Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » VELIKI HAARP POTRES PONOVO POGODIO ITALIJU? Cilj je bio Vatikan?

VELIKI HAARP POTRES PONOVO POGODIO ITALIJU? Cilj je bio Vatikan?

haar-italijaThorne Lay, profesor seizmologije na University of California u Santa Cruzu, utvrdio je pak da se broj velikih potresa magnitude 8,0 ili veće u posljednjih desetak godina utrostručio u odnosu na razine iz 1900-ih

US Geological Suvrvey rekao da je od 1990 ukupan broj potresa zabilježen znanstvenika širom svijeta stalno se povećava. I premda mjerenja opcije su još uvijek iste ove godine.

U 2004, bilo je ukupno 31 201 potresa, što je gotovo dvostruko više nego u 1990. Kao što je poznato, u potresu 2004 prouzročio 284.012 mrtvih.

Broj potresa u SAD-u za posljednjih 20 godina je povećan vrlo bitno. Godine 1990 US zabilježen potres 2268. U 1999, broj porastao na 3003. U 2010 bilo je 8390 potresa. Od 1990 do 2010, dakle 370% više!

No za to baš i nije kriva priroda!

Potresi magnitude 7+ postaju suviše česti i preblizu velikih gradova, a razlog je zahvaljujući HAARP stroju u rukama globalista, koji se koristi kao alat ucjene protiv tih naroda koji su prepreka za Novi svjetski poredak (vidi potresi u Kini, Afganistanu i Pakistanu, Indoneziji itd).

NOVI potres u Italiji

Vatikan je potresao jak potres jačine 6,6 stupnjeva po Richteru. Iako je epicentar bio preko 100 km daleko.
 


 
Vatikanske vijeti javljaju danas da je masivni potres pogodio grad Nurcija jutros, uništavajući Baziliku svetog Benedikta, rodno mjesto utemeljitelja zapadne civilizacije. Velika šteta je prijavljena, a redovnici Nurcije su potrazi za stanovnicima kojima treba posljednja pomast.

Potres se osjetio snažno u Rimu, u Vatikanu, gdje su se zgrade klatile blizu jedne minute. Također se potres osjetio na sjeveru sve do Bolzana, blizu granice s Austrijom.

Potres je opet pogodio središnji dio Italije. Prema EMSC-u potres koji je jutros pogodio Italiju bio je 6,6 stupnjeva po Richteru na dubini od 10 kilometara. Corriere piše da je 7.1, a to je objavila američka geološka služba USGS koja je kasnije prepravila taj podatak.

Potres je izazvao paniku zbog toga što je dugo trajao i masovni izlazak stanovnika na ulice, a dio telefonskih linija je u prekidu, prenosi talijanska novinska agencija Ansa. Nema žrtava, objavljeno je oko 10 sati.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
Nekoliko je osoba ozlijeđeno u snažnom potresu koji je u nedjelju ujutro pogodio središnju Italiju, a za sada nema saznanja da je netko izgubio život, objavila je talijanska civilna zaštita u Rimu.

“U ovom trenutku nema vijesti o žrtvama”, kazao je zapovjednik talijanske civilne zaštite Fabrizio Curcio na konferenciji za novinare. “Nekoliko je ozlijeđenih” od kojih jedna teže, rekao je dodajući da su mnoge ceste zatvorene. RAI je prenio da su tri osobe spašene iz ruševina u gradu Ussiti.
 

Osjetio se i u Hrvatskoj. “Danas, 30. listopada 2016. u 7 sati i 40 minuta (SEV) dogodio se jak potres s epicentrom u središnjoj Italiji. Potres je imao magnitudu M=6.5 prema Richteru, dubine 10 kilometara. Osim u Italiji osjetio se i u većem dijelu Hrvatske, poglavito u obalnom dijelu zemlje i na višim katovima zgrada. U priobalju se osjetio intenzitetom IV (četiri), a u kontinentalnom dijelu zemlje intenzitetom III (tri) stupnja MCS ljestvice.

Potresi se inače mogu pojaviti i na dubinama i do preko 300km. Smatra se da svi potresi izazvani HAARP sustavom imaju malu dubinu hipocentra – do 10 kilometara.

Potres na Haitiju 2010.g. je imao slične karakteristike kao i japanski potres u Fukushimi: mala dubina (13km) i jaka aktivnost zabilježena na Gakona magnetometru.

Što reći na ovo sve, nego, pratite vanjsku politiku Italije i Vatikana. Pratite njihov stav prema Rusiji, ukidanju sankcija, i sve što se Zapadu i Novom svjetskom poretku ne sviđa.
 

 
Potres iz kolovoza…

 
>>RUSSIA TODAY: Zamjenik ministra Izraela – ‘Talijanski potresi bili odmazda Izraela za davanja glasa UNESCO-u u korist Palestine’
 
(rt.com,index.hr,theguardian.com)

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , ,