Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » POPULARIZACIJA PEDOFILIJE: 21-godišnja djevojka živi kao beba (VIDEO)

POPULARIZACIJA PEDOFILIJE: 21-godišnja djevojka živi kao beba (VIDEO)

beba-djevojkaAli to nije “seksualna” stvar, ona tvrdi, iako ima dečka kojisebe naziva “taticom”

Jess (21) s Floride se ponaša se poput bebe: nosi pelene, pije iz bočice, igra se… Kaže da je to njen način borbe s depresijom s kojom se suočava zbog teškog djetinjstva

Jess i David s Floride su jako neobičan par. Jess (21) voli nositi pelene, piti iz bočice, spavati u krevetiću i ponašati se poput bebe. Njen dečko David (24) to u potpunosti podržava, prenosi Daily Mail.

Jess je bila seksualno zlostavljana kad je imala samo dvije godine i zbog toga se i danas bori s depresijom i napadajima panike. Danas je Youtube zvijezda zbog svog neobičnog stila života.

David, njeizin dečko koji sebe naziva “taticom”, kaže: “Mnogi su me nazivali pedofilom i ismijavali Jess, ali ja to samo ignoriram.”

Znamo da ne radimo ništa loše – dodao je David.

Igranje uloga je moj bijeg od stvarnosti i na taj način mogu ponovo biti beba i imati nevino djetinjstvo i ponašati se kako god želim – rekla je Jess.

‘Ne radi se o seksualnom fetišu’

Mogu biti zaigrana, djetinjasta i slatka, takva sam i inače. Da sam imala normalno djetinjstvo, takva bi bila – dodaje Jess.

Par je u vezi već četiri godine. Objašnjavaju da se ovdje ne radi o seksualnom fetišu već o stilu života.

Nemamo seksualne odnose kad se igramo uloga premda mnogi misle da se upravo o tome ovdje radi – kaže Jess.

Volim Davida i volim taj osjećaj zaštićenosti. Uvijek se mogu osloniti na njega. Igranje uloga nas je samo zbližilo – dodaje Jess.

Najdraži dio ovog svega mi je što se mogu brinuti za Jess. Ovo nema nikakve seksualne konotacije. Mene čini sretnim, nju čini sretnom i ne radimo ništa loše – kaže David.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(24sata.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,