Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA » POČELO JE! LEZBIJSKI ŠVEDSKI BISKUP ŽELI UKLONITI KRŠCANSKE KRIŽEVE I RASPELO IZ CRKVE DA BI UGODIO MUSLIMANIMA

POČELO JE! LEZBIJSKI ŠVEDSKI BISKUP ŽELI UKLONITI KRŠCANSKE KRIŽEVE I RASPELO IZ CRKVE DA BI UGODIO MUSLIMANIMA

muslimani-krscani-krizI želi ih zamijenit simbolima koji će “obilježavati smjer Meke”

Zbog stotine tisuca migranata koji se slijevaju u Švedskoj, biskup/ica u Stockholmu je predložila uklanjanje križeva iz kršcanske crkve kako bi se zamijenili islamskim simbolima i ti me ugodili muslimanima.

Biskupica Eva Brunne želi ukloniti kršcanske simbole iz Crkve “Pomoraca” da bi izgradili odnos prema muslimanima koji “više poziva” u crkvu, izvjestila je SVT, švedska nacionalna javna televizija televizija.

“Iznajmiti sobu ljudima drugih vjera, ne znači da nismo branitelji vlastite vjere. Svećenici su pozvani da naviještavaju Krista. Mi to radimo svaki dan i u svakom susretu s ljudima. No, to ne znači da smo neprijateljski prema ljudima drugih vjera”, napisala je biskupica Brunne, pokušava opravdati plan.

Brunne, koja je prvi otvoreni lezbijski biskup mainstream crkve u svijetu, želi da se crkva tretira više kao javna zračna luka, gdje su molitvene sobe stavljene na raspolaganje muslimanima, uklanjanjem kršćanskih simbola i “obilježavanjem smjera Meke”.

Prijedlog je napravio reakciju, Patrik Pettersson, svećenik župe Oscara u Stockholmu, tvrdi, “Crkvena kapela se ne može razumno izjednačiti s molitvenim sobama u zračnim lukama i bolnicama. Kršćanska crkva i kapela nisu samo bilo kakve javne površine. “

Upraviteljica Crkve Pomoraca crkva, Kiki Wetterberg, također se javno usprotivila ideji.

“Ja nemam problema s muslimanskim ili hinduistickim vjernicima koji dolaze ovdje na molitvu. Ali ja vjerujem da bi kršcanska crkva, trebala održati svoje simbole. Ako bih ja posjetila džamiju ne bi ih molila da skinu svoje simbole”, rekla je upraviteljica Wetterberg.

Takoder je ironicno razmišljati da dok Brunne inzistira na to što je ugodno muslimanima, ona bi bila pogubljena kao lezbijka u muslimanskim istocnim zemljama.

“Tako vam inače izgleda društvo i kultura usred samoubojstva” piše Robert Spencer.

Ako mislite da je ova priča zvuči previše bizarno da bi bila istinita, onda niste upoznati sa progresivnom “utopijom” koju gura Švedska.

Ovo je zemlja u kojoj su neki političari pozvali na davanje besplatnog stanovanja, radnih mjesta i blagostanje ISIS džihadistima dezerterima i povratnicima – sve na račun poreznih obveznika.

To je zemlja koja pati zbog velikog nedostatka stambenog prostora, ali istovremeno ima političara koji pozivaju svoje građanie da bi se trebali odreći svoje garaže kako bi udomili imigrante iz Trrećeg svijeta.

Švedska je zemlja koja zapošljava ISIS-simpatizere koji pokreću svoje imigracijske zajednice. Porezni obveznici financiraju “stručnjake” da bi raspravljali i riješili islamofobiju.

Pogledajte intervju ispod u kojoj ljutiti bosanski imigrant iz Švedske u kojoj je došao bježeći iz rata na Balkanu 90-tih., objašnjava katastrofalne rezultate otvorenih vrata graničnih prijelaza (infowars.com)
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(infowars.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,