Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » CRNA GORA – TERRA ROTHSCHILDIANA: Milo ─Éukanovi─ç snimljen na ro─Ĺendanskoj zabavi Rothschilda

CRNA GORA – TERRA ROTHSCHILDIANA: Milo ─Éukanovi─ç snimljen na ro─Ĺendanskoj zabavi Rothschilda

djukanovic-rothschildBivši premijer Crne Gore na ne baš kvalitetnoj slici vidi se u društvu slavljenika Nathaniela Philip Rothschilda i kanadskog milijardera i filantropa Peter Munka

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo ─Éukanovi─ç snimljen je na ro─Ĺendnskoj zabavi nasljednika bankarske imperije Nathaniel Rothschilda (40) u marini “Porto Montenegro”.

Biv┼íi premijer Crne Gore na jednoj od mnogobrojnih usidrenih jahti u Tivtu na ne ba┼í kvalitetnoj slici, koju je objavio “Daily Mail”, vidi se u dru┼ítvu slavljenika Nathaniela i kanadskog milijardera Peter Munka, osniva─Źa kompleksa Porto Montenegro.

Podsjetimo da prilaz britanskim i crnogorskim novinarima ro─Ĺendanskoj zabavi je bio onemogu─çem, ali su fotografi atmosferu sa milijarderske zabave poku┼íavali uhvatiti sa mora.

Ro─Ĺendanskoj zabavi, koja je po─Źela u petak, prisustvuju izme─Ĺu ostalih Lord Mendelson, biv┼íi ministar u Blairovoj i Braunovoj vladi, Edi Georg, Sasha Volkova, ukrajinski supermodel, kao i vi┼íe holivudskih zvijezda.

Podsjetimo da su britanski mediji ranije naveli da Nathaniel za vi┼íednevnu ro─Ĺendansku zabavu planita potro┼íiti oko 1,1 milijuna eura.

Crna Gora, Terra Rothschildiana

Jacob Rothschild i Nathaniel Rothschild su na taj na─Źin dobili jo┼í jednu koloniju. Crna Gora je danas potpuno kupljena od hazarskih kompanija koje predvode Rothschildi. Obrazac je identi─Źan. Kolonizaciju, kao i u regiji, predvode Rothschildi, pored njih su ÔÇťruskiÔÇŁ biznismeni, Soros ÔÇŽ

Treba prisvojiti luke, resurse, metalur┼íke kombinate, turisti─Źke kapacitete ÔÇŽ

Kao u Srbiji i ostalim dr┼żavama regije, Soros je je prethodno izgradio mre┼żu nevladinih organizacija. CEDEM, Helsin┼íki komitet za ljudska prava, ÔÇťHuman rights actionÔÇŁ i ÔÇťHominem querumÔÇŁ su samo neke od njih.

Na to se nadovezuju kontrolirani mediji (ANEM), preko kojih je vodio, ispostavilo se, uspje┼íno, antisrpsku kampanju. U suradnji sa Europskim organizacijama i venecijanskom komisijom (u kojoj je ─Źlan i Vojin Dimitrijevi─ç) aktivno je pomogao projekt nezavisnosti.

>> Sve je pod kontrolom! Rothschildova hobotnica nad Balkanom
 
(vijesti.me)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,