Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » POGLEDAJTE ─îIME SE SLU┼ŻI NATO KAKO BI PUTINA PRIKAZAO ZLO─îINCEM! (VIDEO)

POGLEDAJTE ─îIME SE SLU┼ŻI NATO KAKO BI PUTINA PRIKAZAO ZLO─îINCEM! (VIDEO)

false-flag-rusijaVe─çina mainstream medija u vlasni┼ítvu establi┼ímenta i elite ┼íiri la┼żi kako je Rusija glavna prijetnja svjetskom miru!

SCD, ‘humanitarnu organizaciju’ poznatu pod nazivom “Bijeli ┼íljemovi” pokrenuo je 2013. godine James Le Mesurier, biv┼íi ─Źasnik i privatni sigurnosni konzultant, dok je radio kao direktor civilne za┼ítite programa podr┼íke Siriji.

SCD (Syria Civil Defence) tvrdi da je neutralna i nepristrana humanitarna nevladina organizacija, bez slu┼żbene pripadnosti bilo kojoj politi─Źkoj ili vojnoj opciji i ima obvezu pru┼żanja usluga, bez obzira na sekte ili politi─Źke pripadnosti.

Edukacija volontera pokrenuta je po─Źetkom 2013. godine prvenstveno kao odgovor na neselektivno bombardiranje civilnih zajednica u ratnim ┼żari┼ítima.

Od tada je organizacija narasla i ima preko 2850 volontera u 114 lokalnih civilnih obrana centara diljem pokrajinske uprava ( Aleppo, Latakia, Hama, Homs, Damask, DaraaÔÇŽ.) Od listopada 2016. SCD je, ka┼że, spasio vi┼íe od 60.000 ljudi od posljedica rata.

A kako spa┼íavaju civile najbolje govori portal Saut front : ‘SCD volonteri jedan dio dana provode u pru┼żanju pomo─çi civilnom stanovni┼ítvu, a zatim se pretvaraju u pripadnike teroristi─Źkih grupa i pucaju na te iste civile’!

Ova video snimka, koja je zavr┼íila na Internetu zahvaljuju─çi Whitehelmets Bros and DahesTV, potr─Ĺuje ono ┼íto tvrdi poratl Saut front i dokazuje da SCD nije ni malo neovisan ve─ç je i te kako ovisan i u slu┼żbi NWO-a.

Zahvaljuju─çi ovoj snimci jo┼í jednom se mo┼żemo uvjeriti u la┼żi genocidnog NATO-a ─Źiji smo i mi, saveznici-suu─Źesnici u zlo─Źinima.

Pogledajte video snimku koja razotkriva servirane la┼żi cionisti─Źkih medija koji ┼íire propagandu da su Rusi jedina svjetska prijetnja. ┼áire je i na┼íi sluganski glavni mediji … pokrivaju─çi tako jedine svjetske teroriste: Britance, Amerikance i Izraelce!

Na dvominutnoj snimci vide se ‘posljedice’ ruskog i sirijskog bombardiranja civila.
 

 

 
(istinomprotivlazi.com)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , ,