Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE » MASOVNI MEDIJI U SVIJETU: Vlasni┼ítvo i upravljanje

MASOVNI MEDIJI U SVIJETU: Vlasništvo i upravljanje

televizija-medijske-kuce

Masovni mediji su pojam koji je u┼íao u upotrebu 1920-ih godina sa pojavom radija, tiska i kasnije TV-a. Pod njima se podrazumjevaju svi mediji koji su dizajnirani tako da ih ÔÇťkonzumiraÔÇŁ ┼íiroka publika, za koju se smatra da imaju zajedni─Źki interes.

Masovni mediji su ujedno i podskup jednog ┼íireg pojma, masovne komunikacije. Njihove osnovne odlike su da sna┼żno uti─Źu na formiranje ÔÇ×masovnog konzumentskog dru┼ítvaÔÇŁ koje je uglavnom u kontrastu sa samostalnim odlu─Źivanjem.

Masovni-globalni mediji nastali su dugo nakon pojave lokalnih i nacionalnih. U Europi prvi masovni mediji bile su novine koje su dominirale tijekom devetnaestoga stolje─ça. Na samim po─Źetcima, razvoj masovnih medija je bio kolebljiv, novine i ─Źasopisi su bili pisani isklju─Źivo za doma─çe ─Źitaoce, ┼íto je bilo kombinirano sa jezi─Źnom barijerom uskra─çivalo mogu─çnost izvoza.

U su┼ítini mediji funkcioniraju na na─Źin na koji je odraz udru┼żenih interesa mo─çnih dru┼ítveni grupa koje su u polo┼żaju da vr┼íe raspodjelu dru┼ítvenih resursa. Uprkos ovim ograni─Źenjima mediji igraju klju─Źnu ulogu u svim modernim dru┼ítvima.

┼átovi┼íe ako je dru┼ítvo otvorenije za sva─Źiji glas to je uloga medija va┼żnija da bi ta otvorenost bila dugotrajnija. Danas se u masovne medije ubrajaju tisak, radio, TV, muzika i video zapisi, film, ┼ítampani mediji, internet i kompjuterski softver.

Jeste li se ikada pitali za┼íto mediji prikazuju “kozmopolitizam”, “multietni─Źnost” i “multikulturalnost” kao ne┼íto napredno i po┼żeljno, a nacionalizam i te┼żnju za etni─Źki homogenim dru┼ítvom kao ne┼íto negativno i nazadno? Jeste li se ikada pitali za┼íto mediji svako iskazivanje domoljublja prikazuju kao “fa┼íizam”? Jeste li se ikada pitali za┼íto mediji stalno prikazuju homoseksualnost (i druge sli─Źne izopa─Źenosti) kao dru┼ítveno prihvatljivo, da ne ka┼żem po┼żeljno, pona┼íanje, kao samo jednu od “seksualnih orijentacija”?

Slika svijeta prema kojoj je multietni─Źnost vrhunac napretka dru┼ítva, svako ja─Źe iskazivanje ljubavi prema svom narodu “fa┼íizam”, “mr┼żnja” i “netolerancija”, a spolne izopa─Źenosti kao homoseksualizm jedna od “seksualnih orijentacija”, nije ni┼íta drugo nego proizvod medija, to jest medijskih gospodara. A tko su ti gospodari medija?

Odgovor je – ┼Żidovi!
A da ┼Żidovi doista kontroliraju medije nije te┼íko otkriti. Napravimo kratku analizu najva┼żnijih medija u Americi, Kanadi, Europi i Hrvatskoj:

AMERI─îKI MEDIJI

Televizija
Time Warner – najve─çi medijski konglomerat dana┼ínjice. Glavni izvr┼íni direktor je ┼Żidov Gerald Levin. Time Warner je vlasnik televizijske mre┼że HBO, Cinmax i mnogih drugih televizijskih postaja diljem SAD-a. Time Warner je vlasnik velikih proizvo─Ĺa─Źa filmova Warner Brothers Studio (osnovala ┼żidovska bra─ça Warner), Castle Rock Entertainment i New Line Cinema.

Levin je 1996. kupio Turner Broadcasting System (koji uklju─çuje globalnu i televizijsku mre┼żu CNN) i postavio ┼Żidova Waltera Isaacsona na mjesto predsjednika CNN-a u srpnju 2001. godine.

Urednik izdava─Źkog odjela Time Warnera je ┼Żidov Norman Pearlstine. On ima nadzor nad 50 magazina, me─Ĺu kojima su Time, Life, Sports Illustrated, People

Disney – drugi veliki medijski konglomerat je Walt Disney Company. Direktor je ┼Żidov Michael Eisner.

Walt Disney Company dr┼żi Walt Disney Television, Touchstone Television i Buena Vista Television, a Walt Disney Motion pictures uklju─Źuje Walt Disney Pictures, Touchstone Pictures, Hollywood Pictures i Caravan Pictures.

Walt Disney Company je vlasnik Miramax Filmsa, koji vode ┼żidovska bra─ça Bob i Harvey Weinstein.

Dok je obitelj Disney bila vlasnik, kompanija je bila poznata po crtanim filmovima i obiteljskoj zabavi. Me─Ĺutim, ─Źim je kompanija pre┼íla u ┼żidovske ruke (Eisner je preuzeo Walt Disney Company 1984. godine) po─Źela je proizvoditi bolesne i proste filmove kao Kids, The Crying Game, Priest

Eisner je vlasnik i Capital Cities/ABC koja dr┼żi televizijsku mre┼żu ABC (vlasnik sportske mre┼że ESPN, njezin predsjednik je ┼Żidov George Bodenheimer)

Iako prvenstveno telekomunikacijska kompanija, ABC/Disney zara─Ĺuje milijarde u izdava┼ítvu – vlasnik je Walt Disney Company Book Publishinga, Hyperon Booksa, Miramax Booksa i Disney Publishing Worldwidea. Disney posjeduje ┼íest dnevnih novina i 20 magazina.

Viacom – vlasnik je ┼Żidov Sumner Redstone (pravo ime Murray Rothstein). Druge klju─Źne polo┼żaje zauzimaju ┼Żidovi Melvin A. Karmazin, Leslie Moonves (ne─çak Davida Ben-Guriona, prvog izraelskog premijera), Tom Freston…

Viacom proizvodi TV programe za tri najve─çe televizijske mre┼że, vlasnik je 39 televizijskih postaja i 185 radio postaja.

Vlasnik je Paramaunt Pictures-a (na ─Źelu je ┼Żidovka Sherry Lansing) i televizijske mre┼że CBS, MTV, Showtime i Nickleodeon.
Kako Sumner Redstone koristi svoje medije kako bi ┼íirio nastrane ideje, najbolje nam pokazuje ─Źinjenica da je potaknuo Toma Frestona da stvori homoseksualnu televizijsku mre┼żu, a zatim je dodao svojem medijskom carstvu.

NBC Universal – potpredsjednik je ┼Żidov Edgar Bronfman, Jr. (njegov otac je bio predsjednik Svjetskog ┼żidovskog kongresa). NBC Universal je vlasnik Universal Picturesa, Interscope Recordsa, USA Networka, Universal Televisiona… ┼Żidov Ron Meyer je predsjednik i izvr┼íni direktor Universal Studiosa. ┼Żidov Stacey Snider je predsjednik Universal Picturesa. ┼Żidov Jeff Zucker je predsjednik NBC Universal Television Groupa.

News Corporation – vlasnik Fox Television Networka, Fox Newsa, FX Channela, 20th Century Fox Filmsa, Fox 2000, Harper Collinsa…

Vlasnik News Corporationa je polu┼żidov Rupert Murdoch. Murdoch je uvijek nagla┼íavao svoju “vjeru u vrijednosti cionizma, vjeru u budu─çnost Izraela i ciljeve me─Ĺunarodne ┼żidovske zajednice”.

┼Żidovi dr┼że sve klju─Źne polo┼żaje u News Corporationu. ┼Żidov Peter Chernin je predsjednik i glavni izvr┼íni direktor, ┼Żidov Gail Berman kontrolira Fox Entertainment, ┼Żidov Mitchell Stern satelitsku televiziju Direc TV, ┼Żidovka Jane Friedman je predsjednica Harper Collinsa, ┼Żidov Thomas Rothman je predsjednik Fox Filmed Entertainmenta… News Corporation je vlasnik novina New York Post, TV Guide, The Weekly Standard

Spyglass – proizvodi filmove za velike kompanije. Osnovali su ga ┼Żidovi Gary Barber i Roger Birnbaum. ┼Żidov Jonathan Glickman je predsjednik, a ┼Żidov Paul Neinstein izvr┼íni podpredsjednik.

Dream Works SKG - najpoznatija od manjih medijskih kompanija. Osnovali i vode ┼Żidovi David Geffen, Steven Spielberg i Jeffrey Katzenberg.

Columbia Pictures – jedan od ve─çih studija. Iako je u vlasni┼ítvu japanske multinacionalne kompanije Sony, predsjednica je ┼Żidovka Amy Pascal, ┼Żidov Andrew Lack je direktor Sony BMG Music Entertainmenta, a ┼Żidov Howard Stringer nadgleda Sonyeve ameri─Źke operacije.

95% filmova i serija koje gledamo na televiziji dolaze iz ┼żidovskog Hollywooda!!!

Tisak
Associated Press – opskrbljuje vijestima gotovo sve ameri─Źke medije. Predsjednik je ┼Żidov Jonathan Wolman. Potpredsjednik i glavni urednik je ┼Żidov Michael Silverman. ┼Żidovka Ann Levin je urednica nacionalnih vijesti.

Advance Publications – vlasnik je ┼żidovska obitelj Newhouse. Ona posjeduje 31 dnevne novine, uklju─Źuju─çi velike i zna─Źajne novine poput Cleveland Plain Dealer, Star Ledger, Times-Picayune, magazine The New Yorker, Vogue, Wired, Glamour, Vanity Fair, Brides, Gentlemens Quarterly, Self, House&Garden i sve druge ─Źasopise Conde Nast Grupe.

New York Times – vlasnik je ┼Żidov Arthur Sulzberger. ┼Żidov Russell Lewis je predsjednik i izvr┼íni direktor, a ┼Żidov Michael Golden potpredsjednik New York Times Company.
Preko New York Times Co. obitelj Sulzberger je vlasnik 33 drugih novina, uklju─Źuju─çi Boston Globe i International Herald Tribune, osam televizijskih i dvije radio postaje.

Washington Post – u rukama ┼Żidova Donalda Grahama (unuk Eugenea Meyera). Vlasnik je i popularnog tjednika Newsweek i velikog broja raznih drugih medija.

Wall Street Journal – vlasnik je Dow Jones&Company koji posjeduje i tridesetak drugih novina (izme─Ĺu ostalog i Barrons)
Predsjednik i izvr┼íni direktor Dow Jonesa je ┼Żidov Peter R. Kann. Kann je istovremeno i predsjednik Wall Street Journala.

U.S. News and World Report – izdava─Ź i glavni urednik je ┼Żidov Mortimer B. Zuckerman. Zuckerman je tako─Ĺer vlasnik Daily Newsa.

Time - glavni i odgovorni urednik ─Źuvenog ─Źasopisa je ┼Żidov Norman Pearlstine.

tv postaja mediji mainstream nepovjerenjeKANADSKI MEDIJI

┼Żidovska obitelj Asper je vlasnik CanWesta, kompanije koja je vlasnik vi┼íe od 60% svih kanadskih novina. Vlasnik je 128 novina, uklju─Źuju─çi Vancouver Sun, Vancouver Province, Calgary Herald, Montreal Gazette, National Post

CanWest je vlasnik Global Television Networka, televizijske mre┼że koja obuhva─ça 94% anglofonskog stanovni┼ítva u Kanadi.

Osniva─Ź CanWest-a je ┼Żidov Israel (Izzy) Asper. Nakon njegove smrti 2003. godine, kompaniju su naslijedili njegovi sinovi Leonard i David i k─çer Gail. Israel Asper je cijeli ┼żivot podupirao Liberalnu stranku u Kanadi (1970. je bio predsjednik Liberalne stranke), dok je Izraelu podupirao ekstremno desnu stranku Likud.

Asper je poznat po tome ┼íto u medijima pod svojim vlasni┼ítvom nije dopu┼ítao nikakvu kritiku dr┼żave Izrael i Liberalne stranke u Kanadi. U srpnju 2001. novinar Lawrence Martin je dobio otkaz samo zato ┼íto je kritizirao politiku Liberalne stranke. Zbog istog razloga je i Russell Millis, novinar Ottawa Citizena, dobio otkaz u lipnju 2002. Dugogodi┼ínji izvjestitelj Montreal Gazettea, Bill Marsden, se na┼íao u grdnim problemima nakon ┼íto je javno rekao da Asper ne dopu┼íta da se u novinama pojavljuju tekstovi u kojima ima bilo kakve, pa i najmanje, kritike prema politici Izraela na Bliskom istoku.

BRITANSKI MEDIJI

TELEVIZIJA I RADIO
ITV – Independent Television (ITV) mre┼ża je podijeljena u 14 podru─Źja – sva su pod kontrolom kompanija u vlasni┼ítvu ┼Żidova: Carlton Communications i Granada plc. Carlton dr┼żi Central, London, West Country i HTV Wales and West, dok Granada dr┼żi Angliju, Border, Granadu, London, Weekend, Meridian, Tyne Tees i Yorkshire.

┼Żidov Michael Green je na ─Źelu Carlton Communicationsa, a ┼Żidov Steve Morrison je na ─Źelu Granada plc. Carlton Channels tako─Ĺer dr┼żi 50% London News Networka, 25% GMTV-a i 29% Independent Television Newsa (ITN). Green je direktor ITN-a (koji opskrbljuje vijestima ITV mre┼żu), GMTV-a i Thomson multimedije u Francuskoj i predsjednik Medija Trusta.

Granada plc. dr┼żi 20% ITN-a, 25% GMTV-a, 50% London News Networka i 18.1% Scottish Media Groupa.

BBC TV – glavni direktor je ┼Żidov Tony Cohen. ┼Żidov Alan Yentob je direktor drame, zabave i dje─Źjih programa za BBC. Yentob je bio direktor televizije od 1997. do 2000. godine. Prije toga je bio direktor programa.
┼Żidovski ateist, Alan Bookbinder, je voditelj BBC-evog odjela za religiju i etiku od srpnja 2001. godine.

BBC Radio – direktorica je ┼Żidovka Jenny Abramsky. Abramsky je guverner British Film Industry od velja─Źe 2000. godine.


BSkyB (British Sky Broadcasting) – dio globalnog medijskog carstva News Corporation. Vlasnik je polu┼żidov Rupert Murdoch. Njegova k─çer je izvr┼ína direktorica BSkyB-a.

Pinewood-Shepperton – rezultat spajanja dvaju vode─çih britanskih filmskih i televizijskih studija, Pinewooda i Sheppertona. Kontrolira ga ┼Żidov Michael Grade (ne─çak ┼Żidova Lewa Gradea, jednog od osniva─Źa ITV mre┼że). Michael Grade je bio direktor BBC Programsa u 1986. i glavni izvr┼íni direktor Channel 4 od 1988. do 1997. godine.

NOVINE
Express Newspapers – Express Newspapers je vlasnik Daily Expressa, Sunday Expressa i Daily Stara.
┼Żidov Richard Desmond (koji je svoje bogatstvo stekao u pornografiji) je kupio Express Newspapers u studenom 2000. godine.

News International – izdaje The Sun, The Times, The Sunday Times i News of the World. Vlasnik je ve─ç spomenuti Rupert Murdoch (polu┼żidov)

The Telegraph Group – izdaje Daily Telegraph, Sunday Telegraph, Weekly Telegraph, Saturday Telegraph i magazin The Spectator. Vlasnik je Hollinger International Inc., koji je vlasnik i mno┼ítva novina u Izraelu. Hollinger International je u vlasni┼ítvu Conrada Blacka (nije ┼Żidov), koji je o┼żenjen za ┼Żidovku Brabaru Amiel. Black je postao poznat po vrije─Ĺanju Palestinaca u svojim novinama; 1993. u Jerusalem Postu ih je nazvao “gadnima i primitivnima”, dok ih je Barbara usporedila sa ┼żivotinjama u Telegraphu 7. studenog 2000. Conrad Black je uvijek nagla┼íavao da je on taj “koji odlu─Źuje ┼íto ─çe pisati u njegovim novinama”.

Associated Newspapers – glavne nacionalne novine Daily Mail. Generalni direktor je ┼Żidov Guy Zitter.

EUROPA

Bonnier Grupa je privatna ┼ívedska medijska grupa, sastoji se od 150 kompanija koje djeluju u 21 zemlji. Vlasnik je ┼żidovska obitelj Bonnier. Operacije tvrtke Bonnier podijeljene su u ┼íest klju─Źnih segmenata: poslovno izdava┼ítvo (Business Press), novine, magazini, knjige, zabava i poslovne informacije.

Bonnier grupa je najutjecajnija medijska grupa u ┼ávedskoj i Finskoj. U njihovom vlasni┼ítvu su ─Źetiri najve─çe ┼ívedske dnevne novine (Degens Nyheter, Expressen, Sydsvenska Dagbladet i Dagens Industri), najve─ça ┼ívedska televizijska postaja TV4, finska medijska kompanija Alma media preko koje kontroliraju MTV3, najpopularniju TV postaju u Finskoj, i Subtv, jednu od najve─çih finskih komercijalnih televizija.

Bonnier je vlasnik Lehdentekijata, koji izdaje 40 magazina u Finskoj, a kontrolira i vode─çe dnevne novine Iltalehti i Kauppaleti. Bonnier grupa je tako─Ĺer vlasnik Baltic News Servicea. U Hrvatskoj je Bonnier pokrenuo Business.hr, vode─çe poslovne novine.
Osim Bonniera, i drugi ┼Żidovi su utjecajni u ┼ívedskim medijima.

┼Żidov Peter Hjorne (Kaplan) je vlasnik i glavni urednik Goteborgs-Postena (najve─çe novine u Gothenburgu). Hjorne je vlasnik i manjih lokalnih novina kao ┼íto su Bohuslanningen, Stromstads tidning, Nerike Allehanda, Motala tidning, Bergslagsposten, Nya Ludvika tidning, Hallandsposten

Najve─çe novine u ┼ávedskoj su Alftonbladet. Glavna urednica je ┼Żidovka Helle Klein. Njezin otac Ernst Klein je bio glavni urednik Ostgota Correspondentena i predsjednik Svensk Presshistorisk Foreninga.
Kao ┼íto smo vidjeli, svi va┼żniji mediji u ┼ávedskoj i Finskoj su u rukama ┼Żidova, s time da na podru─Źju tih zemalja ┼Żidovi ─Źine jedva 0.2% stanovni┼ítva.

U Njema─Źkoj ista pri─Źa. Izraelski milijarder Haim Saban je vlasnik televizijske ku─çe Pro Sieben, SAT 1, RTL Grupa, koju ─Źine 34 TV postaje u 11 zemalja, ┼íiri ┼żidovsku propagandu po cijeloj Europi.

Axel Springer AG izdaje preko 150 novina i ─Źasopisa u 30 zemalja, posebno su istaknuti Die Welt, Bild, Auto Bild, Computer Bild, Sport Bild, Hamburger Abendblatt, Berliner Morgenpost, Horzu… Glavni izvr┼íni direktor Axel Springer AG-a je Mathias Dopfner (─Źlan ameri─Źkog ┼żidovskog kongresa i ┼żestoki pobornik izraelske politike na Bliskom istoku).

Pogledajmo situaciju u srednjoj i isto─Źnoj Europi.

Central European Media Enterprises (CME) je vode─ça televizijska grupacija u srednjoj i isto─Źnoj Europi. Vlasnik je ┼Żidov Ronald Lauder (trenutni predsjednik Svjetskog ┼żidovskog kongresa). CME grupa dr┼żi u Rumunjskoj MTV Romania, Pro Cinema, Pro TV, Sport. Ro, u Bugarskoj TV2 i Ring TV, u Hrvatskoj Nova TV, u ─îe┼íkoj Galaxie Sport, Nova Cinema, TV Nova, u Slova─Źkoj Galaxie Sport i Markiza, u Sloveniji Kanal A i Pop TV, u Ukrajini Studio 1+1, Kino, Citi…

Osim Laudera, u Ukrajini su i drugi bogati ┼Żidovi preuzeli medije. Lauderov partner ┼Żidov Vadim Rabinovi─Ź je vlasnik novina Stoli─Źka, Stoli─Źnie Novosti, Vek, Mig i Zerkalo. ┼Żidov Jed Sands je vlasnik Korespondenta i Kiev Posta. ┼Żidov Gregorij Surkis je vlasnik Kievskie Vedomosti i televizijskih postaja Alternativa TV i Inter TV. ┼Żidov Viktor Pin─Źuk je vlasnik televizija STB TV, ICTV i Novi Kanal TV.

TELEVIZIJA 3 Cnn teorija zavjereHRVATSKA

U Hrvatskoj je ovaj problem vi┼íestruk. ─îak i oni mediji koji nisu u ┼żidovskom vlasni┼ítvu, uzore gledaju u zapadnim medijima koji su u ┼żidovskim rukama – mediji u Hrvatskoj opona┼íaju njihov rad, na─Źin izvje┼ítavanja i, ┼íto je najgore, preuzimaju njihove izokrenute “vrijednosti”. Osim toga, gotovo sve vijesti iz svijeta koje se pojavljuju u “hrvatskim” medijima su preuzete iz zapadnih (┼żidovskih) medija. Tako da gra─Ĺani Hrvatske uvelike ne znaju ┼íto se doista sve doga─Ĺa u svijetu, nego tek ono ┼íto uspije pro─çi kroz cijev ┼żidovske cenzure.

Jo┼í od samih po─Źetaka hrvatske dr┼żavne samostalnosti, ┼Żidovi su se po─Źeli petljati u hrvatsku medijsku scenu. Dobro je poznato da su devedesetih mnogi, posebno protuvladini, mediji djelovali uz financijsku podr┼íku ┼Żidova George Soros-a – Feral Tribune, Novi list, Radio 101…

Danas je situacija takva da su, uglavnom, bogati ┼Żidovi iz inozemstva vlasnici medija u Hrvatskoj.

Europa Press Holding (EPH) je u rukama njema─Źkih ┼Żidova, tj. WAZ Media Grupe (Westdeutsche Allgemeine Zeitung). EPH izdaje Jutarnji list, Slobodnu Dalmaciju, Sportske novosti, Globus, Gloriju, Cosmopolitan, Graziju, Arenu, Vita, Doktor u ku─çi, OK!, Teen… Svakako, najva┼żniji od njih je Jutarnji list u kojem je glavni urednik ┼Żidov Tomislav Wruss. ┼Żidov Tomislav Wruss nije samo urednik Jutarnjeg lista, nego je sad na ─Źelu svih EPH medija.

┼Żidov Ronald Lauder je vlasnik Nove TV.
Bonnier grupa (u vlasni┼ítvu istoimene ┼żidovske obitelji) je pokrenula Business.hr, vode─çe poslovne novine u Hrvatskoj.

Pornografija
Za pornografiju se mo┼że re─çi da je u potpunosti ┼żidovski izum. Smatra se da su u pornografskim filmovima, snimljenim u Americi tijekom 20. stolje─ça, 90% glumaca bili ┼Żidovi. Od Reubena Sturmana do Stevena Hirscha, proizvodnja porno-filmova je uvijek bila ┼żidovska djelatnost.

Jedan od najve─çih boraca za legalizaciju pornografije i “liberalizaciju ljudske seksualnosti” je ┼Żidov Hugh Hefner, osniva─Ź magazina Playboy. Hefnerovo ┼żidovsko podrijetlo je dugo bilo skrivano (sli─Źno kao i kod Johna Kerryja, Madeliene Albright, Weslya Clarka…) sve dok nedavno nije otkriveno u njegovoj novoj biografiji.

Za┼íto su ┼Żidovi toliko prisutni u pornografskoj “industriji”? Je li im cilj samo profit? Odgovore na ova pitanja dali su sami ┼Żidovi.
┼Żidov Alvin (Al) Goldstein, osniva─Ź pornografskog magazina Screw, je priznao da je “jedini razlog za┼íto su ┼Żidovi u pornografskom biznisu mr┼żnja prema Kristu i mr┼żnja prema Katoli─Źkoj crkvi”.

┼Żidov Nathan Abrams (profesor na sveu─Źili┼ítu Aberdeen) je u ─Źlanku pod nazivom “Triple-exthnics” u ameri─Źkom ┼żidovskom magazinu Jewish Quarterly (zima 2004.) opisao ┼żidovsku ulogu u pornografiji. Abrams pi┼íe da ┼Żidovi pornografiju koriste kao oru─Ĺe za potkopavanje kr┼í─çanske kulture i da je ona rezultat njihove, uvijek prisutne, mr┼żnje prema kr┼í─çanstvu. Na kraju ─Źlanka dodaje da se ┼Żidovi nemaju ─Źega sramiti i da bi se njihova pornografija trebala vi┼íe isticati.

Da ┼Żidovi koriste pornografiju kao oru┼żje u borbi protiv ne┼żidova, pokazala je u vi┼íe navrata i ┼żidovska dr┼żava Izrael. Dok je 2002. izraelska vojska okupirala Ramallah, zauzela je tri lokalne televizijske postaje. Ve─ç prvog dana okupacije, izraelska je vojska po─Źela pu┼ítati pornografske filmove preko zauzetih postaja u palestinske domove. Naravno, odmah su uslijedili prosvjedi Palestinaca protiv ┼żidovskog porno-terora.

ZAKLJU─îAK
Mo─ç medija je ogromna. Ona ulazi u svaku ku─çu i dopire do svake obitelji i pojedinca. Sve ┼íto vidimo i ─Źujemo utje─Źe na na┼í na─Źin razmi┼íljanja. A koliko vremena svakodnevno provedemo ispred televizije ili uz novine? Nitko se ne mo┼że sakriti ispod staklenog zvona. Svi smo izlo┼żeni ┼żidovskoj medijskoj propagandi.

Mediji utje─Źu na politiku. Koliko je to opasno najbolje pokazuje katastrofalni rat u Iraku. Da nije bilo hu┼íkanja ratobornih ┼żidovskih medija (koji su u Iraku vidjel prijetnju za Izrael), vjerojatno nikada ne bi do┼ílo do rata u Iraku.

Zahvaljuju─çi medijima, ve─çina ljudi nema pravu sliku o svijetu. Na primjer, ljudi ve─çinom uop─çe ne znaju o pravom karakteru ekstremisti─Źkog re┼żima u Izraelu. Ve─çina ljudi (posebice na Zapadu) ne zna da u Izraelu djeluje niz radikalnih ┼żidovskih organizacija koje, uz potporu dr┼żave Izrael, ┼íire mr┼żnju prema svim ne┼żidovima. Takve organizacije su u vi┼íe navrata organizirale javno spaljivanje Novog zavjeta. Za┼íto gotovo nitko na Zapadu takvih stvari nije svjestan? Zbog ┼żidovske medijske blokade! Zbog ┼żidovske cenzure!

Svakako, najbolji primjer te cenzure su Asperovi mediji u Kanadi. Ve─ç smo spomenuli da je Asperov CanWest svakom novinaru koji se usudio kritizirati politiku Izraela na Bliskom istoku dao otkaz. Naravno, takav teror dovodi do pojave autocenzure kod drugih novinara. Novinari diljem svijeta znaju da mogu sve kritizirati, ali Izrael i me─Ĺunarodno ┼Żidovstvo ne smiju dirati.

Postoji i problem koji smo spomenuli na po─Źetko: Mediji u ┼żidovskim rukama promi─Źu naopake “vrijednosti”.

Sve tradicionalne obiteljske vrijednosti progla┼íavaju zastarjelima i nazadnima, a uzdi┼żu bolesne pederske ideje koje nazivaju “seksualnim orijentacijama”. Sve to prati medijska mr┼żnja prema domoljublju i poku┼íaji svaranja umjetnih podjela u istim narodu.

To se mo┼że vidjeti ne samo u Hrvatskoj, nego diljem Europe, od Portugala do Rusije. ┼Żidovski mediji u Njema─Źkoj svako isticanje rodoljublja progla┼íavaju “nacizmom”, u Ukrajini uporno poku┼íavaju podijeliti ukrajinski narod i potaknuti mr┼żnju izme─Ĺu zapadnih i isto─Źnih dijelova te zemlje. Na sli─Źan na─Źin kod nas poku┼íavaju stvoriti animozitet prema Hrvatima u Bosni i Hercegovini.

Zahvaljuju─çi ┼żidovskim medijima, danas na Zapadu raste jedna nova generacija ljudi. Ta nova generacija ne zna ni┼íta o pokoljima koje je po─Źinila izraelska vojska nad civilima u Dier Yassinu, Qani, Kibyai i tolikim drugim mjestima u Palestini.

Raste nova generacija koja ne zna za Sabru i ┼áatilu. Nova generacija koja misli da je pederstvo (homoseksualizam) samo jedna od “seksualnih manjina”, koja je zatrovana ┼żidovskom pornografijom i misli da je poba─Źaj (ubojstvo nero─Ĺene djece) pravo i izbor ┼żena, a ljubav prema domovini fa┼íizam…

Uzrok toga je ─Źinjenica da na┼íe medije kontrolira jedan strani narod ─Źiji su interesti potpuno suprotni od na┼íih interesa.
 

 
(stormfront, youtube.com/uredio: nsp)

Filed under: MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,