Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » Teorije zavjere vezane za 11. rujan – opravdane, vojni udar proveden u Turskoj na isti dan, a narod po svijetu tra┼żi Pokemone

Teorije zavjere vezane za 11. rujan – opravdane, vojni udar proveden u Turskoj na isti dan, a narod po svijetu tra┼żi Pokemone

pokemon-medijiPrilikom gledanja u ponor mainstream medija, ne postoji manjak pri─Źa o ljudima koji love Pokemone na svojim uredskim stolovima, u bolni─Źkim sobama, pa ─Źak i u kupaonicama

Jedna tinejd┼żerka je navodno prona┼íla mrtvo tijelo, dok je bila u potrazi za Pokemonima.

Pok├ęmon je posvuda.

Ne samo da su posvuda, ve─ç se njegovi igra─Źi po─Źinju nalaziti u bolni─Źkim krevetima, nakon ozlje─Ĺivanja na raznorazne na─Źine.

Nesvjesni korisnici padaju sa stijena, hodaju preko glavnih autocesta u prometnoj ┼ípici, odsutno zaustavljaju svoja vozila na sredini ceste – ili omotavaju vozila oko drve─ça – ili postaju ‘nesvjesne’ ┼żrtve oru┼żanih plja─Źki i uboda no┼żem.

Amerikanci se daleko vi┼íe bave lovom na mitska digitalne bi─ça nego da paze na svoju sigurnost – da ne spominjemo da njihova korumpirana to radi svaki dan (sigurnosti radi).

Kako Pok├ęmon Go postaje broj jedan mobilna igra svih vremena sa nekoliko desetaka milijuna preuzimanja, Amerikanci su dalje bolno nesvjesni svijeta oko njih.

Ni┼íta ne ometa tu distrakciju, pa ─Źak ni 28-stranica tajnih dokumenata vezanih za 11. rujna 2001. koji su nakon 15 godina pu┼ítene u javnost u petak, koji su pokazali da su otmi─Źari zrakoplova koji su se zabili u Blizance imali podr┼íku saudijske vlade, a dru┼ítvene medije nije moglo biti manje briga za to.

U petak, 28 stranica je napokon pu┼íteno u javnost, iako su mnogi dijelovi jo┼í uvijek reducirani. Oni pokazuju da je senator Bob Graham bio u pravu u svojim tvrdnjama da je vlada Saudijskoe Arabije pru┼żala pomo─ç otmi─Źarima zrakoplova iz SAD-a.

Ovih 28-stranica su dokazale da su Sjedinjene Dr┼żave znale da njihov saveznik poma┼że i provodi napad 11. rujna, ali su se ipak odlu─Źili da ga prikriju. To opravdalo sve “Teoreti─Źare zavjera” diljem svijeta – a ipak, gra─Ĺani su u lovu na Pokemone.

Pok├ęmon Go je postala toliko popularna da je prema┼íio Twitter korisnike i na putu je da prema┼íi Snapchat i Google Maps. U samo 4 dana, broj korisnika Pokemona GO na Android telefonima je porastao sa 4 milijuna na 11 milijuna, ┼íto nikada do sada nije vi─Ĺeno kod Android korisnika.

Ne samo da Pokemon GO zbunjuje korisnike, vrlo je vjerojatno ih i ┼ípijunira, tako─Ĺer.

Kako smo prije par dana napomenuli, Pokemon Go dolazi izravno iz obavještajne zajednice.

Kako Amerikanci namjerno i voljno ostaju u neznanju na ─Źinjenicu da je SAD prikrivao Saudijska ulogu u 9-11, Turska je neuspje┼íno provela vojni udar na isti dan, na taj isti petak.

Prema turskom premijeru, najmanje 265 ljudi je ubijeno, uklju─Źuju─çi i 104 sudionika pro-dr┼żavnog udara, dok je 1.440 osoba ozlije─Ĺeno u vojnoj akciji u Istanbulu i Ankari preko no─çi. Budu─çi da se plan dr┼żavnog udara raspao, 2.839 vojnika i ─Źasnika koji su bili uklju─Źeni u poku┼íaju dr┼żavnog udara je uhi─çeno.

Sada, postoje izvje┼í─ça iz ameri─Źkog konzulata u Turskoj da je zra─Źna baza Incirlik u Turskoj, koja je skladi┼íte za vi┼íe od 80 ameri─Źkih nuklearnih projektila, preuzeta od strane pobunjenih vojnika.

Bez brige, me─Ĺutim, prosje─Źni gra─Ĺanin je upravo prona┼íao jo┼í Pikachu.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , ,