Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Hakeri otkrili i da je 53 britanskih olimpijaca u Riju bilo dopingirano

Hakeri otkrili i da je 53 britanskih olimpijaca u Riju bilo dopingirano

velika-britanija-rioKAO I AMERIKANCI: SVI TO ─îINILI PO ODOBRENJU SVJETSKE ANTI-DOPING AGENCIJE

Tko god od sada bude rekao ru┼żnu rije─Ź protiv hakera koji su provalili u bazu podataka svjetske atnidoping-egencije WADA taj je – neprijatelj istine i prijatelj podvala i mulja┼ża.

Jer, zahvaljuju─çi hakerima – hvala im, ma ─Źiji bili – saznalo se da je 53 britanskih sporta┼ía na Olimpijadi u Riju bilo dopingirano!

Zamislite: 53 od ukupno 366 natjecatelja!

A da sve bude bestidnost tipi─Źna za Zapad: svi su imali odobrenje WADA-e da se natje─Źu dopingovani!

To je zlo─Źin ravan po podlosti situaciji kada bi policijska uprava neke zemlje za borbu protiv narkotika davala dozvole narkobosovima i velikim dilerima da rade svoj “posao”.

Posljednje ┼żrtve hakerskog razotkrivanja doping-istine postali su, pored ostalih, britanski biciklist Cristopher Frum, ameri─Źka olimpijska prvakinja u ┼ítafeti 4×100 metara u plivanju Kathleen Baker i ─Źe┼íka tensa─Źica Petra Kvitova.

U ovoj skupini je i ruski boksa─Źki vice┼íampion iz Rija Mi┼ía Alojan.

Hakerska skupina Fancy Bear prvo je do doping-ga─çica skinula sestre Serenu i Venus Williams i ameri─Źku osvaja─Źicu ─Źetiri zlata za gimnasti─Źarke Simonu Biles.

Stru─Źnjaci za doping ve─ç su raskrinkali i la┼ż koju ┼íire i WADA i Amerikanci – da su zabranjena sredstva kori┼ítena u “terapeutske svrhe”. Objasnili su da u pitanju pravi narkotici koji se daju samo bolesnicima koji umiru.

Zato nije nikakvo iznena─Ĺenje ┼íto se ingternetom ┼íiri fotografija Serene i Venus ispod koje pi┼íe: “Bra─ça Williams se ┼żale da imaju probleme se erekcijom”
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,