Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA » PO─îELO JE! LEZBIJSKI ┼áVEDSKI BISKUP ┼ŻELI UKLONITI KR┼áCANSKE KRI┼ŻEVE I RASPELO IZ CRKVE DA BI UGODIO MUSLIMANIMA

PO─îELO JE! LEZBIJSKI ┼áVEDSKI BISKUP ┼ŻELI UKLONITI KR┼áCANSKE KRI┼ŻEVE I RASPELO IZ CRKVE DA BI UGODIO MUSLIMANIMA

muslimani-krscani-krizI ┼żeli ih zamijenit simbolima koji ─çe “obilje┼żavati smjer Meke”

Zbog stotine tisuca migranata koji se slijevaju u ┼ávedskoj, biskup/ica u Stockholmu je predlo┼żila uklanjanje kri┼żeva iz kr┼ícanske crkve kako bi se zamijenili islamskim simbolima i ti me ugodili muslimanima.

Biskupica Eva Brunne ┼żeli ukloniti kr┼ícanske simbole iz Crkve “Pomoraca” da bi izgradili odnos prema muslimanima koji “vi┼íe poziva” u crkvu, izvjestila je SVT, ┼ívedska nacionalna javna televizija televizija.

“Iznajmiti sobu ljudima drugih vjera, ne zna─Źi da nismo branitelji vlastite vjere. Sve─çenici su pozvani da navije┼ítavaju Krista. Mi to radimo svaki dan i u svakom susretu s ljudima. No, to ne zna─Źi da smo neprijateljski prema ljudima drugih vjera”, napisala je biskupica Brunne, poku┼íava opravdati plan.

Brunne, koja je prvi otvoreni lezbijski biskup mainstream crkve u svijetu, ┼żeli da se crkva tretira vi┼íe kao javna zra─Źna luka, gdje su molitvene sobe stavljene na raspolaganje muslimanima, uklanjanjem kr┼í─çanskih simbola i “obilje┼żavanjem smjera Meke”.

Prijedlog je napravio reakciju, Patrik Pettersson, sve─çenik ┼żupe Oscara u Stockholmu, tvrdi, “Crkvena kapela se ne mo┼że razumno izjedna─Źiti s molitvenim sobama u zra─Źnim lukama i bolnicama. Kr┼í─çanska crkva i kapela nisu samo bilo kakve javne povr┼íine. “

Upraviteljica Crkve Pomoraca crkva, Kiki Wetterberg, tako─Ĺer se javno usprotivila ideji.


“Ja nemam problema s muslimanskim ili hinduistickim vjernicima koji dolaze ovdje na molitvu. Ali ja vjerujem da bi kr┼ícanska crkva, trebala odr┼żati svoje simbole. Ako bih ja posjetila d┼żamiju ne bi ih molila da skinu svoje simbole”, rekla je upraviteljica Wetterberg.

Takoder je ironicno razmišljati da dok Brunne inzistira na to što je ugodno muslimanima, ona bi bila pogubljena kao lezbijka u muslimanskim istocnim zemljama.

“Tako vam ina─Źe izgleda dru┼ítvo i kultura usred samoubojstva” pi┼íe Robert Spencer.

Ako mislite da je ova pri─Źa zvu─Źi previ┼íe bizarno da bi bila istinita, onda niste upoznati sa progresivnom “utopijom” koju gura ┼ávedska.

Ovo je zemlja u kojoj su neki politi─Źari pozvali na davanje besplatnog stanovanja, radnih mjesta i blagostanje ISIS d┼żihadistima dezerterima i povratnicima – sve na ra─Źun poreznih obveznika.

To je zemlja koja pati zbog velikog nedostatka stambenog prostora, ali istovremeno ima politi─Źara koji pozivaju svoje gra─Ĺanie da bi se trebali odre─çi svoje gara┼że kako bi udomili imigrante iz Trre─çeg svijeta.

┼ávedska je zemlja koja zapo┼íljava ISIS-simpatizere koji pokre─çu svoje imigracijske zajednice. Porezni obveznici financiraju “stru─Źnjake” da bi raspravljali i rije┼íili islamofobiju.

Pogledajte intervju ispod u kojoj ljutiti bosanski imigrant iz ┼ávedske u kojoj je do┼íao bje┼że─çi iz rata na Balkanu 90-tih., obja┼ínjava katastrofalne rezultate otvorenih vrata grani─Źnih prijelaza (infowars.com)
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(infowars.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,