Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » Teorije zavjere vezane za 11. rujan – opravdane, vojni udar proveden u Turskoj na isti dan, a narod po svijetu traži Pokemone

Teorije zavjere vezane za 11. rujan – opravdane, vojni udar proveden u Turskoj na isti dan, a narod po svijetu traži Pokemone

pokemon-medijiPrilikom gledanja u ponor mainstream medija, ne postoji manjak priča o ljudima koji love Pokemone na svojim uredskim stolovima, u bolničkim sobama, pa čak i u kupaonicama

Jedna tinejdžerka je navodno pronašla mrtvo tijelo, dok je bila u potrazi za Pokemonima.

Pokémon je posvuda.

Ne samo da su posvuda, već se njegovi igrači počinju nalaziti u bolničkim krevetima, nakon ozljeđivanja na raznorazne načine.

Nesvjesni korisnici padaju sa stijena, hodaju preko glavnih autocesta u prometnoj špici, odsutno zaustavljaju svoja vozila na sredini ceste – ili omotavaju vozila oko drveća – ili postaju ‘nesvjesne’ žrtve oružanih pljački i uboda nožem.

Amerikanci se daleko više bave lovom na mitska digitalne bića nego da paze na svoju sigurnost – da ne spominjemo da njihova korumpirana to radi svaki dan (sigurnosti radi).

Kako Pokémon Go postaje broj jedan mobilna igra svih vremena sa nekoliko desetaka milijuna preuzimanja, Amerikanci su dalje bolno nesvjesni svijeta oko njih.

Ništa ne ometa tu distrakciju, pa čak ni 28-stranica tajnih dokumenata vezanih za 11. rujna 2001. koji su nakon 15 godina puštene u javnost u petak, koji su pokazali da su otmičari zrakoplova koji su se zabili u Blizance imali podršku saudijske vlade, a društvene medije nije moglo biti manje briga za to.

U petak, 28 stranica je napokon pušteno u javnost, iako su mnogi dijelovi još uvijek reducirani. Oni pokazuju da je senator Bob Graham bio u pravu u svojim tvrdnjama da je vlada Saudijskoe Arabije pružala pomoć otmičarima zrakoplova iz SAD-a.


Ovih 28-stranica su dokazale da su Sjedinjene Države znale da njihov saveznik pomaže i provodi napad 11. rujna, ali su se ipak odlučili da ga prikriju. To opravdalo sve “Teoretičare zavjera” diljem svijeta – a ipak, građani su u lovu na Pokemone.

Pokémon Go je postala toliko popularna da je premašio Twitter korisnike i na putu je da premaši Snapchat i Google Maps. U samo 4 dana, broj korisnika Pokemona GO na Android telefonima je porastao sa 4 milijuna na 11 milijuna, što nikada do sada nije viđeno kod Android korisnika.

Ne samo da Pokemon GO zbunjuje korisnike, vrlo je vjerojatno ih i špijunira, također.

Kako smo prije par dana napomenuli, Pokemon Go dolazi izravno iz obavještajne zajednice.

Kako Amerikanci namjerno i voljno ostaju u neznanju na činjenicu da je SAD prikrivao Saudijska ulogu u 9-11, Turska je neuspješno provela vojni udar na isti dan, na taj isti petak.

Prema turskom premijeru, najmanje 265 ljudi je ubijeno, uključujući i 104 sudionika pro-državnog udara, dok je 1.440 osoba ozlijeđeno u vojnoj akciji u Istanbulu i Ankari preko noći. Budući da se plan državnog udara raspao, 2.839 vojnika i časnika koji su bili uključeni u pokušaju državnog udara je uhićeno.

Sada, postoje izvješća iz američkog konzulata u Turskoj da je zračna baza Incirlik u Turskoj, koja je skladište za više od 80 američkih nuklearnih projektila, preuzeta od strane pobunjenih vojnika.

Bez brige, međutim, prosječni građanin je upravo pronašao još Pikachu.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , ,