Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE » MASOVNI MEDIJI U SVIJETU: Vlasništvo i upravljanje

MASOVNI MEDIJI U SVIJETU: Vlasništvo i upravljanje

televizija-medijske-kuce

Masovni mediji su pojam koji je ušao u upotrebu 1920-ih godina sa pojavom radija, tiska i kasnije TV-a. Pod njima se podrazumjevaju svi mediji koji su dizajnirani tako da ih “konzumira” široka publika, za koju se smatra da imaju zajednički interes.

Masovni mediji su ujedno i podskup jednog šireg pojma, masovne komunikacije. Njihove osnovne odlike su da snažno utiču na formiranje „masovnog konzumentskog društva” koje je uglavnom u kontrastu sa samostalnim odlučivanjem.

Masovni-globalni mediji nastali su dugo nakon pojave lokalnih i nacionalnih. U Europi prvi masovni mediji bile su novine koje su dominirale tijekom devetnaestoga stoljeća. Na samim početcima, razvoj masovnih medija je bio kolebljiv, novine i časopisi su bili pisani isključivo za domaće čitaoce, što je bilo kombinirano sa jezičnom barijerom uskraćivalo mogućnost izvoza.

U suštini mediji funkcioniraju na način na koji je odraz udruženih interesa moćnih društveni grupa koje su u položaju da vrše raspodjelu društvenih resursa. Uprkos ovim ograničenjima mediji igraju ključnu ulogu u svim modernim društvima.

Štoviše ako je društvo otvorenije za svačiji glas to je uloga medija važnija da bi ta otvorenost bila dugotrajnija. Danas se u masovne medije ubrajaju tisak, radio, TV, muzika i video zapisi, film, štampani mediji, internet i kompjuterski softver.

Jeste li se ikada pitali zašto mediji prikazuju “kozmopolitizam”, “multietničnost” i “multikulturalnost” kao nešto napredno i poželjno, a nacionalizam i težnju za etnički homogenim društvom kao nešto negativno i nazadno? Jeste li se ikada pitali zašto mediji svako iskazivanje domoljublja prikazuju kao “fašizam”? Jeste li se ikada pitali zašto mediji stalno prikazuju homoseksualnost (i druge slične izopačenosti) kao društveno prihvatljivo, da ne kažem poželjno, ponašanje, kao samo jednu od “seksualnih orijentacija”?

Slika svijeta prema kojoj je multietničnost vrhunac napretka društva, svako jače iskazivanje ljubavi prema svom narodu “fašizam”, “mržnja” i “netolerancija”, a spolne izopačenosti kao homoseksualizm jedna od “seksualnih orijentacija”, nije ništa drugo nego proizvod medija, to jest medijskih gospodara. A tko su ti gospodari medija?

Odgovor je – Židovi!
A da Židovi doista kontroliraju medije nije teško otkriti. Napravimo kratku analizu najvažnijih medija u Americi, Kanadi, Europi i Hrvatskoj:

AMERIČKI MEDIJI

Televizija
Time Warner – najveći medijski konglomerat današnjice. Glavni izvršni direktor je Židov Gerald Levin. Time Warner je vlasnik televizijske mreže HBO, Cinmax i mnogih drugih televizijskih postaja diljem SAD-a. Time Warner je vlasnik velikih proizvođača filmova Warner Brothers Studio (osnovala židovska braća Warner), Castle Rock Entertainment i New Line Cinema.

Levin je 1996. kupio Turner Broadcasting System (koji ukljućuje globalnu i televizijsku mrežu CNN) i postavio Židova Waltera Isaacsona na mjesto predsjednika CNN-a u srpnju 2001. godine.

Urednik izdavačkog odjela Time Warnera je Židov Norman Pearlstine. On ima nadzor nad 50 magazina, među kojima su Time, Life, Sports Illustrated, People

Disney – drugi veliki medijski konglomerat je Walt Disney Company. Direktor je Židov Michael Eisner.

Walt Disney Company drži Walt Disney Television, Touchstone Television i Buena Vista Television, a Walt Disney Motion pictures uključuje Walt Disney Pictures, Touchstone Pictures, Hollywood Pictures i Caravan Pictures.

Walt Disney Company je vlasnik Miramax Filmsa, koji vode židovska braća Bob i Harvey Weinstein.

Dok je obitelj Disney bila vlasnik, kompanija je bila poznata po crtanim filmovima i obiteljskoj zabavi. Međutim, čim je kompanija prešla u židovske ruke (Eisner je preuzeo Walt Disney Company 1984. godine) počela je proizvoditi bolesne i proste filmove kao Kids, The Crying Game, Priest

Eisner je vlasnik i Capital Cities/ABC koja drži televizijsku mrežu ABC (vlasnik sportske mreže ESPN, njezin predsjednik je Židov George Bodenheimer)

Iako prvenstveno telekomunikacijska kompanija, ABC/Disney zarađuje milijarde u izdavaštvu – vlasnik je Walt Disney Company Book Publishinga, Hyperon Booksa, Miramax Booksa i Disney Publishing Worldwidea. Disney posjeduje šest dnevnih novina i 20 magazina.

Viacom – vlasnik je Židov Sumner Redstone (pravo ime Murray Rothstein). Druge ključne položaje zauzimaju Židovi Melvin A. Karmazin, Leslie Moonves (nećak Davida Ben-Guriona, prvog izraelskog premijera), Tom Freston…

Viacom proizvodi TV programe za tri najveće televizijske mreže, vlasnik je 39 televizijskih postaja i 185 radio postaja.

Vlasnik je Paramaunt Pictures-a (na čelu je Židovka Sherry Lansing) i televizijske mreže CBS, MTV, Showtime i Nickleodeon.
Kako Sumner Redstone koristi svoje medije kako bi širio nastrane ideje, najbolje nam pokazuje činjenica da je potaknuo Toma Frestona da stvori homoseksualnu televizijsku mrežu, a zatim je dodao svojem medijskom carstvu.

NBC Universal – potpredsjednik je Židov Edgar Bronfman, Jr. (njegov otac je bio predsjednik Svjetskog židovskog kongresa). NBC Universal je vlasnik Universal Picturesa, Interscope Recordsa, USA Networka, Universal Televisiona… Židov Ron Meyer je predsjednik i izvršni direktor Universal Studiosa. Židov Stacey Snider je predsjednik Universal Picturesa. Židov Jeff Zucker je predsjednik NBC Universal Television Groupa.

News Corporation – vlasnik Fox Television Networka, Fox Newsa, FX Channela, 20th Century Fox Filmsa, Fox 2000, Harper Collinsa…

Vlasnik News Corporationa je polužidov Rupert Murdoch. Murdoch je uvijek naglašavao svoju “vjeru u vrijednosti cionizma, vjeru u budućnost Izraela i ciljeve međunarodne židovske zajednice”.

Židovi drže sve ključne položaje u News Corporationu. Židov Peter Chernin je predsjednik i glavni izvršni direktor, Židov Gail Berman kontrolira Fox Entertainment, Židov Mitchell Stern satelitsku televiziju Direc TV, Židovka Jane Friedman je predsjednica Harper Collinsa, Židov Thomas Rothman je predsjednik Fox Filmed Entertainmenta… News Corporation je vlasnik novina New York Post, TV Guide, The Weekly Standard

Spyglass – proizvodi filmove za velike kompanije. Osnovali su ga Židovi Gary Barber i Roger Birnbaum. Židov Jonathan Glickman je predsjednik, a Židov Paul Neinstein izvršni podpredsjednik.

Dream Works SKG - najpoznatija od manjih medijskih kompanija. Osnovali i vode Židovi David Geffen, Steven Spielberg i Jeffrey Katzenberg.

Columbia Pictures – jedan od većih studija. Iako je u vlasništvu japanske multinacionalne kompanije Sony, predsjednica je Židovka Amy Pascal, Židov Andrew Lack je direktor Sony BMG Music Entertainmenta, a Židov Howard Stringer nadgleda Sonyeve američke operacije.

95% filmova i serija koje gledamo na televiziji dolaze iz židovskog Hollywooda!!!

Tisak
Associated Press – opskrbljuje vijestima gotovo sve američke medije. Predsjednik je Židov Jonathan Wolman. Potpredsjednik i glavni urednik je Židov Michael Silverman. Židovka Ann Levin je urednica nacionalnih vijesti.

Advance Publications – vlasnik je židovska obitelj Newhouse. Ona posjeduje 31 dnevne novine, uključujući velike i značajne novine poput Cleveland Plain Dealer, Star Ledger, Times-Picayune, magazine The New Yorker, Vogue, Wired, Glamour, Vanity Fair, Brides, Gentlemens Quarterly, Self, House&Garden i sve druge časopise Conde Nast Grupe.

New York Times – vlasnik je Židov Arthur Sulzberger. Židov Russell Lewis je predsjednik i izvršni direktor, a Židov Michael Golden potpredsjednik New York Times Company.
Preko New York Times Co. obitelj Sulzberger je vlasnik 33 drugih novina, uključujući Boston Globe i International Herald Tribune, osam televizijskih i dvije radio postaje.

Washington Post – u rukama Židova Donalda Grahama (unuk Eugenea Meyera). Vlasnik je i popularnog tjednika Newsweek i velikog broja raznih drugih medija.

Wall Street Journal – vlasnik je Dow Jones&Company koji posjeduje i tridesetak drugih novina (između ostalog i Barrons)
Predsjednik i izvršni direktor Dow Jonesa je Židov Peter R. Kann. Kann je istovremeno i predsjednik Wall Street Journala.

U.S. News and World Report – izdavač i glavni urednik je Židov Mortimer B. Zuckerman. Zuckerman je također vlasnik Daily Newsa.

Time - glavni i odgovorni urednik čuvenog časopisa je Židov Norman Pearlstine.

tv postaja mediji mainstream nepovjerenjeKANADSKI MEDIJI

Židovska obitelj Asper je vlasnik CanWesta, kompanije koja je vlasnik više od 60% svih kanadskih novina. Vlasnik je 128 novina, uključujući Vancouver Sun, Vancouver Province, Calgary Herald, Montreal Gazette, National Post

CanWest je vlasnik Global Television Networka, televizijske mreže koja obuhvaća 94% anglofonskog stanovništva u Kanadi.

Osnivač CanWest-a je Židov Israel (Izzy) Asper. Nakon njegove smrti 2003. godine, kompaniju su naslijedili njegovi sinovi Leonard i David i kćer Gail. Israel Asper je cijeli život podupirao Liberalnu stranku u Kanadi (1970. je bio predsjednik Liberalne stranke), dok je Izraelu podupirao ekstremno desnu stranku Likud.

Asper je poznat po tome što u medijima pod svojim vlasništvom nije dopuštao nikakvu kritiku države Izrael i Liberalne stranke u Kanadi. U srpnju 2001. novinar Lawrence Martin je dobio otkaz samo zato što je kritizirao politiku Liberalne stranke. Zbog istog razloga je i Russell Millis, novinar Ottawa Citizena, dobio otkaz u lipnju 2002. Dugogodišnji izvjestitelj Montreal Gazettea, Bill Marsden, se našao u grdnim problemima nakon što je javno rekao da Asper ne dopušta da se u novinama pojavljuju tekstovi u kojima ima bilo kakve, pa i najmanje, kritike prema politici Izraela na Bliskom istoku.

BRITANSKI MEDIJI

TELEVIZIJA I RADIO
ITV – Independent Television (ITV) mreža je podijeljena u 14 područja – sva su pod kontrolom kompanija u vlasništvu Židova: Carlton Communications i Granada plc. Carlton drži Central, London, West Country i HTV Wales and West, dok Granada drži Angliju, Border, Granadu, London, Weekend, Meridian, Tyne Tees i Yorkshire.

Židov Michael Green je na čelu Carlton Communicationsa, a Židov Steve Morrison je na čelu Granada plc. Carlton Channels također drži 50% London News Networka, 25% GMTV-a i 29% Independent Television Newsa (ITN). Green je direktor ITN-a (koji opskrbljuje vijestima ITV mrežu), GMTV-a i Thomson multimedije u Francuskoj i predsjednik Medija Trusta.

Granada plc. drži 20% ITN-a, 25% GMTV-a, 50% London News Networka i 18.1% Scottish Media Groupa.

BBC TV – glavni direktor je Židov Tony Cohen. Židov Alan Yentob je direktor drame, zabave i dječjih programa za BBC. Yentob je bio direktor televizije od 1997. do 2000. godine. Prije toga je bio direktor programa.
Židovski ateist, Alan Bookbinder, je voditelj BBC-evog odjela za religiju i etiku od srpnja 2001. godine.

BBC Radio – direktorica je Židovka Jenny Abramsky. Abramsky je guverner British Film Industry od veljače 2000. godine.

BSkyB (British Sky Broadcasting) – dio globalnog medijskog carstva News Corporation. Vlasnik je polužidov Rupert Murdoch. Njegova kćer je izvršna direktorica BSkyB-a.

Pinewood-Shepperton – rezultat spajanja dvaju vodećih britanskih filmskih i televizijskih studija, Pinewooda i Sheppertona. Kontrolira ga Židov Michael Grade (nećak Židova Lewa Gradea, jednog od osnivača ITV mreže). Michael Grade je bio direktor BBC Programsa u 1986. i glavni izvršni direktor Channel 4 od 1988. do 1997. godine.

NOVINE
Express Newspapers – Express Newspapers je vlasnik Daily Expressa, Sunday Expressa i Daily Stara.
Židov Richard Desmond (koji je svoje bogatstvo stekao u pornografiji) je kupio Express Newspapers u studenom 2000. godine.

News International – izdaje The Sun, The Times, The Sunday Times i News of the World. Vlasnik je već spomenuti Rupert Murdoch (polužidov)

The Telegraph Group – izdaje Daily Telegraph, Sunday Telegraph, Weekly Telegraph, Saturday Telegraph i magazin The Spectator. Vlasnik je Hollinger International Inc., koji je vlasnik i mnoštva novina u Izraelu. Hollinger International je u vlasništvu Conrada Blacka (nije Židov), koji je oženjen za Židovku Brabaru Amiel. Black je postao poznat po vrijeđanju Palestinaca u svojim novinama; 1993. u Jerusalem Postu ih je nazvao “gadnima i primitivnima”, dok ih je Barbara usporedila sa životinjama u Telegraphu 7. studenog 2000. Conrad Black je uvijek naglašavao da je on taj “koji odlučuje što će pisati u njegovim novinama”.

Associated Newspapers – glavne nacionalne novine Daily Mail. Generalni direktor je Židov Guy Zitter.

EUROPA

Bonnier Grupa je privatna švedska medijska grupa, sastoji se od 150 kompanija koje djeluju u 21 zemlji. Vlasnik je židovska obitelj Bonnier. Operacije tvrtke Bonnier podijeljene su u šest ključnih segmenata: poslovno izdavaštvo (Business Press), novine, magazini, knjige, zabava i poslovne informacije.

Bonnier grupa je najutjecajnija medijska grupa u Švedskoj i Finskoj. U njihovom vlasništvu su četiri najveće švedske dnevne novine (Degens Nyheter, Expressen, Sydsvenska Dagbladet i Dagens Industri), najveća švedska televizijska postaja TV4, finska medijska kompanija Alma media preko koje kontroliraju MTV3, najpopularniju TV postaju u Finskoj, i Subtv, jednu od najvećih finskih komercijalnih televizija.

Bonnier je vlasnik Lehdentekijata, koji izdaje 40 magazina u Finskoj, a kontrolira i vodeće dnevne novine Iltalehti i Kauppaleti. Bonnier grupa je također vlasnik Baltic News Servicea. U Hrvatskoj je Bonnier pokrenuo Business.hr, vodeće poslovne novine.
Osim Bonniera, i drugi Židovi su utjecajni u švedskim medijima.

Židov Peter Hjorne (Kaplan) je vlasnik i glavni urednik Goteborgs-Postena (najveće novine u Gothenburgu). Hjorne je vlasnik i manjih lokalnih novina kao što su Bohuslanningen, Stromstads tidning, Nerike Allehanda, Motala tidning, Bergslagsposten, Nya Ludvika tidning, Hallandsposten

Najveće novine u Švedskoj su Alftonbladet. Glavna urednica je Židovka Helle Klein. Njezin otac Ernst Klein je bio glavni urednik Ostgota Correspondentena i predsjednik Svensk Presshistorisk Foreninga.
Kao što smo vidjeli, svi važniji mediji u Švedskoj i Finskoj su u rukama Židova, s time da na području tih zemalja Židovi čine jedva 0.2% stanovništva.

U Njemačkoj ista priča. Izraelski milijarder Haim Saban je vlasnik televizijske kuće Pro Sieben, SAT 1, RTL Grupa, koju čine 34 TV postaje u 11 zemalja, širi židovsku propagandu po cijeloj Europi.

Axel Springer AG izdaje preko 150 novina i časopisa u 30 zemalja, posebno su istaknuti Die Welt, Bild, Auto Bild, Computer Bild, Sport Bild, Hamburger Abendblatt, Berliner Morgenpost, Horzu… Glavni izvršni direktor Axel Springer AG-a je Mathias Dopfner (član američkog židovskog kongresa i žestoki pobornik izraelske politike na Bliskom istoku).

Pogledajmo situaciju u srednjoj i istočnoj Europi.

Central European Media Enterprises (CME) je vodeća televizijska grupacija u srednjoj i istočnoj Europi. Vlasnik je Židov Ronald Lauder (trenutni predsjednik Svjetskog židovskog kongresa). CME grupa drži u Rumunjskoj MTV Romania, Pro Cinema, Pro TV, Sport. Ro, u Bugarskoj TV2 i Ring TV, u Hrvatskoj Nova TV, u Češkoj Galaxie Sport, Nova Cinema, TV Nova, u Slovačkoj Galaxie Sport i Markiza, u Sloveniji Kanal A i Pop TV, u Ukrajini Studio 1+1, Kino, Citi…

Osim Laudera, u Ukrajini su i drugi bogati Židovi preuzeli medije. Lauderov partner Židov Vadim Rabinovič je vlasnik novina Stolička, Stoličnie Novosti, Vek, Mig i Zerkalo. Židov Jed Sands je vlasnik Korespondenta i Kiev Posta. Židov Gregorij Surkis je vlasnik Kievskie Vedomosti i televizijskih postaja Alternativa TV i Inter TV. Židov Viktor Pinčuk je vlasnik televizija STB TV, ICTV i Novi Kanal TV.

TELEVIZIJA 3 Cnn teorija zavjereHRVATSKA

U Hrvatskoj je ovaj problem višestruk. Čak i oni mediji koji nisu u židovskom vlasništvu, uzore gledaju u zapadnim medijima koji su u židovskim rukama – mediji u Hrvatskoj oponašaju njihov rad, način izvještavanja i, što je najgore, preuzimaju njihove izokrenute “vrijednosti”. Osim toga, gotovo sve vijesti iz svijeta koje se pojavljuju u “hrvatskim” medijima su preuzete iz zapadnih (židovskih) medija. Tako da građani Hrvatske uvelike ne znaju što se doista sve događa u svijetu, nego tek ono što uspije proći kroz cijev židovske cenzure.

Još od samih početaka hrvatske državne samostalnosti, Židovi su se počeli petljati u hrvatsku medijsku scenu. Dobro je poznato da su devedesetih mnogi, posebno protuvladini, mediji djelovali uz financijsku podršku Židova George Soros-a – Feral Tribune, Novi list, Radio 101…

Danas je situacija takva da su, uglavnom, bogati Židovi iz inozemstva vlasnici medija u Hrvatskoj.

Europa Press Holding (EPH) je u rukama njemačkih Židova, tj. WAZ Media Grupe (Westdeutsche Allgemeine Zeitung). EPH izdaje Jutarnji list, Slobodnu Dalmaciju, Sportske novosti, Globus, Gloriju, Cosmopolitan, Graziju, Arenu, Vita, Doktor u kući, OK!, Teen… Svakako, najvažniji od njih je Jutarnji list u kojem je glavni urednik Židov Tomislav Wruss. Židov Tomislav Wruss nije samo urednik Jutarnjeg lista, nego je sad na čelu svih EPH medija.

Židov Ronald Lauder je vlasnik Nove TV.
Bonnier grupa (u vlasništvu istoimene židovske obitelji) je pokrenula Business.hr, vodeće poslovne novine u Hrvatskoj.

Pornografija
Za pornografiju se može reći da je u potpunosti židovski izum. Smatra se da su u pornografskim filmovima, snimljenim u Americi tijekom 20. stoljeća, 90% glumaca bili Židovi. Od Reubena Sturmana do Stevena Hirscha, proizvodnja porno-filmova je uvijek bila židovska djelatnost.

Jedan od najvećih boraca za legalizaciju pornografije i “liberalizaciju ljudske seksualnosti” je Židov Hugh Hefner, osnivač magazina Playboy. Hefnerovo židovsko podrijetlo je dugo bilo skrivano (slično kao i kod Johna Kerryja, Madeliene Albright, Weslya Clarka…) sve dok nedavno nije otkriveno u njegovoj novoj biografiji.

Zašto su Židovi toliko prisutni u pornografskoj “industriji”? Je li im cilj samo profit? Odgovore na ova pitanja dali su sami Židovi.
Židov Alvin (Al) Goldstein, osnivač pornografskog magazina Screw, je priznao da je “jedini razlog zašto su Židovi u pornografskom biznisu mržnja prema Kristu i mržnja prema Katoličkoj crkvi”.

Židov Nathan Abrams (profesor na sveučilištu Aberdeen) je u članku pod nazivom “Triple-exthnics” u američkom židovskom magazinu Jewish Quarterly (zima 2004.) opisao židovsku ulogu u pornografiji. Abrams piše da Židovi pornografiju koriste kao oruđe za potkopavanje kršćanske kulture i da je ona rezultat njihove, uvijek prisutne, mržnje prema kršćanstvu. Na kraju članka dodaje da se Židovi nemaju čega sramiti i da bi se njihova pornografija trebala više isticati.

Da Židovi koriste pornografiju kao oružje u borbi protiv nežidova, pokazala je u više navrata i židovska država Izrael. Dok je 2002. izraelska vojska okupirala Ramallah, zauzela je tri lokalne televizijske postaje. Već prvog dana okupacije, izraelska je vojska počela puštati pornografske filmove preko zauzetih postaja u palestinske domove. Naravno, odmah su uslijedili prosvjedi Palestinaca protiv židovskog porno-terora.

ZAKLJUČAK
Moć medija je ogromna. Ona ulazi u svaku kuću i dopire do svake obitelji i pojedinca. Sve što vidimo i čujemo utječe na naš način razmišljanja. A koliko vremena svakodnevno provedemo ispred televizije ili uz novine? Nitko se ne može sakriti ispod staklenog zvona. Svi smo izloženi židovskoj medijskoj propagandi.

Mediji utječu na politiku. Koliko je to opasno najbolje pokazuje katastrofalni rat u Iraku. Da nije bilo huškanja ratobornih židovskih medija (koji su u Iraku vidjel prijetnju za Izrael), vjerojatno nikada ne bi došlo do rata u Iraku.

Zahvaljujući medijima, većina ljudi nema pravu sliku o svijetu. Na primjer, ljudi većinom uopće ne znaju o pravom karakteru ekstremističkog režima u Izraelu. Većina ljudi (posebice na Zapadu) ne zna da u Izraelu djeluje niz radikalnih židovskih organizacija koje, uz potporu države Izrael, šire mržnju prema svim nežidovima. Takve organizacije su u više navrata organizirale javno spaljivanje Novog zavjeta. Zašto gotovo nitko na Zapadu takvih stvari nije svjestan? Zbog židovske medijske blokade! Zbog židovske cenzure!

Svakako, najbolji primjer te cenzure su Asperovi mediji u Kanadi. Već smo spomenuli da je Asperov CanWest svakom novinaru koji se usudio kritizirati politiku Izraela na Bliskom istoku dao otkaz. Naravno, takav teror dovodi do pojave autocenzure kod drugih novinara. Novinari diljem svijeta znaju da mogu sve kritizirati, ali Izrael i međunarodno Židovstvo ne smiju dirati.

Postoji i problem koji smo spomenuli na početko: Mediji u židovskim rukama promiču naopake “vrijednosti”.

Sve tradicionalne obiteljske vrijednosti proglašavaju zastarjelima i nazadnima, a uzdižu bolesne pederske ideje koje nazivaju “seksualnim orijentacijama”. Sve to prati medijska mržnja prema domoljublju i pokušaji svaranja umjetnih podjela u istim narodu.

To se može vidjeti ne samo u Hrvatskoj, nego diljem Europe, od Portugala do Rusije. Židovski mediji u Njemačkoj svako isticanje rodoljublja proglašavaju “nacizmom”, u Ukrajini uporno pokušavaju podijeliti ukrajinski narod i potaknuti mržnju između zapadnih i istočnih dijelova te zemlje. Na sličan način kod nas pokušavaju stvoriti animozitet prema Hrvatima u Bosni i Hercegovini.

Zahvaljujući židovskim medijima, danas na Zapadu raste jedna nova generacija ljudi. Ta nova generacija ne zna ništa o pokoljima koje je počinila izraelska vojska nad civilima u Dier Yassinu, Qani, Kibyai i tolikim drugim mjestima u Palestini.

Raste nova generacija koja ne zna za Sabru i Šatilu. Nova generacija koja misli da je pederstvo (homoseksualizam) samo jedna od “seksualnih manjina”, koja je zatrovana židovskom pornografijom i misli da je pobačaj (ubojstvo nerođene djece) pravo i izbor žena, a ljubav prema domovini fašizam…

Uzrok toga je činjenica da naše medije kontrolira jedan strani narod čiji su interesti potpuno suprotni od naših interesa.
 

 
(stormfront, youtube.com/uredio: nsp)

Filed under: MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,