Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » VISOKOPOZICIONIRANI ŠVEDSKI SVEĆENIK: Islamisti su objavili rat krćanstvu! I to je ono što papa Franjo pokušava prikriti

VISOKOPOZICIONIRANI ŠVEDSKI SVEĆENIK: Islamisti su objavili rat krćanstvu! I to je ono što papa Franjo pokušava prikriti

SVECENIK-ISLAM-KRSCANSTVO“Vrijeme je da se probudimo”

Svećenik koji predstavlja najveću vjersku zajednicu u Švedskoj je upozorio da se Europa treba “probuditi” na činjenicu da su islamisti proglasili rat kršćanstvu, prenosi jedan od najvećih američkih aktivističkih portala Infowars.com.

Annika Borg, koja je svećenica u švedskoj crkvi, nacionalnoj Evangeličkoj luteranskoj crkvi koje ima 6,2 milijuna članova, napisala je otvoreno pismo za portal Sydsvenskan.se u kojem je osudila reakcije Švedske na prošlotjedno ubojstvo katoličkog svećenika u Francuskoj od strane islamistia, pitajući se zašto crkva šuti po tom pitanju.

Tvrdeći da je “genocid kršćana i drugih vjerskih i etničkih manjina na Bliskom istoku” u velikoj mjeri zanemaren godinama, te je Borg izjavila da su oca Jacques Hamela zaklali, poput životinje.

Njegovo ubojstvo “otklanja svaku sumnju o krvavoj objavi rata usmjerenog protiv kršćanstva na europskom tlu od strane islamista”, piše ona, pitajući se: “Što je to što ne razumiješ? Što je to što se ne vidi i ne čuje? “

Borg se također referira na nevjerojatno švedsko političko okruženje koje guši narod i u kojem su ugledni političari optuženi za zločine iz mržnje samo radi privlačenje pozornosti na negativne aspekte islama.

Ona piše da svatko tko je upozorio na opasnost od islamista koji ciljaju crkve u Europi i prije nego što bi se to dogodilo, bio bi obilježen i optužen kao ksenofob ili islamofob.

Borg također prigovara da je bilo “teško dobiti informacije” o progonima Židova u Švedskoj, sugerirajući da vlasti prikrivanje pravu veličinu opasnosti u kojoj se Židovi nalaze u Švedskoj i u čitavoj Europi.

“Vrijeme je da se probudimo”, zaključuje ona.

Borg je na značajnom glasu u Švedskoj, često se pojavljuje na televiziji i u medijima.

Njezini osjećaji i mišljenje gotovo zasigurno neće biti podržani od strane švedske biskupice Eva Brunne, prve otvorene lezbijske biskupice mainstream crkve na svijetu, koji je rekla u listopadu prošle godine da treba ukloniti svu simboliku iz crkve u Stockholmu i zamijeniti s islamskim simbolima kako bi se muslimanski imigranti osjećali više dobrodošli.

Ovaj problem je prožet ironijom, budući da bi biskupicu Brunne kao lezbijku, strpali u zatvor i suočila bi se sa strašnim posljedicama u mnogim islamskim zemljama.

Robert Spencer je rekao da su joj komentari bili ilustracija “kako društvo i kultura izgledaju u praskozorju samoubojstva”.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,