Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » VISOKOPOZICIONIRANI ┼áVEDSKI SVE─ćENIK: Islamisti su objavili rat kr─çanstvu! I to je ono ┼íto papa Franjo poku┼íava prikriti

VISOKOPOZICIONIRANI ┼áVEDSKI SVE─ćENIK: Islamisti su objavili rat kr─çanstvu! I to je ono ┼íto papa Franjo poku┼íava prikriti

SVECENIK-ISLAM-KRSCANSTVO“Vrijeme je da se probudimo”

Sve─çenik koji predstavlja najve─çu vjersku zajednicu u ┼ávedskoj je upozorio da se Europa treba “probuditi” na ─Źinjenicu da su islamisti proglasili rat kr┼í─çanstvu, prenosi jedan od najve─çih ameri─Źkih aktivisti─Źkih portala Infowars.com.

Annika Borg, koja je sve─çenica u ┼ívedskoj crkvi, nacionalnoj Evangeli─Źkoj luteranskoj crkvi koje ima 6,2 milijuna ─Źlanova, napisala je otvoreno pismo za portal Sydsvenskan.se u kojem je osudila reakcije ┼ávedske na pro┼ílotjedno ubojstvo katoli─Źkog sve─çenika u Francuskoj od strane islamistia, pitaju─çi se za┼íto crkva ┼íuti po tom pitanju.

Tvrde─çi da je “genocid kr┼í─çana i drugih vjerskih i etni─Źkih manjina na Bliskom istoku” u velikoj mjeri zanemaren godinama, te je Borg izjavila da su oca Jacques Hamela zaklali, poput ┼żivotinje.

Njegovo ubojstvo “otklanja svaku sumnju o krvavoj objavi rata usmjerenog protiv kr┼í─çanstva na europskom tlu od strane islamista”, pi┼íe ona, pitaju─çi se: “┼áto je to ┼íto ne razumije┼í? ┼áto je to ┼íto se ne vidi i ne ─Źuje? “


Borg se tako─Ĺer referira na nevjerojatno ┼ívedsko politi─Źko okru┼żenje koje gu┼íi narod i u kojem su ugledni politi─Źari optu┼żeni za zlo─Źine iz mr┼żnje samo radi privla─Źenje pozornosti na negativne aspekte islama.

Ona pi┼íe da svatko tko je upozorio na opasnost od islamista koji ciljaju crkve u Europi i prije nego ┼íto bi se to dogodilo, bio bi obilje┼żen i optu┼żen kao ksenofob ili islamofob.

Borg tako─Ĺer prigovara da je bilo “te┼íko dobiti informacije” o progonima ┼Żidova u ┼ávedskoj, sugeriraju─çi da vlasti prikrivanje pravu veli─Źinu opasnosti u kojoj se ┼Żidovi nalaze u ┼ávedskoj i u ─Źitavoj Europi.

“Vrijeme je da se probudimo”, zaklju─Źuje ona.

Borg je na zna─Źajnom glasu u ┼ávedskoj, ─Źesto se pojavljuje na televiziji i u medijima.

Njezini osje─çaji i mi┼íljenje gotovo zasigurno ne─çe biti podr┼żani od strane ┼ívedske biskupice Eva Brunne, prve otvorene lezbijske biskupice mainstream crkve na svijetu, koji je rekla u listopadu pro┼íle godine da treba ukloniti svu simboliku iz crkve u Stockholmu i zamijeniti s islamskim simbolima kako bi se muslimanski imigranti osje─çali vi┼íe dobrodo┼íli.

Ovaj problem je pro┼żet ironijom, budu─çi da bi biskupicu Brunne kao lezbijku, strpali u zatvor i suo─Źila bi se sa stra┼ínim posljedicama u mnogim islamskim zemljama.

Robert Spencer je rekao da su joj komentari bili ilustracija “kako dru┼ítvo i kultura izgledaju u praskozorju samoubojstva”.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,