Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » POGLEDAJTE ČIME SE SLUŽI NATO KAKO BI PUTINA PRIKAZAO ZLOČINCEM! (VIDEO)

POGLEDAJTE ČIME SE SLUŽI NATO KAKO BI PUTINA PRIKAZAO ZLOČINCEM! (VIDEO)

false-flag-rusijaVećina mainstream medija u vlasništvu establišmenta i elite širi laži kako je Rusija glavna prijetnja svjetskom miru!

SCD, ‘humanitarnu organizaciju’ poznatu pod nazivom “Bijeli šljemovi” pokrenuo je 2013. godine James Le Mesurier, bivši časnik i privatni sigurnosni konzultant, dok je radio kao direktor civilne zaštite programa podrške Siriji.

SCD (Syria Civil Defence) tvrdi da je neutralna i nepristrana humanitarna nevladina organizacija, bez službene pripadnosti bilo kojoj političkoj ili vojnoj opciji i ima obvezu pružanja usluga, bez obzira na sekte ili političke pripadnosti.

Edukacija volontera pokrenuta je početkom 2013. godine prvenstveno kao odgovor na neselektivno bombardiranje civilnih zajednica u ratnim žarištima.

Od tada je organizacija narasla i ima preko 2850 volontera u 114 lokalnih civilnih obrana centara diljem pokrajinske uprava ( Aleppo, Latakia, Hama, Homs, Damask, Daraa….) Od listopada 2016. SCD je, kaže, spasio više od 60.000 ljudi od posljedica rata.

A kako spašavaju civile najbolje govori portal Saut front : ‘SCD volonteri jedan dio dana provode u pružanju pomoći civilnom stanovništvu, a zatim se pretvaraju u pripadnike terorističkih grupa i pucaju na te iste civile’!

Ova video snimka, koja je završila na Internetu zahvaljujući Whitehelmets Bros and DahesTV, potrđuje ono što tvrdi poratl Saut front i dokazuje da SCD nije ni malo neovisan već je i te kako ovisan i u službi NWO-a.

Zahvaljujući ovoj snimci još jednom se možemo uvjeriti u laži genocidnog NATO-a čiji smo i mi, saveznici-suučesnici u zločinima.

Pogledajte video snimku koja razotkriva servirane laži cionističkih medija koji šire propagandu da su Rusi jedina svjetska prijetnja. Šire je i naši sluganski glavni mediji … pokrivajući tako jedine svjetske teroriste: Britance, Amerikance i Izraelce!

Na dvominutnoj snimci vide se ‘posljedice’ ruskog i sirijskog bombardiranja civila.
 

 

 
(istinomprotivlazi.com)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , ,