Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » RUSSIA TODAY: Zamjenik ministra Izraela – ‘Talijanski potresi su bili odmazda Izraela za davanja glasa UNESCO-u u korist Palestine’

RUSSIA TODAY: Zamjenik ministra Izraela – ‘Talijanski potresi su bili odmazda Izraela za davanja glasa UNESCO-u u korist Palestine’

ejub-izrael-italijaDva potresa koja su pogodila Italiju ovog tjedna, bila su “osveta” za potporu Italije UNESCO-ovoj rezoluciji diskreditiraju─çi ┼żidovsku vezu u Jeruzalemu, rekao je izraelski zamjenik ministra za regionalnu suradnju Ayoob Kara

Zamjenik ministra vanjskih poslova Izraela je rekao: “Posljednji zemljotresi u Italiji su posljedica davanja glasa UNESCO-u u korist Palestine”

Ayoob Kara, zamjenik ministra vanjskih poslova cionisti─Źkog re┼żima vjeruje da su posljednji zemljotresi u Italiji Bo┼żija kazna za ovu zemlju radi davanja glasa UNESCO-u koji ide u korist Palestini.

Novine Lastamba Italija su reagirale na iste izjave i objavile: “Izjave Ayoob Kare su znak politi─Źkih neslaganja izme─Ĺu Italije i Izraela.”

U nastavku izvje┼ítaja stoji da su izjave Ayoob Kare samo njegov osobni stav i pogled, da to nije izjava ministra vanjskih poslova Izraela ili njegove vlade, ipak iste izjave su privukle pa┼żnju visokih talijanskih zvani─Źnika.

Naime, sino─ç je Italiju pogodilo preko 100 zemljotresa, usljed ─Źega je na stotine ljudi prespavalo na pla┼żi.

Ironi─Źno, izraelski politi─Źar je bio na dr┼żavnom posjetu Vatikanu kad su potresi pogoditi sredi┼ínju Italiju u srijedu prije ju─Źera┼ínjeg potresa, ubiv┼íi jednog i raniv┼íi 10 ljudi.

Ranije istog dana, UNESCO (United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization), je usvojio rezoluciju u kojem kritizira Izrael zbog svojeg postupanja na svetom mjestu u Jeruzalemu – pod nazivom Sveti Hram, tj. Haram al-Sharif kako ga zovu muslimani.

Izrael je prokleo UNESCO i njegove arapske ─Źlanove koji po njima poku┼íavaju potkopati ┼żidovske veze na svetom mjestu.

Kara je stigao u Vatikan u bezuspje┼ínom nastojanju da se izbjegla rezolucija, ali ipak je uspio imati mali razgovor s ─Źelnikom Katoli─Źke crkve, pi┼íe RT.

>>VELIKI HAARP POTRES PONOVO POGODIO ITALIJU? Cilj je bio Vatikan?
 
(NoviSvjetskiPoredak.com,rt.com,bosnian.sahartv.ir)

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , ,