Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » RUSSIA TODAY: Zamjenik ministra Izraela – ‘Talijanski potresi su bili odmazda Izraela za davanja glasa UNESCO-u u korist Palestine’

RUSSIA TODAY: Zamjenik ministra Izraela – ‘Talijanski potresi su bili odmazda Izraela za davanja glasa UNESCO-u u korist Palestine’

ejub-izrael-italijaDva potresa koja su pogodila Italiju ovog tjedna, bila su “osveta” za potporu Italije UNESCO-ovoj rezoluciji diskreditirajući židovsku vezu u Jeruzalemu, rekao je izraelski zamjenik ministra za regionalnu suradnju Ayoob Kara

Zamjenik ministra vanjskih poslova Izraela je rekao: “Posljednji zemljotresi u Italiji su posljedica davanja glasa UNESCO-u u korist Palestine”

Ayoob Kara, zamjenik ministra vanjskih poslova cionističkog režima vjeruje da su posljednji zemljotresi u Italiji Božija kazna za ovu zemlju radi davanja glasa UNESCO-u koji ide u korist Palestini.

Novine Lastamba Italija su reagirale na iste izjave i objavile: “Izjave Ayoob Kare su znak političkih neslaganja između Italije i Izraela.”

U nastavku izvještaja stoji da su izjave Ayoob Kare samo njegov osobni stav i pogled, da to nije izjava ministra vanjskih poslova Izraela ili njegove vlade, ipak iste izjave su privukle pažnju visokih talijanskih zvaničnika.

Naime, sinoć je Italiju pogodilo preko 100 zemljotresa, usljed čega je na stotine ljudi prespavalo na plaži.

Ironično, izraelski političar je bio na državnom posjetu Vatikanu kad su potresi pogoditi središnju Italiju u srijedu prije jučerašnjeg potresa, ubivši jednog i ranivši 10 ljudi.

Ranije istog dana, UNESCO (United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization), je usvojio rezoluciju u kojem kritizira Izrael zbog svojeg postupanja na svetom mjestu u Jeruzalemu – pod nazivom Sveti Hram, tj. Haram al-Sharif kako ga zovu muslimani.

Izrael je prokleo UNESCO i njegove arapske članove koji po njima pokušavaju potkopati židovske veze na svetom mjestu.

Kara je stigao u Vatikan u bezuspješnom nastojanju da se izbjegla rezolucija, ali ipak je uspio imati mali razgovor s čelnikom Katoličke crkve, piše RT.

>>VELIKI HAARP POTRES PONOVO POGODIO ITALIJU? Cilj je bio Vatikan?
 
(NoviSvjetskiPoredak.com,rt.com,bosnian.sahartv.ir)

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , ,