bilo s Ukrajinom kada je George rekao da je demokracija najvažnija stvar, ali i sada kada je rekao da su europske vrijednosti najvažnije i da zato Europa treba primiti na milijune izbjeglica.

Kako će se sve to završiti? Vjerojatno kao i inače: požarima, tučama, zbacivanjem vlasti i totalnom destabilizacijom u Europi, kao što se to nedavno dogodilo u Ukrajini”, rekao je u listopadu poljski novinar i publicist, Konrad Stahnio.

Soros je u svibnju 2014. godine rekao za CNN da je on odgovoran za uspostavljanje zaklade u Ukrajini koja je u velikoj mjeri pridonijela zbacivanju lidera te države i uspostavljanju hunte koju je odabrao State Department.

Soros je usko surađivao s USAID-om, Nacionalnim pokretom za demokraciju (NED), Međunarodnim republikanskim institutom, Nacionalnim demokratskim institutom za međunarodne poslove, Kućom slobode i Institutom Alberta Einsteina kako bi pokrenuo brojne obojene revolucije u istočnoj Europi i središnjoj Aziji nakon raspada Sovjetskog saveza .

“Većina sudionika Majdanskih demonstracija su bili članovi nevladinih organizacija koje financira Soros i trenirani su za to od strane istih tih organizacija na brojnim radionicama i konferencijama koje je također financirao Soros”, naveo je William F. Jasper.

Rusija je prilično svjesna prijetnje koju predstavljaju NED i druge globalističke nevladine organizacije. Stoga je Moskva u svibnju 2014. godine održala Konferenciju o međunarodnoj sigurnosti, koju je financiralo rusko ministarstvo obrane s ciljem suzbijanja prijetnje od obojenih revolucija.

“Tragične posljedice takozvanih obojenih revolucija se mogu vidjeti u državama u kojima su provedeni ovi neodgovorni i tajni eksperimenti nad nedužnim narodom”, rekao je Vladimir Putin u svom govoru kada se obraćao ruskom Vijeću sigurnosti u studenom. “To je lekcija i upozorenje za sve nas i moramo učiniti sve što je u našoj moći da spriječimo da se tako nešto dogodi u Rusiji”.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(infowrs.com,webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , ,