Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Hakeri otkrili i da je 53 britanskih olimpijaca u Riju bilo dopingirano

Hakeri otkrili i da je 53 britanskih olimpijaca u Riju bilo dopingirano

velika-britanija-rioKAO I AMERIKANCI: SVI TO ČINILI PO ODOBRENJU SVJETSKE ANTI-DOPING AGENCIJE

Tko god od sada bude rekao ružnu riječ protiv hakera koji su provalili u bazu podataka svjetske atnidoping-egencije WADA taj je – neprijatelj istine i prijatelj podvala i muljaža.

Jer, zahvaljujući hakerima – hvala im, ma čiji bili – saznalo se da je 53 britanskih sportaša na Olimpijadi u Riju bilo dopingirano!

Zamislite: 53 od ukupno 366 natjecatelja!

A da sve bude bestidnost tipična za Zapad: svi su imali odobrenje WADA-e da se natječu dopingovani!

To je zločin ravan po podlosti situaciji kada bi policijska uprava neke zemlje za borbu protiv narkotika davala dozvole narkobosovima i velikim dilerima da rade svoj “posao”.

Posljednje žrtve hakerskog razotkrivanja doping-istine postali su, pored ostalih, britanski biciklist Cristopher Frum, američka olimpijska prvakinja u štafeti 4×100 metara u plivanju Kathleen Baker i češka tensačica Petra Kvitova.

U ovoj skupini je i ruski boksački vicešampion iz Rija Miša Alojan.

Hakerska skupina Fancy Bear prvo je do doping-gaćica skinula sestre Serenu i Venus Williams i američku osvajačicu četiri zlata za gimnastičarke Simonu Biles.

Stručnjaci za doping već su raskrinkali i laž koju šire i WADA i Amerikanci – da su zabranjena sredstva korištena u “terapeutske svrhe”. Objasnili su da u pitanju pravi narkotici koji se daju samo bolesnicima koji umiru.

Zato nije nikakvo iznenađenje što se ingternetom širi fotografija Serene i Venus ispod koje piše: “Braća Williams se žale da imaju probleme se erekcijom”
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,