Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » ‘Pokemon GO’ igrica izrađena od strane Vlade da bi vas imali pod nadzorom – izbrišite ju ODMAH !!

‘Pokemon GO’ igrica izrađena od strane Vlade da bi vas imali pod nadzorom – izbrišite ju ODMAH !!

pokemon-goU manje od tjedan dana nakon lansiranja nove igrice “Pokemon GO”, naše ulice su već ispunjene zombijima koji bulje u mobilne telefone

Oni pljačkaju našu mladež i pune naše crkve s grešnicima. No, najgore od svega, Pokemon GO nas pretvara u vojsku narkomana u službu u nadolazećeg Novog Svjetskog Poretka.

Dopustite da vam objasnimo.

Mnogo aplikacija ima nedorečena pravila o privatnosti, to nije ništa novo.

No, prvi set alarma koji će vam se upaliti u glavi je kada shvatite da za instaliranje igrice Pokemon GO morate dati sve ovlasti vašeg telefona, što se čini malo liberalnije od većine aplikacija.

Ne samo zato što daje Pokemonu pristup vašoj lokaciji i kameri, već također dajete Pokemonu potpuni pristup vašem Google računu (uz pretpostavku da se morate logirati da bi igrali igricu).

Kao TechCrunch pojasnio, Pokemon vole milijenijalsi, rođeni na prijelazu stoljeća, kojima je svejedno i neće prigovoriti na nekoliko dodatnih dozvola privatnost.

Pokemona dolazi izravno izravno iz obavještajne zajednice?

Nije da je Pokemon GO stvoren izravno od strane CIA-e, već ona ima direktnu liniju unutar ove aplikacije. Uostalom, igrica Pokemon Go je izrađena od strane kompanije Niantic, koja je formirana od strane John Hankea.

Tvrtke dobiva informacije klijenata kroz razne strane, kao što su društveni mediji, mobilne aplikacije i softver kojim upravljaju korisnici.

Mi smo sve vladini pijuni

Dakle, što točno ono Novi svjetski poredak planira učiniti s našim dragim i pomno prikupljenih podacima? Mogli su navesti nekoliko različitih puteva, iako su svi svode na činjenicu da smo svi dijelovi velikog državnog stroja.

S obzirom da je omiljena zabava Big Brothera (Velikog Brata) da gleda svoje građane u svim vremenima uvijek i zauvijek, Pokemon Go je idealna aplikacija za mnoge, mnoge oči.

To je navika!

Sve što trebate znati o Pokemon Go senzaciji zbog koje tinejdžeri bezglavo tumaraju ulicama

Razvojem tehnologije igrica Pokemon je napredovala pa je tako nedavno objavljena besplatna igrica Pokemon Go, dostupna za android i iOS uređaje.

Ovdje je riječ o proširenoj stvarnosti, tzv. augmented reality.

U prijevodu, to bi značilo da uz pomoć kamere na svojem pametnom telefonu u stvarnom svijetu možete vidjeti ta imaginarna bića.

Lokacije u stvarnom svijetu

Koristeći se GPS-om na vašem uređaju, Pokemon Go stvara mapu u igrici koja se temelji na lokaciji u stvarnom svijetu.

Oni koji se odluče loviti Pokemone tako će morati ustati i hodati po kvartu kako bi pronašli ta bića.

Jednom kada stignu na određenu lokaciju, igrači će kroz svoj pametni telefon moći pretraživati područje kako bi pokušali uloviti jednog od Pokemona. Kada se približe jednom od Pokemona, on će se pojaviti na radaru unutar igrice.

Primarni cilj svakog lovca na Pokemone jest da ih skupi sve, nakon čega slijedi treniranje i borba s drugim lovcima.

Borbe se odvijaju u vježbalištima, a ako se želite boriti s drugim lovcima, tada morate otići u vježbališta drugih timova. Postoje tri tima koji se dijele prema bojama: crveni, žuti i plavi.

Pljačkaši i mrtvac u rijeci

Kada je igrica Pokemon Go objavljena, izazvala je golemi interes javnosti. Milijuni su igricu skinuli na mobitel i krenuli u potragu za virtualnim čudovištima. Gledajući u ekrane, ljudi su tumarali po gradovima i selima, a već je zabilježeno i nekoliko incidenata.

Tako je jedna tinejdžerica (19) iz Wyominga tražeći Pokemona naišla na tijelo muškarca koji je plutao u rijeci.

Do incidenta je došlo i u Missouriju gdje su razbojnici odlučili koristiti se igricom kao pomagalom. Upotrebljavajući geolokacijske mogućnosti mogli su predvidjeti mjesto, ali i razinu izoliranosti žrtava. Kako u igrici postoji mogućnost privlačenja više drugih igrača, oni su se time koristili kako bi namamili žrtve na izolirana mjesta gdje bi ih lakše opljačkali.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(novi-svjetski-poredak.com,vecernji.hr)

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , ,