Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » CRNA GORA – TERRA ROTHSCHILDIANA: Milo Đukanović snimljen na rođendanskoj zabavi Rothschilda

CRNA GORA – TERRA ROTHSCHILDIANA: Milo Đukanović snimljen na rođendanskoj zabavi Rothschilda

djukanovic-rothschildBivši premijer Crne Gore na ne baš kvalitetnoj slici vidi se u društvu slavljenika Nathaniela Philip Rothschilda i kanadskog milijardera i filantropa Peter Munka

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović snimljen je na rođendnskoj zabavi nasljednika bankarske imperije Nathaniel Rothschilda (40) u marini “Porto Montenegro”.

Bivši premijer Crne Gore na jednoj od mnogobrojnih usidrenih jahti u Tivtu na ne baš kvalitetnoj slici, koju je objavio “Daily Mail”, vidi se u društvu slavljenika Nathaniela i kanadskog milijardera Peter Munka, osnivača kompleksa Porto Montenegro.

Podsjetimo da prilaz britanskim i crnogorskim novinarima rođendanskoj zabavi je bio onemogućem, ali su fotografi atmosferu sa milijarderske zabave pokušavali uhvatiti sa mora.

Rođendanskoj zabavi, koja je počela u petak, prisustvuju između ostalih Lord Mendelson, bivši ministar u Blairovoj i Braunovoj vladi, Edi Georg, Sasha Volkova, ukrajinski supermodel, kao i više holivudskih zvijezda.

Podsjetimo da su britanski mediji ranije naveli da Nathaniel za višednevnu rođendansku zabavu planita potrošiti oko 1,1 milijuna eura.

Crna Gora, Terra Rothschildiana

Jacob Rothschild i Nathaniel Rothschild su na taj način dobili još jednu koloniju. Crna Gora je danas potpuno kupljena od hazarskih kompanija koje predvode Rothschildi. Obrazac je identičan. Kolonizaciju, kao i u regiji, predvode Rothschildi, pored njih su “ruski” biznismeni, Soros …

Treba prisvojiti luke, resurse, metalurške kombinate, turističke kapacitete …

Kao u Srbiji i ostalim državama regije, Soros je je prethodno izgradio mrežu nevladinih organizacija. CEDEM, Helsinški komitet za ljudska prava, “Human rights action” i “Hominem querum” su samo neke od njih.

Na to se nadovezuju kontrolirani mediji (ANEM), preko kojih je vodio, ispostavilo se, uspješno, antisrpsku kampanju. U suradnji sa Europskim organizacijama i venecijanskom komisijom (u kojoj je član i Vojin Dimitrijević) aktivno je pomogao projekt nezavisnosti.

>> Sve je pod kontrolom! Rothschildova hobotnica nad Balkanom
 
(vijesti.me)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,